Subject: Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/10/04 07:52
By: Darth Vader

Olen huolestuneena seurannut palokuntien valmiuksia hoitaa kotiemme lemmikkien ahdinkoa ja niihin liityvä kalusto vaatisikin pikaista kehittämistä.
Joku viikko sitten tapahtunut Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen täytetyn somistehaahkan pelastusyritys oli kaikessa tökerydessään karmeaa ja julmaa katsottavaa.Potilasta ei tutkittu kunnolla, ja se jätettiin hoitamattomana edelleen odottamaan julmasti kylmää talvea.Turun pelastushenkilöstö lähestyikin pääkaupunkiseudun kolleegoita tapahtuman johdosta lähettämällä heille teoksen "Maailman linnut värikuvina" ja maksetun Birdlife Finland ainaisjäsenyyden, ja totesi että heitteillejättö oli anteeksiantamaton.
Voisiko arvostettu forumin kaikkivaltias neuvosto järjestää
meille rivimiehille eläinten pelastus- ja käytöstutkimuskurssin.Lähinnä toivelistalla on yleisimpien tavattujen kotieläinten kuten leguaanin,maatiaissian,tarantellan sekä suppilovahveron käyttäytyminen arvaamattomissa tilanteissa.
Pr-arvo olisi valtava kun pystyisimme pelastamaan tuhansia muurahaisen munia maastopalon alta ja näin välttämään perhetragedioita.
Nyt on korkea aika tarttua härkää sarvista ja tehdä asialle jotain!!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/10/04 09:30
By: kekkonen

Myös etnisten vähemmistöjen käyttäytyminen arvaamattomissa tilanteissa pitäisi huomioida!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/10/04 21:30
By: Korson Jeesus

Kehotan hakemaan apua täältä

En vastaa seurauksista.

Jesse

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/11/04 21:09
By: Clint Eastwood

Onko Darth Vader mukana *censored*n jeesuksen kiljupaaripisneksessä?

Herää kysymys, että mitä muuta te tekisitte pelastamillanne miljoonilla muurahaisen munilla, kuin kiljua?

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/12/04 09:47
By: kekkonen

Kuka tekisi sitä nuoruusaikojen iki-ihanaa muurahaiskiljua?
Ohje on helppo ja halpa. Pöllitään uimahallin baarista palasokeria helvetinmoinen määrä,murskataan ,parikymmentä litraa vettä ja mutsin kaapista kolme pakettia hiivaa
Ämpäri jonnekkin jemmaan käymään pariksi viikoksi(huom haisee joten ei mielellään omaan vaatekaappiin). Tämän jälkeen siivilöidään arviolta 100.000 muurahaista pois kiljun päältä killumasta. Nautitaan huoneenlämpöisenä!!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/12/04 14:10
By: lips

Etnisellä vähemmistöllä tarkoitetaan varmaan Lapualaisia.

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/12/04 21:24
By: esanahka

[QUOTE BY= Darth Vader] Olen huolestuneena seurannut palokuntien valmiuksia hoitaa kotiemme lemmikkien ahdinkoa ja niihin liityvä kalusto vaatisikin pikaista kehittämistä.

Nyt on korkea aika tarttua härkää sarvista ja tehdä asialle jotain!![/QUOTE]Turhaan huolestua lemmikkien ahdigosta.
Hankintalistalla onkin uutta kalustoa joka on tosin ollut olemassa jo jokusen tovin!
Täytyy vaan asentaa aseteline autoon Laughing Out Loud Laughing Out Loud Eipähän ahdista naapurin mummon kissaa kovin pitkään oksalla.
Tulee alas varmasti alle minuutissa tavalla tai toisella Laughing Out Loud Laughing Out Loud Laughing Out Loud
Tosin naapurin mummoa voi pienimuotoinen ahdistus vaivata tämän jälkeen Mr. Green

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/13/04 07:12
By: Darth Vader

Etnisiä vähemmistöjä on syytä tukea ja suojella,näihin kuuluvat myös HKLn bussikuskit,ainakin tänään.Varokaa vaan, Lapualta ja
muultakin vähemmistöistä kajahti maaliskuussa 1932 sen verran että saatiin Iltasanot riesaksemme näihin päiviin asti
ja konekiväärin patruunavöitä on kotikylillä vintit väärällään.
Muurahaiskilju on jotain jota Sipoon metsät varmaan suosivat ,ehdotankin vanhan säiliöauton sijoittamista metsään kurssikeskuksen maastoon ja Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos varmaan luopuu muutamasta kilosta savulle maistuvaa sokeria jota siellä vielä tarjotaan kahvin kanssa Daniscon jäämistöistä.

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/13/04 14:52
By: lips

Sokeritehdas ei ole enään mitään velkaa meille LU alueen VPK:ille vaikka pelastimmekin miljoonien arvoisen tehtaan, eikä sokeri humalaiset ampiasetkaan auttaneet meitä. Mehän saimme 10 kiloa sokeria VPK:ta kohden... Sokerit lahjoitetaan mielellään Sipoon aarniometsiin.
Täällä muuten yritetään ylistää ammattikoulun pikku nuotiota. Kirkkonummen sokeritehtaan palo on verrattavissa WTC:n tai Porvoon paloon. Kunniaa kaikille niille jotka pelastivat Suomen sokerin tuotannon ja hankkivat teillekkin sokerit kahviinne!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/13/04 15:17
By: watti

Ja paskat te mitään pelastanut ! Palaneen sokerikasan myivät ylihintaan Daniscolle ! Joten se siitä Suomen sokerin tehtaasta. Ja varoituksen sana sinulle lipsil ! Kekkonen saa raivokohtauksen jos vähättelet amiksen paloa, saattaa tulla moottoripuukon kanssa kylään joten kannattaa kyllä pyytää anteeksi sitä nuotio sanaa ?
Näyt liikkuvan linja-autolla pitkin Vantaata joten kannattaa ottaa vihjeestä opiksi.
Mr. Green

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/13/04 15:24
By: lips

Hyvä on perun sanan nuotio ja muutan sen luikuksi... Omaan turvallisuuten vedoten, alan myös käyttämään tekopartaa Vantaalla liikkuessani.

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/13/04 22:26
By: Korson Jeesus

[QUOTE BY= lips]Kirkkonummen sokeritehtaan palo on verrattavissa WTC:n tai Porvoon paloon. Kunniaa kaikille niille jotka pelastivat Suomen sokerin tuotannon ja hankkivat teillekkin sokerit kahviinne![/QUOTE]

Yritin googlettaa hakusanalla "sokeritehtaan palo", heikoin tuloksin. Taitaa olla koko palo ns. virtuaalikeikka, jota virtuaalisammutusmiehet ajavat unissaan vielä ensi viikollakin.

Hakusanalla "ammattikoulun palo" tuloksia löytyy satoja, ellei jopa kymmeniä. Niitä selailemalla voit todeta, että kyseessä oli Rooman paloakin suurempi luonnonkatastrofi.

Kysyttävää? Lepo!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/14/04 07:00
By: Darth Vader

Kirkkonummen metsissä kulkee vieläkin sokerihumalaisia metsän eläimiä ja hirvillä on nuolukiviä 100 vuodeksi,sen verran laskeumia tuli lähimaastoon tomusokerista sun muusta.Ammattikoulun haikut taas muuttivat kaikki Honkanummen oravat mustiksi useiksi vuosiksi, vai johtuukohan se sittenkin siitä vanhasta proteiinivaahtonesteestä,jota ajettiin testissä lähimaastoon...
Eiköhän julisteta joku viikonloppu suurpalojen muisteluviikonlopuksi ja kierretä vanhoja keikkapaikkoja Sisun lavalla istuen ja muistellaan ankaria tulitaisteluja joissa miehet ja kalusto venyi ennennäkemättömiin suorituksiin.Ohjelmassa voisi olla myös suurpetojen jäljitystä ja muikkujen puhkomista peukalolla.

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/14/04 11:03
By: kekkonen

*censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored*.Täten julistan pyhän sodan tälläisiä räkänokkia vastaan,koska ammattikoulun palo on pyhä asia!! tulen myös *censored* *censored* *censored* *censored* *censored*.!!!
SAATANA!!!!!!!!!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/14/04 11:13
By: kekkonen

Ja vielä..
Koska otsikkonakin on eläinten pelastaminen,kehoittaisin tätä *censored* pingviiniä pelastamaan nahkansa köpöttelemällä *censored*n kanssa samaan luolaan jemmaan afganistaniin.*censored* voi pidentyä muutamalla kuukaudella!!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/14/04 11:42
By: Darth Vader

Rauhaa ystävät rauhaa,sanoivat muinaiset roomalaisetkin.
Jospa kokoontuisimme geenimanipuloidun savolaisherkun ,kalakukon, ääreen vertailemaan kunniamerkkejä joita olemme Leonid-sedältä saaneet uurastuksestamme.Samalla voisimme pelastaa esimerkiksi muutaman nakkimakkaran pilaantumiselta polttamalla ne nuotiotulen loimussa .Voisimme suunnitella uuden "Elämää Korkeasaaressa"-kurssin ohjelmaa jonka kouluttajaksi UPL on kutsunut Ilkka Koiviston ja Jyrki Sukulan.Ensiksi mainittu opettaa tunnistamaan syömäkelpoiset luonnonvaraiset riistapedot ,kuten Karhun,ja jälkimmäinen valmistaa niistä kurssilaisille ikimuistoisen Kukko-marinaadin kera herkullisen kurssilounaan. Kurssin lopuksi pelastetaan brasilialainen sisäfile hukkumasta punaviinimarinadiin.

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/14/04 17:27
By: lips

Kekkosen puheistä päätellen vietänkin seuraavat 10 vuotta etelä-navalla... Sokeri tehtaan palon häpäisy on julmaa Evil Siellä humalaisten ampiaisten pisteltävänä oli erittäin mukavaa sekä ampiasia oli letkuissa viellä viikkoja palon jälkeen.... Eläimistä puheen ollen ei ole mikään pelastuslaitos varautunut pingviinien pelastamiseen Confused

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/14/04 17:30
By: watti

[QUOTE BY= kekkonen] *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored*.Täten julistan pyhän sodan tälläisiä räkänokkia vastaan,koska ammattikoulun palo on pyhä asia!! tulen myös *censored* *censored* *censored* *censored* *censored*.!!!
SAATANA!!!!!!!!![/QUOTE]

No nii Lipsil minähän varoitin !
Kekkosen kosto on kauheata katseltavaa !
Mr. Green

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/14/04 17:36
By: lips

Kyllä huomasin... Onneksi moottoripuukko ei ole vielä vieraillut ovellani. Minun pakko perua sanani koska... minun... koiraani pelottaa toi Kekkosen uhkailu Big Grin

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/14/04 20:22
By: Clint Eastwood

[QUOTE BY= Darth Vader] Rauhaa ystävät rauhaa,sanoivat muinaiset roomalaisetkin.
Jospa kokoontuisimme geenimanipuloidun savolaisherkun ,kalakukon, ääreen vertailemaan kunniamerkkejä joita olemme Leonid-sedältä saaneet uurastuksestamme.Samalla voisimme pelastaa esimerkiksi muutaman nakkimakkaran pilaantumiselta polttamalla ne nuotiotulen loimussa .Voisimme suunnitella uuden "Elämää Korkeasaaressa"-kurssin ohjelmaa jonka kouluttajaksi UPL on kutsunut Ilkka Koiviston ja Jyrki Sukulan.Ensiksi mainittu opettaa tunnistamaan syömäkelpoiset luonnonvaraiset riistapedot ,kuten Karhun,ja jälkimmäinen valmistaa niistä kurssilaisille ikimuistoisen Kukko-marinaadin kera herkullisen kurssilounaan. Kurssin lopuksi pelastetaan brasilialainen sisäfile hukkumasta punaviinimarinadiin.[/QUOTE]

Unohdetaan se kalakukko, mutta otetaan brassifileet, nakkimakkarat ja karhu, sekä Karhut ja Kukot mukaan ja mennään Karhulla kaatamaan Karhua vaikka Sipoon perämetsiin.

Grilli ja puoli koria Amiraalia on jo kohteessa. Koska lähdetään?

Laitetaanko kurssi pystyyn? Kaikille osallistujille mitali!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/14/04 21:09
By: Korson Jeesus

[QUOTE BY= Clint Eastwood]
Laitetaanko kurssi pystyyn? Kaikille osallistujille mitali![/QUOTE]

Olen vapaaehtoinen kurssitettava! Tämä siitä syystä, että viimeisimmästä mitalilla palkitsemisesta on kulunut jo lähes vuosi aikaa. Olisi kai pitänyt käydä Ateenassa pokkaamassa jonkun satasen vesiesteiden kulta- ja pronssimitalit.

Tuleehan siihen mitaliin ribboni?

Jesse

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/14/04 21:13
By: Clint Eastwood

Tulee ribboni.

Mulla on duunissa paketeittain sellasta nauhaa jossa lukee "Printer Ribbon" tai jotain. Se on varmaan sprinttereille?

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/14/04 21:27
By: Korson Jeesus

[QUOTE BY= Clint Eastwood] Tulee ribboni.

Mulla on duunissa paketeittain sellasta nauhaa jossa lukee "Printer Ribbon" tai jotain. Se on varmaan sprinttereille?[/QUOTE]

No hyvä.

Pyydän, että ribboni olisi esimerkiksi liekkikuvioinen, jotta se ei sekottuisi sotaväen palveluksessa suorittamieni urotekojen johdosta minulle myönnettyihin mitaleihin ja niiden ribboneihin.

[QUOTE BY= Kekkonen]
Myös etnisten vähemmistöjen käyttäytyminen arvaamattomissa tilanteissa pitäisi huomioida![/QUOTE]

Mitähän muuten mahtavat olla nämä mainitsemasi entiset vähemmistöt? Nykyisiä enemmistöjä?

t: Jouko *censored*


Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/15/04 06:00
By: kekkonen

Millään ei ole enää väliä.
KOSTONKIERRE ON ALKANUT!!!!!!!!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/15/04 06:35
By: Darth Vader

Etniseen vähemmistöön kuuluu mm. suomea puhuva Helsingissä syntynyt,Vuosaaressa asuva 16 vuotias miehenalku jonka nimi on Jussi, ja joka ei nauti alkoholia pisaran pisaraa.Hän on todennäköisesti lajinsa ainoa edustaja alueella ,jossa on 48 virallista kieltä ja sairaankuljetuksen kaavakkeet on varustettu lisäliittein pelkästään siksi että saa kuljetettavan sukupuun kirjattua.
Mitaleita jaetaan kaikille veteraaneille Sibbo Vargarna-seuran syyskokouksessa ja niissä tulee olemaan nauhaa niin että pienemmät miehet kompastuu.Kaikkein suurimpien rintamaveteraanien kuten ammattikoulua piirittäneiden nauhoihin tulee lisäksi roikkumaan veistoluokan hiiltynyt penkki ja Spiromaticin varapullopaketti,johon on kaiverrettu palomestari Latvalan kiitokset sekä lohkon nimi jolla on taistellut.Pienempiä mitaleita jaetaan mm. Itä-Hakkila koulun veteraaneille sekä puutarhakeskuksen palossa kunnostautuneille.Illalla juhlaohjelma jatkuu salakaatorastilla,jossa tunnistamme eläimiä auton valoista pellon laidassa ja koetamme saada mahdollisimman monta kaatoa Ladan lyhyiden ajovalojen kantaman päästä.

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/15/04 10:30
By: kekkonen

Koska ammattikoulun henkipatoiksi riutuneet pelastaja-sammutus pyhimykset ovat jääneet vaille minkäänlaista kunnioitusta sankariteoistaan, aivan kuin sotaveteraanit aikanaan,antaa tulevien sukupolvien nostaa meidät puistoihinsa patsastelemaan!

Nöösipojilta en ota minkäännäköisiä kunniakirjoja tai mitaleita vastaan.Istukaa Sipoossa saatanan sorsat ja napaketut ja muistelkaa sokurikauppanne paloa ja ejakuloitukaa vuoronperään!

Ammattikoulun palosta tehdään vielä jonakin päivänä elokuva joka tulee olemaan sata kertaa suositumpi kuin Titanic!
Silloin elävä sukupolvi tulee ymmärtämään kaltaiseni historiankirjoituksen mullistaneen sammuttajasankarin arvon.Tämä porukka ei siihen ikinä kykene!!!!!!!!!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/16/04 05:15
By: kekkonen

Älkää yrittäkö laittaa tätä aihetta pois näkyviltä!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/16/04 20:08
By: Admin

[QUOTE BY= kekkonen] Älkää yrittäkö laittaa tätä aihetta pois näkyviltä![/QUOTE]

EI tarvi edes yrittää... Kone hoitaa puolesta...

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/16/04 23:26
By: Korson Jeesus

[QUOTE BY= Admin]
EI tarvi edes yrittää... Kone hoitaa puolesta...[/QUOTE]

Mitä helvettiä? Muistaakseni olen edelleen Kone Oyj:n osakkeenomistaja, eikä viime yhtiökokouksessa puhuttu "hoitamisesta" mitään. Ehkä jatkoilla Kämpissä asia tuli puheeksi ja silloin todettiin, että hoitoja saa Mikadosta.

Onko siis päätöksiä "hoitamisesta" tehty selkäni takana?

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/17/04 08:29
By: Korson Jeesus

Olen koko aamupäivän selvittänyt kuumeisesti tätä hoitamisasiaa. Tilanne on nyt räjähtämispisteessä ja sadat analyytikot FIMista Evliin pelkäävät homman laukeavan käsiin uudeksi hoitogate-skandaaliksi.

Soitin heti aamusta Herlineille (Antti ja Nikke), jotka väittivät ettei mistään hoitamisesta ole ollut puhetta. Epäilin, että molemmat puhuvat paskaa ja sanoin "jos toi skeidan puhuminen ei lopu, ni mä tuun käymään, okei?" ja tästä huolimatta he väittivät, ettei mitään hoitamista ole tapahtumassa ainakaan Kone Oyj:n puolesta.

Jatkoin soittorundia Security Tradingiin, jossa ei sielläkään tiedetty asiasta mitään. Ilmoitin käyväni sielläkin, jos yrittävät kusettaa, mutta vastaus oli silti negatiivinen.

Täten olen siis päätynyt lopputulokseen, että paskaa puhutte ja mitään hoitamista ei ole! Jos olisi, niin Nikke ja Antti olisivat kyllä painostuksen alla murtuneet ja kertoneet erheestään!

Jesse

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/17/04 08:45
By: Clint Eastwood

Sulla kun on noita kontakteja, niin kyseles tosta eläinten pelastamisesta hissistä. Josko ne vaikka järjesteisi sihisevän vesihiiden hissistä pelastamiskurssin?

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/23/04 17:13
By: kekkonen

Puhutaanko maamoottoreista?

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/26/04 20:18
By: Clint Eastwood

[QUOTE BY= kekkonen] Puhutaanko maamoottoreista?[/QUOTE]

Aion hankkia uudelle tilalleni Wikström-maamoottorin kasteluveden pumppausta varten. Kenelläkään kaupan?

PS: petroolikäyttöisestä boonusta!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/27/04 11:03
By: Darth Vader

Käydessäni toisessa ulottuvuudessa pikku aikahypyllä näin uskomattomia maa-ja muita moottoreita joilla paikallinen vesihuolto oli järjestetty.Voin tiedustella paikalliselta diileriltä mikä on toimitusaika lampaiden suosikkipumpulle jota ne näyttivät käyttävän useimmilla tiloilla.
Paikkakunnalta löytyi myös runsaasti pelastettavia eläimiä,kuten munakoisokääryleen sisään tungettuja mustekaloja,jotka asuivat ilmeisen ahtaasti ja direktiivin vastaisesti kolme per munakoiso.Myös tarjoilukuvun alle tungetut lampaanaivot valittivat ahtautta ja olivat jo olleet yhteydessä maa-ja metsätalousministeri Juha Korkeaojaan jotta tilanne saataisiin korjattua.Tosin ne taidettiin ehtiä lounastaa ennen valituksen käsittelyä, ja korviin unohtuneet korvamerkit oli hankala niellä eikä niiden ulostulokaan ollut miellyttävä kokemus...

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/27/04 15:56
By: Korson Jeesus

Jotain pumppuja löytyy täältä.

Jees

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/27/04 21:27
By: Clint Eastwood

Nahka soitti tossa päivällä. Mobilistissa on puukaasuvehkeet myynnissä. Oliko nyt 38 Fordiin. Tässä olis oiva ratkaisu ainaisiin kitinään naftalaskuista!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/28/04 13:14
By: Korson Jeesus

Ei oo vielä suolikaasuvehkeitä myyty Veekasissa?

Eläinten pelastaminen

Posted on: 10/04/04 06:57
By: watti

Haluaisin palata vielä eläinten pelastamiseen !
Millä pelastaisin naapurin 3 koiraa jotka räksyttävät sisätiloissa monta tuntia päivässä ?
Naapuri kun lähtee ovesta niin kuorohaukkuminen alkaa,
jatkuen siihen asti kunnes naapuri palaa kotiin.
Eilen kuuntelin sitä haukkumista 8 tuntia, nyt en tarkoita vaimon haukkuja ! (ne kesti vain 3 tuntia)
Mitä teen ? Hankinko haulikon vai soitanko Kekkoselle ?
Olen kyllä suunnitellut hommaavani koiran joka haukkuu kovempaa ja enemmän myös yöllä !
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Mr. Green
Mr. Green

Eläinten pelastaminen

Posted on: 10/04/04 07:48
By: Darth Vader

On muuten tuttu tunne monessa taajamassa...
Jos ei ystävällinen hiljaa,perkele-kehoitus auta ,soita SWAT-team joka tekee pikku hauvoille reijän seinään niin että ne voivat ulkoilla ja saada virikkeitä.
Isompi koira on myös hyvä ajatus,myös muut petoeläimet ovat suositeltavia.Latviasta voi vuokrata esimerkiksi leopardin,ainakin Korkeasaari teki niin kesällä.Latviassa ne ovat luonnonvaraisia ja niitä on jo riesaksi asti metsissä.Vienan-Karjalan karhumaat ovat myös erinomaisia,Kekkonen voi naapurissa usein vierailleena kertoa mistä komeimmat Kontiot löytyy.

Eläinten pelastaminen

Posted on: 10/04/04 08:54
By: kekkonen

Komein kontio löytyy tallista, Sisu meinaan.
Ostat käteisellä srebrenitzan joukkohaudan käyttöoikeuden ja rahtaat Kontio- Sisulla kaikki luut mitä löytyy naapurisi olohuoneeseen.
Jos ei haukku lakkaa Josef kehittää parasta-aikaa kaasuja joilla asia pitäisi hoitua.

Eläinten pelastaminen

Posted on: 10/09/04 15:57
By: lips

Jospa ostasit Korkeasaaren kovan kohtalon punaperseiset paviaanit. Uskon että koirien haukunta peittyy apinoiden iän-ikuisen naimisen alle Idea

Eläinten pelastaminen

Posted on: 10/13/04 15:57
By: Korson Jeesus

Älä hätäile Korkeasaaren punapersepaviaanien kohtalosta.

Varman tiedon mukaan *censored*n tekoaltaaseen suunnitellun maailman suurimman vedenalaisen ulkoilmamuseon vetonauloiksi tullaan hankkimaan nuo paljonpuhutut paviaanit.

Ongelmaksi muodostunee vedenalaisen ulkoilmamuseon tekoaltaan patotöiden aikataulu. *censored*n tunnetuin ja luotettavin rakennuskonsultti kun on (taas ns. varma tieto) krp:n 24/7 seurannassa edellisestä projektista syntyneiden voittojen vuoksi.

Mikäli tunnette yhtä luotettavia rakennuskonsultteja, yhteystietoja tänne, niin saadaan tekoallas tulille, kiitos.

*censored*n Jeesus

Eläinten pelastaminen

Posted on: 08/24/05 00:17
By: Korson Jeesus

Arvoisa Herra Kekkonen!

Voisitteko suunnitella (eli designata) edesmenneen Korkeasaaren paviaani Tuhtimon muistoksi Paviaanikiljun? Kiitos jo etukäteen!

t: *censored*n Jeesus

Eläinten pelastaminen

Posted on: 08/24/05 04:24
By: Darth Vader

Ilmeisesti kyseinen aine muuttaa käyttäjänsä loppuillasta kaikin tavoin paviaaniksi,enkä ole ihan varma haluanko joutua sellaisen maalitauluksi.
Ainakin luonto-ohjelmissa niiden käytöstavat ovat aavistuksen verran häiritseviä,vaikka eläinten suuri ystävä olenkin.
Toki paviaanikilju kuullostaa varsin houkuttelevalta,joten mikä ettei...

Eläinten pelastaminen

Posted on: 08/24/05 12:39
By: Tiikeri Puinen

Loppuillasta paviaanikiljun juojat voivat istua peräkkäin ja kukin vuorollaan etsiä toistensa päistä ötököitä syötäväksi. ...Mutta kun niitä ötököitä tuskin syötäväksi asti löytyy, voidaan tässä samassa asennossa peittää edessä istuvan kaverin silmät ja pyytää häntä arvaamaan mistä arvuuttajan kädessä olevat hanskat on saatu.

Eläinten pelastaminen

Posted on: 08/24/05 12:57
By: Darth Vader

[QUOTE BY= Tiikeri Puinen] Loppuillasta paviaanikiljun juojat voivat istua peräkkäin ja kukin vuorollaan etsiä toistensa päistä ötököitä syötäväksi. ...Mutta kun niitä ötököitä tuskin syötäväksi asti löytyy, voidaan tässä samassa asennossa peittää edessä istuvan kaverin silmät ja pyytää häntä arvaamaan mistä arvuuttajan kädessä olevat hanskat on saatu.[/QUOTE]

Juuri tätä tarkoitin,niiden ryhmäkäyttäytyminen on aavistuksen verran epämääräistä,tosin palomiesten saunaillassa on ollut havaittavissa samantyyppistä lauman liikehdintää.
Siellä vain tahtoo liian moni nousta laumaan alfa-urokseksi ja välillä on lauteilla ahdasta.
Työvuoron saunaillassa ötököiden nyppiminen työkaverin päästä kyllä kieltämättä lisäisi yhteenkuuluvuuden tunnetta.
Pitäisikö asiasta tehdä esitys alepan henkilöstöpäällikölle,
ja saattaa kyseinen tapahtuma pakolliseksi viikko-ohjelmaan Question

Eläinten pelastaminen

Posted on: 08/24/05 20:37
By: Korson Jeesus

Edlliset pyhujien inoittamana toivon, että pian lanseerataan (tai launchataan) Paviaanintäikilju!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 08/25/05 17:33
By: Darth Vader

Voin toimittaa myös hirvikärpäskiljun raaka-ainetta.
Poimin juuri päästäni sekä muualta karvapeitteistä
lukuisan määrän tuliaisia jotka yrittivät muuttaa mukanani sienimetsästä taajamaan.

IIIIIIIKKKKKK!!!!!!
Nyt on tilanne päällä ja alla!
Pihalle ryömi juuri jättiläissiili,joka repii nurmikosta pythonin kokoisia kasiaisia.
Soittakaa Korkeasaareen ja Kekkoselle!

Eläinten pelastaminen

Posted on: 06/06/06 15:34
By: Darth Vader

ILTALEHTI 6.6.2006 Kiemurteleva yllätysvieras aiheutti kauhunhetkiä Helsingin Kaivopuistossa. EI ENÄÄ! Iida Sointu aikoo anoa siirtoa toiseen kioskiin. Palomies Vesa Nurminen jatkaa sen sijaan pelastushommia entiseen malliin. (Toim.huom. Hyvä Vesa Legenda ja varisten kauhu otti tilanteen haltuun,kohta kesä koittaa ja Vesku saa taas kaivaa ongenkoukkuja lokkien nokasta. ) SHOKKI MYÖS KÄÄRMEELLE Helsingin pelastuslaitoksen ylipalomies Vesa Nurminen huomasi, että Erkki tyhjensi suolensa pakastimen alle pelastusoperaation yhteydessä. Jäätelömyyjä Iida Soinnun työviikko ei olisi voinut alkaa enää järkyttävämmissä merkeissä: omien sanojensa mukaan "kaikista mahdollisista ötökkäfobioista" kärsivä Sointu nautti aurinkoisesta ja leppoisesta maanantai-iltapäivästä jäätelökioskillaan Helsingin Kaivopuistossa, kun ovelle ilmaantui pitkä ja limainen vieras. - Täytin kaikessa rauhassa sudokua, kunnes yhtäkkiä havahduin siihen, että oviaukon täytti kiemurteleva käärme. Ensi reaktio oli, että äkkiä ulos täältä, Sointu kertaa kauhunhetkiään. Möllötteli pakastimen alla Käärmeellä, jonka Sointu ehti pahimmasta shokistaan toivuttua nimetä Erkiksi, ei sen sijaan ollut mikään kiire pois. Erkki päätti nimittäin jäädä viilentelemään tunteitaan jäätelökioskin pakastimen alle. - Paikalle saapuneet miehet tiesivät kertoa keltaisista pilkuista, että se on onneksi vain rantakäärme. Jännitti, vaikka tiesin, ettei se ole myrkyllinen, sillä se oli sen verran iso. Oli kiemurrellut kai sisään ritilän kautta, Sointu arvelee. Parikymmentä minuuttia käärmeen ilmaantumisen jälkeen kello 15.20 ratsuväki viimein saapui. Vesa Nurminen Helsingin pelastuslaitokselta sukelsi pelottomasti lattialle, kurkisti pakastimen taakse ja poimi sauvoillaan Erkin ämpäriin. Viittä minuuttia myöhemmin käärme oli turvallisesti ämpärissä ja draama ohi. Sointu ei halua tavata työssään enää kiemurtelevia ystäviä. - Aion anoa pomolta siirtoa toiseen kioskiin, Sointu naurahtaa.

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 01/23/07 19:00
By: Darth Vader

Ja Vesa on taas otsikoissa; Tämän aamun radioaikaa käytettiin uudessa Sävelradion tilalle tulleessa Radio Aallossa pitkät pätkät helsinkiläisen ylipalomies /eläintenpelastaja Vesa Nurmisen esittelyyn. Toimittajat hehkuttivat useaan otteeseen Vesaa "ainoaksi suomalaiseksi koulutetuksi eläinten pelastajaksi", ja Vesa hoiti homman tyylikkäästi vastailemalla toimittajien juttuihin varttitunnin ajan. Vesa on onneksi pirun hyvä esiintymään, ja samanlaisia tarvittais alalle enemmän.Omasta alastaan kiinnostunut henkilö ei tuota "marketing bullshitia", vaan tekee jutusta kansantajuisen. Toimittaja Olga K hehkutti jo sisäntuloa;" Tänään vieraanamme on eläintenpelastaja /palomies Vesa Nurminen, joka kohta saapuu vieraaksemme.Kaveri on jo talossa,tunnen kuinka savu haisee..." Jutun lopuksi Vesa kiitti toimittajia, ja lähti pelastamaan parkkihallista lokkia. Hyvä Vesa Tälläisiä juttuja sais tulla useamminkin,eikä vaan näitä P3 haastatteluja joissa kaveri vastaa toimittajalle; "Tultiin tähän pihaan,jossa paloi talo,siis tuossa pihassa...Laitoimme siihen sitten vettä ,siis tuohon taloon,joka paloi vielä siis kun me oltiin tässä pihassa eikä vielä oltu siis laitettu sitä vettä kun oltin just vasta tultu tähän... No se sitten alkoi sammua,se talo joka paloi,joka siis oli vielä tulessa mutta ei se palanut ihan yhtä paljon enää,kun me oltiin laitettu siihen vettä,siis siihen taloon... Nyt sitten lähdetään tästä,kun toi talo ei enää pala,kun laitettiin siihen vettä,kun se paloi,kun me tultiin tähän pihaan ,siis..." Päätän raporttini tähän.

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 07/09/08 09:44
By: Korson Jeesus

Helsingin pelastuslaitos on ilmeisesti laajentanut toimintaansa. Aikaisemmin oli Pulu 1, mutta nyt on kokonainen keskus.
Eläinpelastuskeskuksen ylipalomies Vesa Nurminen toivoo, että ihmiset tarkistaisivat pihoilleen asennetut rastasverkot päivittäin. Verkkoihin sotkeutunut lintu kituu kuoliaaksi, jos sitä ei irroteta verkosta ajoissa.
Vartti

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 07/09/08 10:25
By: Tiikeri Puinen

Eläinpelastuskeskuksen
Kunhan noita tulee lisää tähän maahan, niin eiköhän SM perusta Pulusuojelurahastonkin ...sieltä voi sitten anoa rahaa haaveihin ja "elävä eläin"-pahvilaatikoihin

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 07/09/08 16:27
By: SilentSoul

Quote by: Tiikeri+Puinen

...sieltä voi sitten anoa rahaa haaveihin ja "elävä eläin"-pahvilaatikoihin

Entä hanskoihin?

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 07/09/08 17:19
By: Tiikeri Puinen

Quote by: SilentSoul

Entä hanskoihin?

Toki, mutta tuolloin täytyy hakemukseen liittää oravan puhkipuremat hanskat.

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 07/09/08 18:22
By: Darth Vader

Jos Vesa on muuttanut Korkeasaareen ja siitä on tehty Pelastusasema 10... Itä-Uudenmaan Pelan pulunpesukatu voi siis hakea Pulusuojelurahastolta shampoo- ja hoitoainerahat ... Täytyy muistuttaa pesukadunhoitaja Ahokantoa, kun ensi kerran nähdään.

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 08/08/08 20:52
By: Clint Eastwood

Olen varmana tietona kuullut, että vastalauseena kaupassa myytäville käymisteitse valmistetuille longdrink-juomien kiljukopioille, tullee kiljunvalmistus lisääntymään uuden sukupolven toimesta. Alan ammattilainen antoi tänään lausunnon:
"vois ruveta tekemään kiljua. siin o sentään jotain meininkii kiskoo mehukattitonkasta, toisin kuin jossain kaupan kuralonkerossa"
6413600055372

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 09/12/08 18:27
By: Darth Vader

Tätä ei sitten kannata ruveta pelastamaan eikä laulamaan lastenlauluja sen kanssa: http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2008/09/710781
Tappajahämähäkki juurtunut jo Ruotsiin
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mustaleski

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 10/10/08 12:07
By: ADHD

Tämän päivän Vantaan Sanomat uutisoi, että vantaalle pitäisi saada helsingin kaltainen eläintenpelastus systeemi Lisää aiheesta Vantaan Sanomien nettisivuilta ja lehdestä http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 10/11/08 12:33
By: watti

Luin tuon saman jutun missä palokunta ei suostunut tulemaan paikalle ja kissa oli viisi päivää puussa ! Kyseinen lausunnon antanut rouva ilmeisesti tarkoitti että hätänumeroon soittaessaan eivät sieltä suostuneet lähettämään yksikköä paikalle ?? Oliskohan meidän pojat olleet siellä silloin viidentenä päivänä ottamassa kissaa alas, eräällä tämmöisellä keikalla jokin aika sitten yksikkömme oli. Kuulemma joku naapuri oli keksinyt että soita vepareille niin ne tulee, numeronkin oli antanut kissan omistajalle. Linnut oli nokkineet kissalta turkin puhki mutta muuten oli hengissä kissa parka.

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 04/08/09 10:00
By: metsämies

Helsingissä on aurinko ilmeisesti aiheuttanut eläimille aika kehnot olot, tai sitten ne ovat vaan lähteneet liikkeelle joka tietysti ihmetyttää ihmisiä
Tilannehuone Helsinki 08.04.2009 10:43:16 eläintehtävät: eläimen pelastaminen Helsinki 08.04.2009 10:34:23 eläintehtävät: muu Helsinki 08.04.2009 10:22:48 loukkaantunut eläin Helsinki 08.04.2009 10:22:11 loukkaantunut eläin

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 04/08/09 11:04
By: 209

Vesa ja Lantikka kovilla. Keikkaa pukkaa.

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 04/12/09 10:52
By: Darth Vader

Pääsiäistipuja pulassa...
Rusko 12.04.2009 13:12:18 eläimen pelastaminen Vahto 12.04.2009 13:12:18 eläintehtävät: eläimen pelastaminen Raasepori 12.04.2009 12:59:20 eläimen pelastaminen Tammisaari 12.04.2009 12:59:20 eläintehtävät: eläimen pelastaminen Kuusamo 12.04.2009 12:53:18 eläintehtävät: eläimen pelastaminen Pori 12.04.2009 12:36:06 eläintehtävät: eläimen pelastaminen Vahto 12.04.2009 12:31:04 eläintehtävät: eläimen pelastaminen Rusko 12.04.2009 12:31:04 eläimen pelastaminen

Re: Eläinten pelastaminen

Posted on: 04/12/09 16:39
By: Laazio

Eihän tuossa ole kuin 5 eri tehtävää. Eivät nuo etelänhanhet ole vielä tottuneet pohjolan kevätsäähän. Ja ihmiset ovat löytäneet nyt pääsiäisenä sinne mökkirantaan, jossa eläimet ovat saanet olla koko talven rauhassa. Menevät raukat sekaisin kun kaupunkilaiset tuloo. Ja kaupunkilaisella on kännykkä ihan siinä ulottuvilla, soittamaan kansalliskaarti apuun.

Rescue.fi - Forum
https://rescue.fi/forum/viewtopic.php?showtopic=758