Subject: H5N1

Posted on: 10/17/05 19:06
By: Darth Vader

Nyt on punatulkku Kreikassa saanut myös aasialaisen nuhakuumeen.
Taitaa olla parempi viettää talvilomapäivät kotona takapihalla ja kivittää harakoita ja fasaaneja etteivät tule sotkemaan terassia .
Väittävät että sinä päivänä kun sika saa sekä ihmisen nuhaviruksen että punatulkkutaudin alkaa
sellainen pörinä että alta pois.
Sen kärsä kun on kuulemma otollinen kasvupaikka kaiken karvaisille ystäville.

H5N1

Posted on: 10/17/05 19:10
By: Clint Eastwood

Olen aloittanut varautumisen tilanteeseen hankkimalla varastoon ainoaa tunnettua vastalääkettä kaikkiin viruksen muotoihin.

Tuotetta myydään koko maassa ilman reseptiä, tosin ikäraja on 20v.

H5N1

Posted on: 10/17/05 19:19
By: Darth Vader

Juu,kohta kaikki on liotettava 24h pirtussa ennen valmistamista.Jos broilerit ja siat on nuhaisia ja lehmät hulluja,eikä sieniä voi syödä ainakaan joka päivä joutuu kasvattamaan jotain mukavan synteettistä evästä ihan itse.

H5N1

Posted on: 10/17/05 21:10
By: Tiikeri Puinen

[QUOTE BY= Darth Vader] Juu,kohta kaikki on liotettava 24h pirtussa ennen valmistamista.Jos broilerit ja siat on nuhaisia ja lehmät hulluja,eikä sieniä voi syödä ainakaan joka päivä joutuu kasvattamaan jotain mukavan synteettistä evästä ihan itse. [/QUOTE]

Nomutta. Tuola toisessa keskustelussa puhuttiin hanskojen kallistuvan, kun ei oo hirviä tarpeeksi. (vaikka kyllä niitä tässä maassa riittää) ruvetaan tarhaamaan hirviä lihateollisuudelle, kunhan ei päästetä ihmisten ilmoille juoksentelemaan. Saadaan lihaa ja hanskoja. Perustetaan isoja häkkihirvimöitä, ja pidetään huoli, etteivät hirvet pääse tekemisiin lintujen kanssa kevätmuuton aikaan.
Kaupunkioloissa mukavan lämpimän ja kuivan sisätilan saisi aikaa muunmuassa paloaseman kalustohallista. No...kun K-U:n pohjoisella alueella ei kuulemma enää tarvita säiliöitä eikä lansseja, voidaan niiden tallipaikat hyödyntää hirvenkasvatukseen Rolling Eyes

H5N1

Posted on: 10/18/05 05:53
By: kippari

Joo Tikrun idea on mainio. Lisäksi tosi upeita hanskoja saa supikoirista. Aatelkaa miten upeat ja talvella, jopa märkinäkin, läpimät ovat aidot supi-hanskat.
Nyt kun palokuntien jäsenmäärät näyttävät olevan paikoittain jopa kriittisessä laskusuunnassa valjastetaan kaikki hyödyttömiksi jäävät 17- ajopelit moottoriteiden varsille keräämään talteen kaikki supikoiranraadot, joita sitten voidaan tyhjillä kalustohallilla itse parkita ja nostaa nahat vaikka letkutorneihin hiljalleen kuivumaan.
Kun myydään parkitut nahat Kiinaan saadaan samalla vähän "extra money" jolla jäljelläolevat palokuntalaiset voivat hankkia virvokkeita ja uusia "Kiinalaisia" taisteluhansikkaita.

Kyllä elämä on hienoa!

H5N1

Posted on: 10/18/05 07:23
By: kekkonen

Joka on kestänyt Ammattikoulun palon aiheuttamat savumyrkytykset ja toisen asteen palovammat puhumattakaan henkisistä kärsimyksistä,kestää kyllä pulunuhat ym hullunlehmäntaudit!

Kun vielä desifioi itseään Kentuckylaisella Wiskillä päivittäin ei mitään vaaraa ole

H5N1

Posted on: 10/18/05 17:46
By: Darth Vader

Ovat löytäneet Punaiselta torilta humalaisia lokkeja joiden epäillään olevan flunssassa.
Pitäis mennä ensi kuussa Riikaan kolmeksi päiväksi,pitäisikö pukeutua tyhjiöpakattuun jauhelihapakkaukseen HK:n tehtailla ennen lähtöä?

H5N1

Posted on: 10/18/05 17:53
By: Clint Eastwood

Ei, aloitat välittömästi Pekulikuurin. Kuuria tulee jatkaa myös matkan ajan sekä kotiinpaluun jälkeen noin viikon. Myös kotiinjääneiden perheenjäsenten tulee aloittaa kuuri paluutasi edeltävänä iltana ja jatkaa sitä tuo mainittu viikko.

Annostus aikuiselle 0,7l/48h, nautitaan tasaisesti.

H5N1

Posted on: 10/18/05 17:56
By: Darth Vader

Tätä voi ilmeisesti kokeilla samoin kuin malarialääkitystä,tosin sitä ei voinut ottaa kovin montaa kuuria ja vatsa on riemuissaan kahden viikon setistä.

H5N1

Posted on: 10/18/05 22:31
By: Korson Jeesus

[QUOTE BY= Darth Vader] Tätä voi ilmeisesti kokeilla samoin kuin malarialääkitystä,tosin sitä ei voinut ottaa kovin montaa kuuria ja vatsa on riemuissaan kahden viikon setistä.[/QUOTE]

Pekulia kun ottaa tarpeeksi, niin vatsa antaa palautetta välittömästi.

H5N1

Posted on: 02/14/06 17:11
By: Darth Vader

No niin,koska tipuflunssa lähestyy pikku hiljaa,on syytä laittaa ylimääräinen hanskapari takataskuun. Tänään on viimeisin tapaus vahvistettu nyt Itävallasta,ja muutama viikko niin veikkaisin että jossain Skandinavian maassa löytyy ensimmäinen tosi nuhainen lokki. Tuttava tuhoaa piakkoin ministeriön ohjeen mukaisesti 1500 fasaania,ihan oikeasti, kun niille ei saa sisätiloja maaliskuun loppuun mennessä mistään ja ne kun ei saa seurustella muutaavien västäräkkien kanssa. Onko kellään tilaa pakkasessa

H5N1

Posted on: 02/14/06 17:19
By: Korson Jeesus

Quote by: Darth Vader

No niin,koska tipuflunssa lähestyy pikku hiljaa,on syytä laittaa ylimääräinen hanskapari takataskuun. Tänään on viimeisin tapaus vahvistettu nyt Itävallasta,ja muutama viikko niin veikkaisin että jossain Skandinavian maassa löytyy ensimmäinen tosi nuhainen lokki.

Jep. Aika lähellä on... Linkki.

H5N1

Posted on: 02/14/06 20:15
By: Darth Vader

Ja kohta vielä lähempänä täälläkin,juuri tuli tieto että Itämerellä ,Pohjois-Saksan alueella, on ekat lokkinuhaan pudonneet löydetty,niin että nyt on jo saman veden rannoilla kun kotikyläkin on.

H5N1

Posted on: 02/15/06 13:08
By: SilentSoul

Olisiko valmiuden nosto mitään? Onko Kusmaalla palokuntaa erikoistuneena lintutouhuihin? Suomen Luontoliiton järjestämä lintubongauskurssi luetaan tässä tapauksessa varmastikin vain eduksi. Henk. koht. valmius nostettu: kännykkä on päällä jos vaikka joku soittaa. Off-topic: Miten tuon pallopään saa katoamaan (mieluiten nopeasti ja kauas) tuosta vasemmalta? Tana! Ei sitä toisessa viestissä enää näkynyt vai näenkö vain olemattomia?

H5N1

Posted on: 02/15/06 14:10
By: leinoti

Quote by: SilentSoul

Off-topic: Miten tuon pallopään saa katoamaan (mieluiten nopeasti ja kauas) tuosta vasemmalta? Tana! Ei sitä toisessa viestissä enää näkynyt vai näenkö vain olemattomia?

Valkkaat Mood-kohtaan no mood.

H5N1

Posted on: 02/15/06 14:59
By: SilentSoul

Quote by: leinoti

Valkkaat Mood-kohtaan no mood.

Ilmeisesti toimii vain uudessa viestissä, jos tuota koettaa esikatselussakin muokata niin eipä löydy kyseistä vaihtoehtoa ja homma toimii kuin junan vessa.. No niinpä näkyy toimivan vain per viesti-tyyliin.

H5N1

Posted on: 02/15/06 18:58
By: Darth Vader

Birdlife Finlandin mukaan mitään leviämisvaaraa ei ole... Tänään ekat löytyi Tanskasta, ja sitä rataa,jotta desinfiointikurssi UPLssä voisi olla vaikka seuraava pikaisesti kokoon kyhättävä sessio vielä tälle keväälle. KU-PELAN virallinen kanta asiaan on ratkaisematta,mutta onhan nykyinen vt.pelastusjohtaja ent.riskienhallintapäällikkö ja kemiallisen sodankäynnin ammattilainen,kai sillä on liemi jo porisemassa, jolla sitten homma ratkeaa. Käyttäkää hanskoja kun käytte lintulaudalla,se on veteraanin neuvo. HazMat-yksikkö on kehitteillä,uiva kuolleiden lintujen keruuyksikkö on jo.

H5N1

Posted on: 02/16/06 06:30
By: Temezki

http://irc-galleria.net/view.php?nick=Temezki

H5N1

Posted on: 02/16/06 07:51
By: Darth Vader

Uusia jäseniä... Teillähän ei oo mitään hätää,kun se on jo asetuksen mukaisesti sijoitettu sisätiloihin. Ainoa joka voi saada jonkun tartunnan on tuo tipu,joka voi saada vaikka jalkasienen. Olette ilmeisesti yrittäneet pakkosyöttää sille salaattia,niin että uunissa on sit valmiiksi täytettyä haikaraa. PS.muistakaa käyttää hanskoja...

H5N1

Posted on: 02/16/06 15:25
By: SilentSoul

Quote by: Darth Vader

HazMat-yksikkö on kehitteillä,uiva kuolleiden lintujen keruuyksikkö on jo.

Aloitan neuvottelut kaverin kanssa josko hän lupautuu juoksentelemaan kotikuntansa metsissä ja suorittamaan pistotarkistuksia erinäisille linnuille poislukien naapurin naaraspuolinen haahka. Se poika rämpii muutenkin metsissä jos jonkin asian vuoksi ja usein jopa ihan vapaaehtoisesti. Neuvotteluista povataan pitkiä ja uhkailuakin saattaa esiintyä puolin ja toisin. Länsirannikko hiljenee, mutta vain hetkeksi.

H5N1

Posted on: 02/16/06 17:25
By: Darth Vader

Meilläkin on naapurikolmiossa haahka ja toisessa kurppa,pesineet jo vuosia ja niitä ei tapa edes rutto... Saisko sen naapurin pojan juoksentelemaan täälläkin päin puistoissa,niin että tietäis missä on turvallista liikkua.

H5N1

Posted on: 02/16/06 17:59
By: SilentSoul

Se ilmeisesti vaatii siitä jotain vaivanpalkkaa, siksi ennustinkin neuvotteluja vaikeiksi. Jos sielläpäin taas on jotain ko. tyyppiä itseään kiinnostavaa, saataa se ottaa toimen ns. lisäjopiksi. Tällöin tosin on vaarana että mielenkiinto keskittyy siihen houkutustapahtumaan (esim. Perhokalastuskilpailu) ja FRN:n tehtävä jää suorittamatta. Voisin lähettää paikalle kissani kunhan sisko ei saa tietää, muuten putoaa useampi pää pölkyltä, minun etunenässä.

H5N1

Posted on: 02/16/06 18:05
By: Darth Vader

Voit lähettää sen siskonkin, täällä tarvitaan riuskaa otetta monessa muussakin asiassa. Ja sitä kulukorvausta voidaan kyllä harkita jos puisto tyhjenee...

H5N1

Posted on: 02/17/06 13:19
By: kippari

Kun töyhtöhyyppätauti iskee maksimilla on seurauksena n. 30% sairastuvia ja kyseisestä määrästä 3% menehtyy. Kukin laskekoot mitä moinen prosenttimäärä tekee savolaisissa mitattuna. Huoltovarmuuskeskus on kehottanut eräitä ydintoimintoja ylläpitäviä, siis muita kuin valtion laitoksia, tekemään valmiussuunnitelmat. Mites on valmiussuunnitelmien kanssa yksityisissä pelastusharrastusyhdistyksissä.

H5N1

Posted on: 02/17/06 16:25
By: SilentSoul

Kumpikaan tuskin lähtee eikä kissa suostu menemään postipakettiin. Takaisin lintutorniin pyssyn kanssa siis...

H5N1

Posted on: 02/17/06 17:43
By: Korson Jeesus

Quote by: kippari

Kun töyhtöhyyppätauti iskee maksimilla on seurauksena n. 30% sairastuvia ja kyseisestä määrästä 3% menehtyy. Kukin laskekoot mitä moinen prosenttimäärä tekee savolaisissa mitattuna. Huoltovarmuuskeskus on kehottanut eräitä ydintoimintoja ylläpitäviä, siis muita kuin valtion laitoksia, tekemään valmiussuunnitelmat. Mites on valmiussuunnitelmien kanssa yksityisissä pelastusharrastusyhdistyksissä.

Ainakin yhdessä pelastus"harrastus"yhdistyksessä valmiussuunnitelmat on tehty.

H5N1

Posted on: 02/17/06 17:45
By: Darth Vader

Quote by: kippari

Mites on valmiussuunnitelmien kanssa yksityisissä pelastusharrastusyhdistyksissä.

Niinpä,suunnitelma A,B vai C käyttöön... Kun vielä työnanatajapuolella eli siis vakinaisella palkanmaksajalla on oma intressinsä siitä onko siellä töissä vai ei, ei vapaa-ajan yhdistyksen hallituksen päätös yksinään taida ihan riittää siihen ketkä päivystää ja ketkä ei, siihen tarvitaan varmaan hiukan isomman pyörän ohjausta siitä ketkä ja mitkä organisaatiot olisivat käytössä, jos niitä nyt ylipäänsä halutaan mukaan jalkoihin pyörimään... Ensi tiistaina aloittaa toimintansa kansallinen lintuinfluenssapuhelin, numero on 0800-02277.Numerossa vastataan arkisin klo 8-16. Tämän kertoi päivän Ylen teksti-TV. Se mitä ja miksi numeroon voi soittaa ei tarkennettu.

H5N1

Posted on: 02/17/06 19:36
By: Vantaan YKKÖNEN

Otetaan käyttöön "R" , niin kuin ritsa ja kaikki kynnelle kykenevät Porkkalan ranta- kivikoita puolustamaan. Jos jossain järjestössä on ampuma-aseiden harrastajia , niin tervetuloa mukaan. RAUTAA RAJALLE JA PULUT KYYKKYYN.

H5N1

Posted on: 02/23/06 08:47
By: Darth Vader

PVn epidemiologi Heikki Korpelan lausunto tänään Ylen sivuilla: Sairstunut lintu menettää muuttoviettinsä eikä jaksa millään lentää Suomenlahden yli,se jää asemapaikalleen nököttämään. Mielenkiintoista,linnut jaksavat lentää ympäri Eurooppaa,mutta eivät enää Suomenlahden taakse...

H5N1

Posted on: 02/23/06 09:29
By: Kuningas

Yo Dart, Onkos As.3:lle jo tehty "telkkäkuume" ampuknautti. Eikös siitä sars-kärrystä voisi lanseerata seuraavaksi H5N1-ajoneuvo. Pääsisivät taas silmäätekevät median otsikoihin.

H5N1

Posted on: 02/23/06 11:27
By: Darth Vader

Ei paha ajatus,täytyy lanseerata As3 lle, Jannelta vois kysyä jotain pirssiä ja teipata tunnukset KUH5N1 kylkeen,tietty jos se on soppareilla se on KUSH5N1... Tällä lähdettäis jahtaamaan lokkeja ,onhan siellä jo lentopuolella se oma lokkiyksikkö,mutta se taitaa enemmän pelotella tipuja kuin kerätä talteen.

H5N1

Posted on: 02/23/06 18:00
By: SilentSoul

Kaverilla on haulikko. Ajatuksissa on majoittua joko vanhaan Harrbodan majakkaan (voi olla vaikeaa koska suljettu vanhuuden vuoksi ) tai vaihtoehtoisesti palokuntamme letkutorniin. Jälkimmäinen vaihtoehto on jo huollon kannalta parempi ajatus (jääkaappi, sauna ja mikro noin 10 metrin päässä). Keikallekin pääsisi nopeasti kun vaan ottaisi sivuaskeleen ja kierii maassa kun sinne asti tulee. Tai liukuu letkuja pitkin suorittamaan sankaritekoja kuin vakinaiset konsanaan...

H5N1

Posted on: 02/23/06 18:05
By: Clint Eastwood

Jokaisella arvonsa tuntevalla veepeekoolla on arkistossaan 1940-luvun ilma- ja kaasupuolustussuunnitelmat. Ohjeet käteen ja torniin!

H5N1

Posted on: 02/25/06 11:33
By: Darth Vader

Ranskassa H5N1 -tautia siipikarjassa Julkaistu 25.02.2006 02:28 (päivitetty 13:12),MTV3 Kyseessä on ensimmäinen tarhatuilta linnuilta todettu H5N1-tautitapaus EU:n alueella. Saksan Bodenjärvellä tautia on tavattu villisorsalta. Ranskasta löydetty lintuinfluenssatapaus on varmistunut vaaralliseksi H5N1-tyypiksi, kertoo Ranskan maatalousministeriö. Virusta on tavattu itäranskalaisella kalkkunatilalla. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun lintuinfluenssan ihmiselle vaarallisen muodon esiintyminen vahvistetaan tarhatussa siipikarjassa EU:n alueella. Kalkkunatila sijaitsee Versailleux'ssa noin 80 kilometrin päässä paikasta, josta viime viikolla löydettiin H5N1-virusta kantanut villisorsa. Tilalla kuoli 400 kalkkunaa, minkä jälkeen tilan muut 11000 lintua teurastettiin. Viisi tilalla työskennellyttä on saanut sairauteen estolääkitystä. Viranomaisten mukaan kalkkunat ovat voineet saada tartunnan sorsan ulosteista. H5N1-tyypin viruksen aiheuttamaan lintuinfluenssaan on kuollut noin 90 ihmistä Aasiassa ja Turkissa. Ranskan pääministeri Dominique de Villepin vakuuttaa, että hallitus on valmistautunut mahdollisen epidemian puhkeamiseen Ranskassa. Saksan Bodenjärvellä H5N1-tyyppiä Vaarallista lintuinfluenssaa on tavattu Saksan Bodenjärven alueelta. Saksan viranomaiset ovat vahvistaneet, että Sveitsin rajan tuntumasta löydetty sorsa oli kuollut H5N1-viruksen aiheuttamaan tautiin. Terveysviranomaiset kokoontuivat viipymättä kriisikokoukseen. Bodenjärvellä kuolleita lintuja etsittiin sekä helikoptereilla että aluksilla. R

H5N1

Posted on: 02/25/06 12:38
By: 209

KU-pelastuslaitoksella lienee vakioitu ja automatisoitu tilaus kaikkiin mahdollisiin tuotteisiin mitä toimitetaan paaleissa. Se lienee jo perusyksiköksi laskettava suure tässä kyseisessä firmassa.

H5N1

Posted on: 02/26/06 12:44
By: idi

Mielestäni paras ja toimivin vaihtoehto on Saksalainen raskasliekinheitin mallia -43, kuolee niin pulut kuin pöpötkin ja Lauttasaaressa mummut ihmettelee kun taivaalla lentelee palavia joutsenia...

H5N1

Posted on: 02/26/06 18:52
By: Darth Vader

Hetkinen just oli jossain leffa jossa ihan alussa joku käräytti joutsenpariskunnan, toinen liiti pitkin järven pintaa ja paloi kokkona,olikos se jo harjoitusmaalina... Lauttasaaren sillan pieleen vois tietty rakentaa tuliaseman,siinähän sitä on liikennettä

H5N1

Posted on: 02/27/06 14:32
By: SilentSoul

Nyt voisi sitä varastoa alkaa pikku hiljaa käyttämään?
Kotkassa löytyi maanantaina lisää kuolleita lintuja 27.2.2006 14:53 Kotkan Sapokan alueella tehtiin maanantaina päivällä uusia havaintoja kuolleista sorsista. Kotkan palolaitos haki iltapäivällä kello 14:n jälkeen talteen kaksi kuollutta sorsaa. Sapokasta iltapäivällä tavoitettu kaupungineläinlääkäri Taito Palo vahvisti STT:lle, että kuolleita sorsia on kaksi lisää. Sapokasta löytyi viikonloppuna 21 kuollutta sorsaa ja yksi varis. Muualtakin löytyi Myös Sapokan lähistöllä sijaitsevan Stora Enson Kotkan tehtaan edustalla tehtiin havainto kuolleesta linnusta. Paikalla käyneen Lehtikuvan valokuvaajan mukaan kyseessä oli kuollut lintu. Stora Enson tehtaan ympäristöpäällikkö Pia Outinen puhui toistaiseksi "todennäköisestä havainnosta". Monia mahdollisia kuolinsyitä Eelan erikoiseläinlääkäri Christine Ek-Kommonen sanoo, että lintujen kuolemalla on monia mahdollisia syitä. Yksi selvitettävä asia on salmonella. Tutkimus tehdään kaikkiaan kolmelletoista linnulle. Eelassa on tutkittu lintuinfluenssaepäilyjen takia lukuisia eläimiä, mutta yhdestäkään ei ole löytynyt tautia.
Tämä os. Iltalehti.fi. Alan puhdistamaan kiikareideni linssejä jotta huomaa pöpötiput ajoissa..

H5N1

Posted on: 02/27/06 19:16
By: Darth Vader

Olin paikalla 09-14 välisenä aikana,yhtään sorsaa ei kellunut vastaan huonolla hapella , paikallinen väestö ruokki tipuja entiseen malliin, ja variksen surevia omaisia ei näkynyt.

H5N1

Posted on: 02/28/06 16:25
By: SilentSoul

Quote by: Darth Vader

ja variksen surevia omaisia ei näkynyt.

Viittaatko nyt Eläkeläisten urkuri Varikseen vaiko johonkin ihan muuhun?

H5N1

Posted on: 02/28/06 18:02
By: watti

Nyt on akressiivinen lintuvirus löydetty Ruotsista ! Taisi tulla Ruotsin lätkäjengin pelihousujen mukana Torinosta ?

H5N1

Posted on: 03/01/06 22:02
By: Clint Eastwood

Kuulin huhua, että ruotsalaisille lentokentille on perustettu karanteenialueita. Kaikkien pulujen ja sorsien tulee ilmoittautua lennonjohtoon ennen Ruotsin ilmatilaa saadakseen luvan laskeutumiselle. Raja-alueilla on erityiset muuttolintujen näytteenottojoukot. Jokaiselta sorsalta tulee löytyä RFID-tunniste, sekä biometrinen passi eläinlääkärin antamin historiatiedoin. Kannattaa seurata aftonbladetin kultamitalisivujen lisäksi työpaikkailmoituksia jos pulunn... eiku sorsatohtorin virka kiinnostaa....

H5N1

Posted on: 03/02/06 16:23
By: Darth Vader

Kotkan sorsia kohdannut joukkotragedia on selviämässä; kahden seurueeseen kuuluneen sorsan oli nähty nousevan Mussalon satamassa venäläiseen etikkahappolastia purkamassa olleeseen laivaan, ja niiden oli nähty kelluvan tiehensä kassi nokassa, ja kassin läpi näkyi etiketti" этиловый спирт 96

H5N1

Posted on: 03/08/06 17:23
By: Darth Vader

Ja ministeriö on taas herännyt talviunesta,juuri kun linnut on kohta muuttamassa jo takaisin päin; http://www.pelastustoimi.fi/uutiset/2514 Lainaus jutun tehtäväosasta; pelastusviranomaiset antavat virka-apua mm. joukkokuolematapauksissa kuolleiden lintujen kokoamisessa eläinlääkintäviranomaisen osoittamaan paikkaan, saastuneen materiaalin polttamisessa ja jälkivartiointitehtävissä. Pelastusviranomaiset antavat apua myös vedenkuljetuksessa ja huolehtivat mahdollisesta väestön evakuoinnista yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa. Mielenkiintoista,"antavat apua vedenkuljetuksessa..." Jos siis Vantaanjoesta tai keskeltä Keravanjärveä löytyy tipuflunssaan tuupertunut tavi,kuljettaako palokunta myös sen ympäriltä löytyneen saastuneen? veden pois...

H5N1

Posted on: 03/08/06 17:44
By: RID Admin

Kyseessä on kirjotusvihre, oikeasti tarkoitetaan "antaa apua vesistökuljetuksissa". Asiantunteva pelastustyönjohtaja siirtää johtovastuun GSAOCC:lle, joka tilaa paikalle tarkoituksenmukaista kalustoa, esimerkiksi amfibioauto KUS1:llä liikkuvan RID:n flunssaspesialistit.

H5N1

Posted on: 03/08/06 18:04
By: Darth Vader

Amfibioyksikön esittely lienee pian ajankohtainen, ihan kuvien kera...??

H5N1

Posted on: 03/08/06 18:14
By: Darth Vader

Sattui tossa äsken silmään tuore keikka Miamista, kanaravintolassa... 11:31:28 C2 MEDICAL CALL 4707 NW 79TH AVE *PARDOS CHICKEN RESTURANT E48 09 E35 09 Q29 09 E01 07 E45 09 B11[/b] 09 A17 TC HAZ AR TR1 09 B12 09 R28 09 PA5 09 R01 AR M05 07 Paikalla siis 4 kpl Engine, 1 kpl puomi(A), 1 kpl teleskooppi (Q), 2 kpl vuoromestari ,B, 1 kpl Haz Mat (HAZ),joka oli edelleen kohteessa, 1 kpl Trauma (TR), 1 kpl lääkintäesimies (M), 2 kpl Rescue(R), ja 1 kpl PR-/tiedotus(PA). Taisi olla tuhti kanapulla-annos,,,

H5N1

Posted on: 03/08/06 18:20
By: SilentSoul

Laitettu pikkuisen liikaa chilisoosia kanan kanssa?

H5N1

Posted on: 03/08/06 18:27
By: RID Admin

Quote by: Darth Vader

Sattui tossa äsken silmään tuore keikka Miamista, kanaravintolassa... 11:31:28 C2 MEDICAL CALL 4707 NW 79TH AVE *PARDOS CHICKEN RESTURANT E48 09 E35 09 Q29 09 E01 07 E45 09 B11[/b] 09 A17 TC HAZ AR TR1 09 B12 09 R28 09 PA5 09 R01 AR M05 07

EFHK 081750Z 07008KT 5000 -SN SCT022 BKN027 M09/M11 Q1010 04490144 54490149 TEMPO 7000 "Paska keli". Virallista tietoa.

H5N1

Posted on: 03/08/06 18:37
By: Darth Vader

Torni kiittää ja kuittaa...

H5N1

Posted on: 03/08/06 18:41
By: 209

Ei toi Vantaan keli nyt NIIN paska ole... Näkyvyyskin riittäis melkein VFR:n. Ei tosin pimeän vallitessa.

H5N1

Posted on: 03/08/06 18:48
By: RID Admin

Quote by: 209

Ei toi Vantaan keli nyt NIIN paska ole... Näkyvyyskin riittäis melkein VFR:n. Ei tosin pimeän vallitessa.

PF:n mielestä oli sen verran, että kannatti sanoa briiffissä... Nimenomaan sanoilla "paska keli".

H5N1

Posted on: 03/09/06 17:56
By: Darth Vader

Tämän päivän valtion treeni lienee mennyt odotusten mukaan. Ovat avanneet teksti-TVn sivulle 865 infosivut, ja sitä rataa. Täytyy ilmeisesti ottaa myös pikkunisäkäs-varustus harkintaan, nyt kun kissoja ja näätä on löytynyt nuhassa kyliltä. Täällä on jaettu etusivun mukaisia varustesarjoja kaikille organisaatioon kuuluville,jotta toimintavalmius säilyy kaikissa tilanteissa.

H5N1

Posted on: 03/09/06 19:56
By: Vantaan YKKÖNEN

Jotta homma ei menisi liian vakavaksi ... katsastakaa nämä: http://www.riemurasia.net/jylppy/displayimage.php?pos=-9715 http://www.riemurasia.net/jylppy/displayimage.php?pos=-1211 PS. Viikonloppu tulossa , olkaa varovaisia "tipujen" kanssa!

H5N1

Posted on: 03/13/06 19:31
By: Clint Eastwood

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2006/03/430998 Onko kaiken takana Al-Qaida? Onko lintuinfluenssa tosiasiassa biologista sodankäyntiä ja siihen liittyvä harhautusoperaatio paljastui Kotkassa?

H5N1

Posted on: 03/14/06 09:44
By: Tiikeri Puinen

Quote by: Clint Eastwood Onko lintuinfluenssa tosiasiassa biologista sodankäyntiä ja siihen liittyvä harhautusoperaatio paljastui Kotkassa?

Pitää vaan lähteä rantsuun kytikselle ja katsoa kuka ruokkii sorsia kumihanskat kädessä

H5N1

Posted on: 03/14/06 15:55
By: SilentSoul

Quote by: Vantaan YKKÖNEN

Jotta homma ei menisi liian vakavaksi ... katsastakaa nämä:

Lisään sähköpostiini saapuneen vitsin tunnelmaa keventämään Eli karhu, leijona ja kana tapaavat. Karhu sanoo "Jos karjun metsässä, koko metsä tutisee pelosta". Leijona sanoo "Kun minä murahdan aavikolla, koko aavikko pelkää". Kana toteaa tähän "Mitäs sitten. Minun tarvitsee vain yskäistä niin maailma paskoo housuihinsa".

H5N1

Posted on: 03/20/06 18:41
By: Darth Vader

No niin, naapurissa on ekat keskikaupungin nuhaiset joutsenet kelluneet pihaan. Tukholmassa keskustassa on löydetty kaksi joutsenta,joilla on todettu tipuflunssa. Päivän teksti-Tv kertoo,että alueet on eristetty ja kylille on lähetetty tipubongareita etsimään lisää mahd. x-1siä. Kolera-altaassa ekat on viikossa, jos tahti jatkuu. Kuka olikaan se asiantuntija,joka joku viikko sitten sanoi että sairaat linnut eivät jaksa tulla tänne asti,ja niiden muuttovietti katoaa...? Nämä olivat sitten varmaan vaan eksyneet.

H5N1

Posted on: 03/20/06 18:50
By: Tiikeri Puinen

Quote by: Darth Vader

No niin, naapurissa on ekat keskikaupungin nuhaiset joutsenet kelluneet pihaan. Tukholmassa keskustassa on löydetty kaksi joutsenta,joilla on todettu tipuflunssa. Päivän teksti-Tv kertoo,että alueet on eristetty ja kylille on lähetetty tipubongareita etsimään lisää mahd. x-1siä. Kolera-altaassa ekat on viikossa, jos tahti jatkuu. Kuka olikaan se asiantuntija,joka joku viikko sitten sanoi että sairaat linnut eivät jaksa tulla tänne asti,ja niiden muuttovietti katoaa...? Nämä olivat sitten varmaan vaan eksyneet.

Täytynee tarkkailla asiaa, kun pitäisi loppuviikosta tuola Svea-mamman pääkaupungissa vierailla. Mitenköhän muuten nykyajan linnuilla, onkohan niillä synnynnäisen suuntavaiston tukena GPS-vaisto...koska silloinhan ne tulevat takaisin joka tapauksessa. Kiertävät vaan vähän kauempaa

H5N1

Posted on: 03/22/06 16:49
By: Darth Vader

Lukekaa päivän uutisia, ja sitten arvauksia siitä mikä tehtävä; 04-327756 22.3.2006 13:52:03 Parainen Avunantotehtävä 04-327888 22.3.2006 17:03:01 Parainen Eläimen pelastaminen 04-327934 22.3.2006 18:33:08 Korppoo eläimen pelastaminen Näitä ei vaan tarvinnu kai hirveästi enää pelastaa,ohje kai oli että kirjautuu aina avunantotehtäväksi...

H5N1

Posted on: 03/26/06 10:27
By: Darth Vader

ENSIMMÄINEN RASTAS TAKAPIHALLA!! Klo 13.19 ilmestyi takapihalle selkeästi apaattinen ja vasemmalla keuhkolla rohiseva rastas.Paluumuuttajat ovat saapuneet. Tuossa se nyt ikkunan takana muka lämmittelee auringossa,vaikka todellisuudessa se suunnittelee jotain kieroa. Päätän raporttini lintutornista tähän,Salpausselkä vaikenee...

H5N1

Posted on: 04/12/06 08:16
By: Darth Vader

Vantaan kaupunki on kieltänyt lintujen ulkoruokinnan kaupungin alueella. Kielto koskee kaikkea ruokintaa niin julkisilla alueilla kuin yksityispihoillakin. Leinikkitiellä on nähty jo hermostunutta liikehdintää, ja odotettavissa on melkoista valitusruuhkaa Vantaan kirjaamoon.Ainakin kaikki kaupungintalon tontilla asuvat pulut sekä Lakulaakson sorsat ovat ilmoittaneet valittavansa päätöksestä. Asianosaisten tavoittaminen ja päätöksen saattaminen tiedoksi on osoittautunut hiukan vaikeaksi,mutta Heurekan pihalta tavoitettu sorsien edustaja kertoi että valitukset lähtevät joka tapauksessa heti pääsiäisen jälkeen.

H5N1

Posted on: 04/12/06 08:37
By: watti

Kenelle saa tehdä ilmiannon naapurin mummojen 12 kappaleen ruokintakopeista ? Niin tarkoitin juuri sitä mitä sanoin, ne eivät ole mitään lintulautoja sillä 90X60 cm kokoinen syöttöastia ei täytä EU-direktiiviä lintulautanimikkeellä. Aamulla viimeksi näin kun täydensivät ämpärillä ruokintakoppeja. Alkaa meinaan olla tuota lintukantaa liiaksi näillä nurkilla. Aamulehteä lukiessani laskin pihapuussani yhtäaikaa harakoita 7 kpl. Mitä teen ? Ostanko haulikkoon panoksia vai ilmoitanko viranomaisille ?? Ja jos ilmoitan niin kuka hoitaa asiaa ?? Se puh.joht. Mäkinen ei vastaa mihinkään kyselyihin sähköpostilla, ainoastaan sen saa kiinni jos menee kokouksen aikaan kaupungintalon eteen venttaamaan sen röökitaukoa. Niin mä sen viimeksikin tavoitin. S..t..an poliitikot, niitä ei nää kuin vaalien alla koppiensa edustalla ja silloin kaikki kiinnostaa todella kovasti ja palkkaavat sähköposteihinsa vastaamaan jonkun bulvaanin. Eilen iltalenkille lähtiessäni törmäsin erittäin outoon lintuhoukuttimeen tai mikä lie ollut ?? Paikallisen lehtienkeräyslaatikon taakse oli ilmestynyt kaksi isoa Norjalaislohien styroksista kuljetuslaatikkoa jotka olivat täynnä lohien perkuujätteitä ?? Siinä ne lohenpäät ja muut nökötti taivasalla, mistä lie tulleet ?? Tarinat ovat toteen perustuvia.

H5N1

Posted on: 04/12/06 10:47
By: Darth Vader

Muistaakseni et asusta kovin lähellä Norjaa, joten ainoa vaihtoehto on keväthorroksessa olleen karhun herääminen ja se on penkonut , ja löytänyt paikallisen S-Marketin takapihalta eväät ja piilottanut ne pahan päivän varalle. Hurjan kokoisia lintulautoja teillä päin, isompia kun mun kämppä... Teksti-Tv keventää aihetta lisää; Birdlife on huolissaan ylireagoinnista ja ruokintakielloista.Sen mukaan kiellot uhkaavat lintukantoja. Sen mukaan pönttöjen vähentäminen ja ruokintakiellot ovat hätävarjelua,joka ei ole tarpeen. Vapise Vantaan kaupunki... Kirkkohallitus on puolestaan harkinnut riisinheiton kieltämistä häätilaisuuksissa,jotta kirkkojen rappusille ei tulis linnunkakkaa tipujen käydessä hääaterialla myöhemmin,kertoo Teksti-Tv edelleen. Amen.

H5N1

Posted on: 04/12/06 10:56
By: Clint Eastwood

En ole koskaan tuntenut tarvetta hypistellä linnunpaskaa, mutta jotkut tuntuvat viranpuolesta sitäkin pelkäävän. Lintulaudallani näyttää roikkuvan muutama talipallo, joita en itse aio nauttia, mutta ilmeisesti ne pitäisi poistaa. Päädyin kuitenkin ratkaisemaan ongelman siirtymällä oravien ruokintaan. Asetin entiselle lintulaudalle kieltomerkin (kuva linnusta punainen rasti päällä) ja teksti "VAIN ORAVILLE". Lisätehosteeksi asetin netistä printtaamani Nina Mäki-Petäyksen päätöksen (onkohan edes saatavilla) puuttuessa Vantaan kaupungin tiedotteen muovitaskussa lintulaudan reunaan. Tulen myös tekemään kuntalaisaloitteen kaikkien Vantaan kaupungin ilmatilassa liikkuvien ilma-alusten desinfionnista ennen niiden saapumista alueelle. Olettehan varautuneet uhkaan asianmukaisesti? IBEX Toimintavalmiustarkastus

H5N1

Posted on: 04/12/06 11:04
By: Darth Vader

Tulen myös tekemään kuntalaisaloitteen kaikkien Vantaan kaupungin ilmatilassa liikkuvien ilma-alusten desinfionnista ennen niiden saapumista alueelle. Olettehan varautuneet uhkaan asianmukaisesti? IBEX Toimintavalmiustarkastus

Onkohon Ilmailulaitos tehtävien tasalla?? Kiitoratojen päähän tulee asentaa desinfioivat suihkut,joiden läpi laskeutuvan koneen on tultava sisään. Laskeutumisluvan ehtona on lokkidirektiivin mukainen huuhtelu, ja koneen tulee avata ikkunat myös ohjaamoon,jotta mahdolliset taudinkantajat huuhdellaan talossa ja puutarhassa.

H5N1

Posted on: 04/12/06 11:41
By: SilentSoul

Riisinheiton kieltelemistä perustellaan muistaakseni myös sillä, että pullapulut ahmivat itsensä täyteen ja sairastuvat ähkyyn. Jos ajatellaan, että tavallisena kesäviikkona on päivässä noin 6:t häät ja jokaisessa siunaamisessa tuhlataan semmoinen puolikas Uncle Ben -paketti, tekee se päivässä 3 pakettia. Viikossa (Sunnuntaisin vain kolme siunausta avioliittoon pyhän vuoksi) se tekee lyhyen matematiikan oppimäärän 3x6=18 plus sunnuntain puolitoista pakettia, saadaan lopputulokseksi 19

H5N1

Posted on: 04/12/06 12:21
By: Tiikeri Puinen

Quote by: SilentSoul

Jos riisinheitto loppuu tyystin, niin voidaan olettaa, että jonkun ajan kuluttua myynnin laskulla on oma vaikutuksensa Suomen talouteen. Suomen talous siirtyy pikkuhiljaa kuralta ripuliin.

Mutta. Missä riisiä kasvatetaan...No Kiinassa. Mihin Suomalaisten työpaikat ovat hävinneet... No Kiinaan. Tuo on vaan hyvä tapa kostaa Kinuskeille, kun viedään puolestaan heiltä työpaikkoja alta

H5N1

Posted on: 04/12/06 13:49
By: Vanilli

Riisi mitä se on, onko jotain syötävää? en tajua moista sillä perusrehti suomalainen syö pelkkää perunaa ja sitäkin mielellään nestemäisenä (http://www.shamanspirits.com/yritys.html). Sitäpaitsi olisi häissäkin enempi tunnelmaa kun juhlavieraat viskoisivat kapan perunaa / henkilö kohti hääparia. Ja asiaan, onko totta että kusimaan keskuskaupunki on suuressa viisaudessaan kieltänyt ulkoruokinnan. Miten käy niitten kaikkien pelihenkisten ukkometsojen joiden ainut ravinnon hankinta mahdollisuus on nyttemmin kielletty? Taidampa ottaa yhteyden wwf:n, greenpeaciin sekä kettutyttöjenkeskusliittoon. Kattaako kielto myös terassilta löytyneen pulun ruokkimisen ( tai ainakin yrityksen ) madolla, sillä kaikkihan sen tietää ettei talipallo kunnon kastemadolle pärjää.

H5N1

Posted on: 04/12/06 15:20
By: Clint Eastwood

Hansan kassa taitaa saada lähiaikoina uusia asiakkaita: Linkki Hesariin Terveisiä Tikkakoskelle!

H5N1

Posted on: 04/12/06 16:39
By: Darth Vader

Ennakoin tulevan tilanteen klo 13.47, Hesari on myöhässä... Vantaan kaupunki saa haasteen kaikilta kaupungin puluilta...

H5N1

Posted on: 04/13/06 19:11
By: Darth Vader

Birdlifen tiedottaja oli innoissaan uutisissa ,tänään on ollut erinomainen muuttopäivä, ja runsaasti harvinaisuuksia on nähty; esimerkiksi ginisorsa oli liikkeellä Töölönlahdella, ja niitä epäillään tulevan etelätuulen mukana lisää. Jo perinteinen viskisieppo on myös tullut nurkumaan terassien kulmille,mutta ruokintakielto saattaa aiheuttaa ongelmia tulevana keväänä ulkoalueilla viihtyvälle pikku veijarille.

H5N1

Posted on: 04/13/06 19:34
By: Clint Eastwood

Toimialueellani on tavattu tänään Punkkutulkku, Pekulikotka ja VelkoViiltäjä, mutta liitteenä kuva todisteeksi siitä, että noudatan mitä vakavimmin viranomaismääräyksiä.

H5N1

Posted on: 04/13/06 19:51
By: Vanilli

Fishlife finlandin edustajana olen huolissani Etelä-suomen kalakannoista, kun lintu reppanat joutuvat nyttemmin hankkimaan oman ruokansa ilman ihmisen apua. Kuten tunnettua niin yleistyväänpäin oleva viskisieppo valtaa rannikkoseutujen parhaat kala-apajat joka kesä. Pääasiallisena ravintonaan kyseinen sieppo käyttää kalaa, joten ainakin känni- ja kapakala kannat ovat vaarassa. Miten toimitaan kehen voi ottaa yhteyttä, pitäisikö soittaa suoraan kympin uutisiin? Leviääkö Vantaan ruokintakielto myös sen aluskuntiin, kuten Helsinkiin, ja onko esim. naisten kymppi vaarassa peruuntua. Voidaanko kyseinen juoksutapahtuma Rinnastaa ruokinnaksi tai ainakin siihen yllytämiseksi?, voi lokki parat.

H5N1

Posted on: 04/14/06 07:27
By: Darth Vader

Teillä päin on kotkat ruokailleet ,kun tuo liito-orava tekstissä oleva tipi on erehdyttävästi sellainen??? Ei silti, muuten asiallinen tiedottaminen on aina paikallaan. Muistettava on myös että pääsiäisenä pääsiäistipujen kanssa askartelevien on käytettävä suojalaseja,hanskoja ja maskia.Syntyvä jäte on pakattava pussiin ja haudattava maahan tai poltettava. Pääsiäistipuja ja pupuja ei saa laittaa samalle rairuoholautaselle,ilman että tiput on eristetty omaan aitaukseen.Aitauksen on oltava katettu ja varustettu varoituskyltein. Myös pääsiäismunien pito tipujen kanssa samalla ruoholla on kielletty.

H5N1

Posted on: 04/16/06 11:25
By: Darth Vader

Löytynyt 1 rastas jalat oikosenaan siskon pellolta. Ilmoitettu STTlle ja kunnan eläinlääkärille,joka haistatti pitkät ja käski kaivaa maahan niin syvän reiän että mahdutaan sinne yhdessä rastaan kanssa,toivotin hyvää pääsiäistä ja järjestimme monttupileet tenavien kanssa pellonreunassa.

H5N1

Posted on: 04/30/06 08:52
By: SilentSoul

PaikallisPravda ilmoitti aamupalapöydässä silmieni verkkokalvolle täältä löytyneen läjän kuolleita lokkeja jotka on viety eteenpäin säilytykseen josta ne kuljetetaan Helsinkiin.... Karkaako tilanne halinnasta? Kuka on jättänyt letkutornin tähystysvuoron väliin? Jäävätkö kotitekoiset simat juomatta?

H5N1

Posted on: 04/30/06 09:49
By: Korson Jeesus

Quote by: SilentSoul

PaikallisPravda ilmoitti aamupalapöydässä silmieni verkkokalvolle täältä löytyneen läjän kuolleita lokkeja jotka on viety eteenpäin säilytykseen josta ne kuljetetaan Helsinkiin.... Karkaako tilanne halinnasta? Kuka on jättänyt letkutornin tähystysvuoron väliin? Jäävätkö kotitekoiset simat juomatta?

Kuten etusivun kuvasta voit havaita, tilanne on täysin hallinnassa.

H5N1

Posted on: 04/30/06 13:14
By: SilentSoul

Quote by: *censored*n Jeesus

Kuten etusivun kuvasta voit havaita, tilanne on täysin hallinnassa.

Pakkohan se on uskoa kun itse Jeesus sanoo niin. Nyt voin juhlia vappua kevein mielin.

H5N1

Posted on: 05/10/06 17:50
By: Korson Jeesus

Vantaan kaupunki onnistui torjumaan lintuinfluenssan maihinnousun! Lähde

H5N1

Posted on: 05/10/06 21:29
By: Vanilli

Quote by: *censored*n Jeesus

Vantaan kaupunki onnistui torjumaan lintuinfluenssan maihinnousun! Lähde Lainaus lähteestä "Ympäristölautakunnan mielestä kieltopäätös tehtiin liian hätäisesti. Terveydensuojelulain mukaan kiireellisessä tapauksessa valvova viranhaltija saa antaa yksittäisiä kieltoja ja määräyksiä, mutta ne on saatettava kunnan terveydensuojeluviranomaisen eli ympäristölautakunnan ratkaistavaksi. Niin ei huhtikuussa tehty."

Korviini on kantautunut muutama muukin päätös Vantaan seudulta, joka on kumottu tai laitettu uudelleen käsittelyyn. Mitenköhän noita päätöksiä valmistellaan / tehdään. Toivottavasti päättäjät eivät ole noin typeriä vaan ovat rehellisesti päissään, kun moisia päätöksiä tekevät.

H5N1

Posted on: 05/11/06 13:34
By: SilentSoul

Quote by: SilentSoul

PaikallisPravda ilmoitti aamupalapöydässä silmieni verkkokalvolle täältä löytyneen läjän kuolleita lokkeja jotka on viety eteenpäin säilytykseen josta ne kuljetetaan Helsinkiin.... Karkaako tilanne halinnasta? Kuka on jättänyt letkutornin tähystysvuoron väliin? Jäävätkö kotitekoiset simat juomatta?

Btw: eipä pöpöä noistakaan löytynyt.. Vahtivuorot jatkuvat...

H5N1

Posted on: 05/11/06 20:47
By: Clint Eastwood

Todistin tänään tapahtumaa joss Mr. Kekkonen suunnitteli neuvostoliittolaisen tutkakaluston hankintaa ja edellytti tämän huomioimista rakennesuunnittelussa. Arkkinikkari arveli tontin päätyvän "kartoille", mutta jo seuraavassa hetkessä huolehdimme Karjala-kysymyksestä. Tarkkailu jatkuu.

H5N1

Posted on: 05/12/06 13:42
By: watti

Mitä hittoa oliko Karjala-juoma hansasta loppu kun piti oikein huolestua ? Hyrylän varuskunnasta voisi ehkä saada sellaisen tutkan pitempiaikaisella huolto-leasingillä tontin nurkkaan ?? Joko viikonloppuna kaivetaan perustukset uudelle tutka-asemalle ?? Tulen talkoisiin kunhan on juomaa tarpeeksi !

H5N1

Posted on: 05/12/06 17:49
By: 209

...ja mä voin tulla kertomaan kuinka se tutka toimii. Anusmiehenä ollessa tuli niiden kanssa puljattua aukki+loppuaika operatiiviissa hommissa ;-)

H5N1

Posted on: 05/13/06 19:42
By: watti

Quote by: Clint Eastwood

Todistin tänään tapahtumaa joss Mr. Kekkonen suunnitteli neuvostoliittolaisen tutkakaluston hankintaa ja edellytti tämän huomioimista rakennesuunnittelussa. Arkkinikkari arveli tontin päätyvän "kartoille", mutta jo seuraavassa hetkessä huolehdimme Karjala-kysymyksestä. Tarkkailu jatkuu.

Onkos Ukot matkoilla vai minne ootte kadonneet ? Kekkosen kartanon pihassa seisoi tänään Punainen Jaappanilainen kulkuväline ?? Mitä hittoa minne on Limousine kadonnut ??? Onko joku vahingossa jättänyt sen Jaappanilaisen kartanon pihalle vai onko se tilanhoitajan tyttären liikkumaväline ? Turhaan koputtelin ja etsin teitä paloasemaltanne, ei ollut edes tyhjiä pulloja paikalla vain vanha hiiltynyt kasa tallin nurkalla. Taas joutuu yssikseen avaamaan lonkeron tai ehkä pari, onneksi huomenna tulee juoma täydennys Superkissalla eteläisestä naapurivaltiosta.

H5N1

Posted on: 05/13/06 20:20
By: Clint Eastwood

Sylvin työsuhdeautohan se jaappanin ihme on. Kävit väärässä osoitteessa, täällä on tilannetta pidetty yllä koko ilta!

H5N1

Posted on: 05/13/06 20:38
By: watti

Arvasinhan että taas olin väärässä osoitteessa, niinkuin monesti ennenkin ! Onkoh tilanne hallinnassa ? Täällä just ja just hallussa ! Juniori radalla ja huomenna joudun Kultarannan keikalle joten sexbäkki saa riittää !

Re: H5N1

Posted on: 01/25/07 17:21
By: Darth Vader

Valtiovalta on herännyt taas kevään flunssakauteen ;
Suomi on nostamassa valmiutta lintuinfluenssan varalta. Siipikarjan ulkonapitokielto alkaa maaliskuun puolivälissä ja kestää toukokuun loppuun.Nyt kielto on määrätty viime vuotisesta poiketen,jollon kieltoalueet oli erikseen määritelty,koskemaan koko maata. Vuoden ensimmäinen influenssauutinen Euroopasta saatiin tänään, kun Unkarissa hanhia tappanut virus varmistui ihmiselle vaaralliseksi H5N1-tyypiksi. Riskiä löytää tartuntoja tulevana keväänä myös Pohjoismaista pidetään suurin piirtein samanlaisena kuin viime vuonna. Suomesta ei viime keväänä löydetty yhtään varmistettua tapausta, lähimmät tapaukset löytyivät Tanskasta ja Saksasta.
Siitä sitten Tyvekit kassiin ja rantakaislikkoon kytikselle...

Re: H5N1

Posted on: 02/03/07 11:56
By: Darth Vader

Ja britit ovat aloittaneet kauden tipuflunssan kanssa;
Britanniasta löytyi vaarallista lintuinfluessaa Julkaistu 03.02.2007 Britanniasta löytynyt lintuinfluenssa on ihmiselle vaarallista tyyppiä, Euroopan komissio vahvistaa. Tautia on tavattu maan itäosassa sijaitsevalla kalkkunatilalla. Britanniasta on löytynyt ihmiselle vaarallista H5N1 -lintuinfluenssaa. Britannian ympäristö- ja elintarvikeasioista vastaava ministeriö kertoi jo aiemmin tänään, että H5-virus oli tappanut kalkkunatilalla Suffolkin piirikunnassa 2500 lintua. Lisätesteissä selvisi, että kyseessä on ihmiselle vaarallinen H5N1-virustyyppi, kertoo EU:n komissio. Maailmanlaajuisesti H5N1-viruksen tiedetään vuodesta 2003 lähtien tarttuneen 270 ihmiseen, joista 164 on kuollut tautiin. Useimmat tunnetut tapaukset ovat olleet Aasiassa. Yli 200 miljoonaa lintua on kuollut tautiin tai teurastettu taudin leviämisen estämiseksi.

Re: H5N1

Posted on: 02/08/07 20:05
By: Darth Vader

Ja suomalainen viranomainen vastaa;
Lintuinfluenssariski kasvaa Suomessa Julkaistu 08.02.2007 Siipikarja on pidettävä sisätiloissa maaliskuusta toukokuun loppuun. Määräykset koskevat kaikkia tarhattavia lintuja. Lintuinfluenssan riski Suomessakin on kasvanut Britannian tautitapauksen vuoksi, arvioidaan maa- ja metsätalousministeriössä. Ministeriö määräsi tänään, että siipikarja on pidettävä sisätiloissa lintujen kevätmuuton ajan maaliskuun alusta toukokuun loppuun. - Riski on kasvanut sen vuoksi, että tauti ilmeni Britanniassa Pohjanmeren rannalla eli alueella, jossa merkittävä osa Suomeen muuttavista vesilinnuista talvehtii, kertoo osastopäällikkö Matti Aho maa- ja metsätalousministeriöstä. Euroopasta on tavattu lintuinfluenssavirusta kolmelta siipikarjatilalta. Britannian lisäksi tautia on havaittu Unkarista. EU:n komissio on Ahon mukaan korostanut, että kaikkien maiden on arvioitava riskiä jatkuvasti. Uuden epidemian syntymistä Euroopassa ei voida ministeriön mukaan sulkea pois. Määräykset koskevat koko maata Viime vuodesta poiketen ministeriö ei määrittele erikseen kuntia, joissa lintuinfluenssariski olisi suurempi muihin kuntiin verrattuna. Samat vaatimukset koskevat koko maata. Siipikarjaa koskevat määräykset koskevat kaikkia tarhattavia lintuja, myös omaan käyttöön pidettävää siipikarjaa sekä luomutuotantoa harjoittavia tiloja. Ministeriön mukaan siipikarjaa voi pitää ulkona esimerkiksi katetussa verkkotarhassa, jos tilalla ei samaan aikaan pidetä sekä tarhattuja vesilintuja - hanhia, ankkoja tai sorsia - ja kaupalliseen lihan- tai munantuotantoon tarkoitettua muuta siipikarjaa. Näissä tapauksissa lintujen ulkonapidosta on ilmoitettava kunnaneläinlääkärille ennen lintujen uloslaskemista. - Meille on oleellista se, että eläinlääkintäviranomaiset tietävät ne paikat, joissa eläinsuojelusyistä eläimiä aiotaan pitää ulkona, Aho korostaa. Kunnaneläinlääkäri voi tarvittaessa tarkastaa, että ulkotarhan suojaus on riittävä. Siipikarjaa pitävän on ilmoitettava heti kunnan- tai läänineläinlääkärille, jos hän havaitsee linnuissaan poikkeavaa kuolleisuutta, lintuinfluenssaan viittaavia sairauden oireita tai muutoksia tuotannossa. Veden ja rehun kulutuksen tai munantuotannon pieneneminen voivat olla merkkejä lintuinfluenssatartunnast

Re: H5N1

Posted on: 04/17/08 16:20
By: Darth Vader

Ja kausi on alkamassa: Toivottavasti ei sentään ole tullut nuhaa vielä kotomaan rajojen sisäpuolelle: http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/04/636436 Lisäksi maa-ja metsätalousministeriö on antanut asetuksen influenssan torjumiseksi. Evira saa mm. laajemmat valtuudet tutkia ja antaa määräyksiä muidenkin eläinten kuin lintujen kuljettamiseen ja hävittämiseen. Influenssaepäilystä on edelleen ilmoitettava välittömästi kunnan- tai läänineläinlääkärille.

Re: H5N1

Posted on: 04/27/09 18:37
By: Darth Vader

No niin,tästä on sitten hyvä jatkaa uudella nuhalla; Nyt vaan ei auta enää ottaa possuja ja tipuja sisälle, kun on jo housuissa. Tosin Suomessa ei virallisen kannan mukaan ole taaskaan mitään hätää, tänne asti pöpöt eivät koskaan jaksa lentää ,kun tänne on niin pitkä matka...
Lääkäri: Suomessa ei sikainfluenssan vaaraa Suomessa ei ole syytä huoleen sikainfluenssan takia, rauhoittelee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen infektiolääkäri Laura Pakarinen.
Niinpä niin... Ja koska olemme tarkkoja, tuo uusi tulokas on nyt sitten tunnistettu , Meksikon sikainfluenssassa on kysymyksessä A-viruksen alatyyppi H1N1.

Re: H5N1

Posted on: 04/29/09 11:00
By: Darth Vader

Suomessa on otettu hoitoon ensimmäinen henkilö,jolla on influenssan kriteerit täyttävät oireet.Matkailija oli palannut Meksikosta matkoilta. Henkilö on hoidettavana Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Potilaan kanssa tekemisissä olleiden henkilöiden yhteydet on selvitetty ja ennakoivia toimia aloitettu.

Re: H5N1

Posted on: 01/22/10 14:19
By: Clint Eastwood


Rescue.fi - Forum
https://rescue.fi/forum/viewtopic.php?showtopic=3806