Subject: Iltalukemista

Posted on: 12/03/08 20:52
By: Clint Eastwood

Olin erään yrityksen juhlaseminaarissa kuuntelemassa Tohtori Ollilaa ja sen perusteella kirjapuolelta suosittelen Maija-Riitta Ollila: Lauman valta. Edita 2008. 35 euroa, 353 sivua. http://www.talouselama.fi/kirjat/article157596.ece http://venlahiidensalo.wordpress.com/2008/10/26/laumoja-ja-laumattomia/ Netissäkin on lueskeltavaa, jos sellaista kaipaa. Valtioneuvoston kanslian sivuilla on kasapäin materiaalia. Pääministeri Matti Vanhanen Tietoyhteiskuntaohjelman päätösseminaarissa http://www.vnk.fi/ajankohtaista/puheet/puhe/fi.jsp?oid=181941 Puhe käsittelee tietoyhteiskunta-asioita, mutta lainataan nyt muutama kohta:
Ohjelman aikana asioita ei ole valmisteltu pelkästään virkamiestyönä kabineteissa, vaan niistä on keskusteltu avoimesti yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa.
Mielestäni tietoyhteiskunta-asioissa avoin valmistelu ja tiedottaminen ovat jatkossakin menestymisen ehdoton edellytys. Tietoyhteiskuntakehitystä ei voida edistää pelkästään hallinnollisilla päätöksillä, vaan merkittävä osa työstä tehdään yrityksissä, virastoissa ja kuntasektorilla - unohtamatta kansalaisyhteiskunnan panosta.
Kiristyneen globaalin kilpailun aikana meidän on pystyttävä teknologiaa tehokkaasti hyödyntämällä kehittämään osaamistamme ja luovuuttamme sekä uudistamaan rohkeasti toimintamallejamme ja rakenteitamme tulevaisuuden haasteisiin vastaamiseksi.

Rescue.fi - Forum
https://rescue.fi/forum/viewtopic.php?showtopic=13689