Subject: Ilmatilan loukkaus

Posted on: 04/22/06 17:08
By: Darth Vader

Venäläinen Antonov-72 lentokone on ilmeisesti käynyt tänää klo 13.51-13-52 Porvoon edustalla n. kilometrin verran Suomen ilmatilassa. Rajavartiosta on aloittanut tutkinnan. Onko Porvoon vpkt hälytetty maanpuolustusjärjestöjen kanssa tehtyjen sopimusten mukaisesti ulkoluodolle ilmavalvontaan?

Ilmatilan loukkaus

Posted on: 04/22/06 19:16
By: Clint Eastwood

Sain käsiini kiertokirjeen:
"Varsin hyvin on pysynyt salassa se tosiasia, että Suomella on ollut toimiva ydinase jo kohta 30 vuotta. Aseen kehitys käynnistettiin aikoinaan Kekkosen toimesta salaisena projektina Kilpisjärven erämaassa. Ei Kekkonen sinne huvikseen hiihtelemään mennyt vaan seuraamaan atomiaseen koeräjäytyksiä Mudduksen tiettömässä erämaassa. Nykyisen Urho Kekkosen kansallispuiston alueella suoritettiin Suomen keskipitkän matkan ohjuksen koelaukauisut. Alue saastui niin pahoin, että se piti rauhoittaa julistamalla kansallispuistoksi. Urkki II ohjus yltää viemään ydinaseen aina Moskovaan asti yliäänen nopeudella. Saana-tunturin sisään on louhittu salainen ydinohjusasema. Helsingin yliopiston biologinen tutkimusasema Kilpisjärvellä on vain silmänlumetta. Oikeasti ne kaverit on pitkälle koulutettuja ydinaseteknikkoja. "

Ilmatilan loukkaus

Posted on: 04/23/06 16:43
By: Darth Vader

Mielenkiintoista,täytyy tarkastaa sukulaismieheltä,se oli ulkoministeriössä Kekkosen aikaan, ja Lapin maja tuli kyllä tutuksi...

Ilmatilan loukkaus

Posted on: 04/24/06 12:37
By: SilentSoul

Kysäisepä samalla, onko sillä tietoa hanskoista tai kypäristä...

Ilmatilan loukkaus

Posted on: 04/24/06 18:01
By: kippari

Mikähän perskeleen hätätilakampanja meillä nyt on oikein meneillään kun venäläisten "malinki problem" suunnistuksessa on saanut tämmösen haloon. Ryssän perskeleet on loukanneet meidän aluevesi- ja ilmatilaa vuosikymmenet ilman että niistä on saatu entisaikoina lukea päivälehtien lööpeistä. Onko meneillään pelottelukampanja jotta meidät saadaan NATOn jäseniksi. Eipä sitä ainakaan ryssät yhtään helpommaksi voi tehdä tempuillaan. Tosiasia kuitenkin on ettei venäläisten koneissa toimi autopilotit ja ne joutuu lentämään käsipelillä. Kyseinen pieni rajaloukkaus syntyy kun noilla nopeuksilla irroitetaan ote sauvasta jotta repäisykorkillinen votkapullo saadaan auki, eli ei siinä käynyt kuin pieni heilahdus jonka pilotti korjasi heti ensimmäisen kulauksen jälkeen.

Rescue.fi - Forum
https://rescue.fi/forum/viewtopic.php?showtopic=5723