Subject: Feikkimestari Tampereella

Posted on: 03/18/05 13:55
By: Clint Eastwood

Palomestari paljastui valeinsinööriksi
Satakunnan kansa (17.03 20:15)

Porin poliisi tutkii hyvin erikoista petosjuttua. Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Tampereen aluepelastuslaitos ovat tehneet rikosilmoituksen vuonna 1965 syntyneestä lavialaisesta miehestä, jonka onnistui väärennetyn insinöörin opintotodistuksen avulla päästä hyvin vastuullisiin virkoihin Tampereella. Mies työskenteli viimeksi palomestarina, vaikkei hänellä ollut minkäänlaista virkaan vaadittavaa pätevyyttä. Tampereen aluepelastuslaitos pitää tapausta hyvin nolona.

Edit: http://www.iltalehti.fi/2005/03/19/2878168_uu.shtml

Feikkimestari Tampereella

Posted on: 03/18/05 16:05
By: idi

Meillä karjalan tasavallassa tarkistetaan ja syynätään kaikki propuskat etenkin puoluekirjat hyvin tarkkaan ennenkuin päästään merkittäviin yhteiskunnallisiin asemiin! Meillä vastaava ei ole mitenkään mahdollista!

Feikkimestari Tampereella

Posted on: 03/19/05 16:14
By: Darth Vader

"Mies työskenteli viimeksi palomestarina, vaikkei hänellä ollut minkäänlaista virkaan vaadittavaa pätevyyttä...."
Jos tuo on ainoa peruste,niin turhaan nolottaa mustan makkaran maassa,
samanlaisia on töissä ympäri maata ja vielä korkeammilla paikoilla.
Pikku vika tuo pätevyyden puute,jos kerran on tähän asti ollut töissä niin miksi ihmeessä yksi yö olisi muuttanut mitään.Annetaan kaverin jatkaa hommissa.
Luotettava tieto kertoo myös että Matti Nykänen on suorittanut kaikki sopimuspalokuntien kurssit Kylmäkoskella ja toivoo hovista pitempää tuomiota,jotta voisi saada AMK-tutkinnon valmiiksi
ja voisi välittömästi kotiuduttuaan hakea pelastusjohtajan paikkaa Vantaalle. Nykyistä on kuulemma kyselty Ahvenanmaalle Chipsin tehtaiden tehdaspalopäälliköksi tehtaan juustonaksupussittamoon.Pätevyys on kuulemma kuitenkin vielä selvityksen alla,koska hakija ei osannut sanoa juustonaksu toisella kotimaisella.

Rescue.fi - Forum
https://rescue.fi/forum/viewtopic.php?showtopic=1690