Subject: Jäntti möykkää

Posted on: 12/30/05 06:29
By: kekkonen

Mistä lähtien nuorisotyön johtajan VELVOLLISUUS spekkiä,upl:ää,ja jopa omaa palokuntaasa kohtaan on täyttää joku toimintatilastolippulappu?? Minkälainen sanktio uhkaa henkilöä joka unohtaa/ei halua moista lappua lähetellä? Onko upl:llän puolelta kyseessä laiton uhkaus?

Jäntti möykkää

Posted on: 12/30/05 10:27
By: Rautakanki

Jos en nyt ihan väärin muista, niin kekkosella oli vain oikeuksia. Nyttemmin niitä on karsittu eduskunnan toimesta... Ettet vaan kuulu samaan joukkoon silvion kanssa. Nimittäin aivan sama kuka pyytää kirjallisesti vastausta palokunnalta jostakin palokuntaan liittyvästä asiasta. Ehkäpä toiseen muistutukseen vaivaudutaan vastaamaan, jos silloinkaan. Kukin taaplaa tyylillään.

Jäntti möykkää

Posted on: 12/30/05 11:07
By: Kuningas

Eihän tässä vapaaehtoistyössä ole mitään pakko tehdä. Minäkin muistan kun teimme kuninkaallisen laivastomme kanssa laivastovierailun Seinäjoen satamaan....

Jäntti möykkää

Posted on: 12/30/05 11:43
By: Korson Jeesus

Quote by: Rautakanki

Ettet vaan kuulu samaan joukkoon silvion kanssa. Nimittäin aivan sama kuka pyytää kirjallisesti vastausta palokunnalta jostakin palokuntaan liittyvästä asiasta. Ehkäpä toiseen muistutukseen vaivaudutaan vastaamaan, jos silloinkaan.

Vapaaehtoistyössä ei varmaankaan ketään voida velvoittaa. Virkamiehen virka taas saattaa velvoittaa jonkintyyppiseen toimintaan. Ja eihän amatööriä ja amattilaista ole ennenkään rinnastettu toisiinsa, joten miksi tässäkään asiassa. Tiedän, ettei silvio (ellei kyseessä ole Berlusconi) ole mikään virkamies, vaan Kauniaisten Jeesus. Mutta edellä mainituin tuloksin noita kirjallisia kyselyjä on lähetetty aiemmin lähinnä virkamieille.

Jäntti möykkää

Posted on: 12/30/05 16:26
By: Tiikeri Puinen

Quote by: *censored*n Jeesus

Tiedän, ettei silvio (ellei kyseessä ole Berlusconi) ole mikään virkamies, vaan Kauniaisten Jeesus.

Nytkun tuli puheeksi, niin meinaavat varmaan Granissa ostaa oman höökinsä palokuntansa käyttöön. Sikäli kun on kait myynnissä ja olivat sen itse koeajaneet...taisiis tämän käsityksen sain uusimmasta Sopimuspalokuntalainen-lehdestä

Jäntti möykkää

Posted on: 12/30/05 18:39
By: Darth Vader

Taitaa Granissa olla pian tunkua talliin, kun aluksi ei laitoksen niille ostaman tölkin toimitusaikaa oltu luvattu ennen viikkoa 13-14, ja nyt se kuulemma tulee heti vuoden vaihteen jälkeen... Joku autoista jää kadulle,tai onhan siinä pihassa tilaa. Eivät varmaan heti ole hankkimassa höökiä itselleen,varsinkin kun liikelaitos näyttää todellisen luontonsa vasta vuoden vaihteen jälkeen. Tulossa olevan tölkin koosta,sun muusta ei ole vielä muuta tietoa kuin että kolmiakselinen ja punainen,edes se mahtuuko se talliin ei ole varmaa. En usko että tekevät mitään ennen kuin laitos on omansa esittänyt. Sinänsä mielenkiintoista muuten tämän edellämainitun tarinan luonne,vapaapalokuntalaista voi ilmeisesti kouluttaa samalla tavoin kuin koiraa eli käyttöön otetaan uhkailu, lahjonta tai kiristys. Oikeasti metsä vastaa niin kuin sinne jne...Voiko kyseiseen toimeen valita vaaleilla,vai ovatko ne kenties jo tänä keväänä Jotain mainoksia on jo levitelty ainakin meidän kotiplaneetalla.

Rescue.fi - Forum
https://rescue.fi/forum/viewtopic.php?showtopic=4748