Subject: Oletteko Jeesus?

Posted on: 09/15/04 10:35
By: Korson Jeesus

Kekkosen nais-threadin innoittamana kysynkin nyt seuraavaa:

- Oletteko Jeesus?
- Jos vastasitte kyllä, niin minkä alueen
- Jos kyllä, niin kuulutteko puoluseeseen?
- Jos kyllä, niin mihin?
- Kannatatteko naispappeutta?

Kiitos hirmu paljon jo näin etukäteen.

Jesse

Oletteko Jeesus?

Posted on: 09/15/04 17:54
By: kekkonen

Saatanan kalluppeja!
Jo minun yksikkötunnukseni J1 (Päivystävä jumala) kertonee teille että jeesus-jätkät ovat astetta alapuolellani!!

Kannatan puoluettomuuspolitiikkaa kuten Neuvostoliiton aikana.
Naiset ovat aina lähellä sydäntäni sekä myös eturauhastani!
Kiitti vitusti!


Oletteko Jeesus?

Posted on: 09/20/05 21:51
By: Clint Eastwood

Presidentinvaalien alla lienee syytä selvittää tämäkin asia loppuun asti?

Oletteko Jeesus?

Posted on: 09/20/05 22:25
By: Ron

Tarkistin peilistä, ajokortista ja koulutodistuksista katsomalla etten tiettävästi näytä jeesukselta, nimeni ei ole jesse eikä jeesus sekä ammattikoulun todistuksestakin selviää etten ole saanut jeesuksen peruskoulutusta.

Mutta jos jossain on jessen paikka vapaana ja liksa on ok, niin voisihan sitä koittaa pyrkiä ko. virkaan.

Oletteko Jeesus?

Posted on: 05/25/06 09:59
By: SilentSoul

Quote by: *censored*n Jeesus

Kekkosen nais-threadin innoittamana kysynkin nyt seuraavaa: - Oletteko Jeesus? - Jos vastasitte kyllä, niin minkä alueen - Jos kyllä, niin kuulutteko puoluseeseen? - Jos kyllä, niin mihin? - Kannatatteko naispappeutta? Kiitos hirmu paljon jo näin etukäteen. Jesse

Uskonnontunneilla muistan kuulleeni jotain juttua lapsista ja heidän rehellisyydestään sekä siitä kuinka "lasten on taivasten valtakunta". Raitiovaunussa ihmiset saattavat katsella jonkun ihmisen isoa nenää syrjäsilmin ja salaa kun taas lapsi menee henkilön luokse ja sanoo "Sedällä/tädillä on hirmu iso nenä". Tämä on sitä viattomuutta. Voimmeko siis epäillä viattomien (kuvitellaan, että lapset nyt ovat viattomia) lasten sanomisia? Minä väitän, että emme (paljoa). Tämä esipuhe jounninjoutavine esimerkkeineen taas johtaa siihen episodiin, jonka koin tässä joitakin kuukausia sen jälkeen kun aloin kasvattamaan hiuksiani pidemmiksi. Koulussa välitunnilla eräs kaveri tuli viereeni, tuijotti naamaani pitkään ja totesi että näytän aivan Jeesukselta jolla on silmälasit, parrantynkää myöten. Muutkin paikalla olleet henkilöt totesivat asian olevan näin. Esimerkki 2: olin matkalla kaupungille apostolinkyydillä ja oikaisin puiston läpi. Puistossa oli neljä pikkulikkaa jotka leikkivät jotain leikkiään. Kun lähestyin heitä, he lopettivat leikkinsä ja alkoivat tuijottamaan minua. Tiedän, että olen melkoisen tunnettu henkilö paikallisella tasolla, lähinnä bändimme saavuttaneen kulttisuosion pohjalta (eikä se kulttisuosio todellakaan ole mitään yltiöpositiivista.. ). Joka tapauksessa, eräs pikkulikoista supatti selvästi toisen korvaan "Tuossa menee se Jeesuksen näköinen tyyppi". Tämän kuultuani en voinut tehdä mitään muuta kuin hymyillä kuin idiootti kaupunkiin asti jossa tapasin kaverini. Voinkin siis vastata Jessen kysymyksiin seuraavasti: - Olen - Keski-Pohjanmaa - En kuulu puolueeseen - Kts. edellinen. - Ihan sama se minulle on kuka minusta juttuja levittelee. Tarvittaessa voin lähettää kuvan (ei kaapua) sekä adressin (käsinkirjoitetun) jossa kaveripiirini sekä mahdollisesti kadunmiehet todistavat minun olevan kuin Jeesus.

Rescue.fi - Forum
https://rescue.fi/forum/viewtopic.php?showtopic=808