Subject: Pelastushelikopterien toimintaa koordinoimaan neuvottelukunta

Posted on: 03/24/07 09:04
By: Clint Eastwood

SM: Tiedote 23.3.2007
Sisäasiainministeri Kari Rajamäki on asettanut lääkäri- ja pelastushelikopteritoiminnan koordinointia varten neuvottelukunnan. Sen tehtävänä on lisäksi kehittää toiminnan raportointia siten, että toiminnan valtakunnallinen vertailu on mahdollista, sekä tarkentaa helikopteritoiminnan rahoituksen ohjeistusta ja saattaa se ajan tasalle. Neuvottelukunnan tulee osallistua tarvittaessa myös lääkäri- ja pelastushelikopteritoiminnan uuden rahoituspohjan valmisteluun.
Jäseninä neuvottelukunnassa ovat tiedotteen mukaan hallitusneuvos Esko Koskinen, SM (puheenjohtaja) ylitarkastaja Rami Ruuska, SM (sihteeri) Muut jäsenet: valmiusjohtaja Janne Koivukoski, SM poliisitarkastaja Matti Launiainen, SM eversti Antti Pesari, Rajavartiolaitos neuvotteleva virkamies Kirsti Vallinheimo, VVM budjettineuvos Tuomas Sukselainen, VVM lääkintöneuvos Jouko Söder, STM osastopäällikkö Raimo Ikonen,STM lentotoiminnan tarkastaja Jyri Örri, Ilmailuhallinto valvontapäällikkö Raimo Hakola Raha-automaattiyhdistys

Re: Pelastushelikopterien toimintaa koordinoimaan neuvottelukunta

Posted on: 03/24/07 09:58
By: SilentSoul

Joko mitalit on tilattu ja kunniakirjat laitettu painoon?

Re: Pelastushelikopterien toimintaa koordinoimaan neuvottelukunta

Posted on: 06/20/07 04:19
By: Korson Jeesus

Rajamäki: Pelastushelikoptereista rahoituspäätös pian
Edellisen hallituksen sisäministeri Kari Rajamäki (sd) vaatii hallitukselta pikaista selvyyttä siitä, aikooko se siirtää lääkintä- ja pelastushelikoptereiden toiminnan rahoitettavaksi kokonaan valtion budjettivaroista vuonna 2010, kertoo sanomalehti Kaleva. Toimintaa rahoittavat nyt Raha-automaattiyhdistys RAY, sisäministeriö, Kela ja sairaanhoitopiirit, mutta kumppanuussopimus umpeutuu 2010. "On välittömästi käynnistettävä valmistelu siitä, miten pelastuskopterien rahoitus siirretään tapahtuvaksi kokonaan valtion budjettivaroista", Rajamäki kiirehtii Kalevassa.
Kari, loistosuoritus! Kukahan olisi voinut vaikuttaa asiaan jo omalla ministerikaudellaan...

Re: Pelastushelikopterien toimintaa koordinoimaan neuvottelukunta

Posted on: 06/21/07 17:09
By: 203

No se on kato nyt näppärä huudella vieraisiin pöytiin kun itte ei o enää vastuussa. Kohta se varmaan alkaa meuhkaamaan siitä miten palomiesten eläkeikää pitäisi laskea ja kuinka vahvuuksia tulisi lisätä pelastustoimessa.

Re: Pelastushelikopterien toimintaa koordinoimaan neuvottelukunta

Posted on: 01/31/08 15:13
By: Darth Vader

Ainakin tänään on tiliotteita luettu kopterien tukiyhdistyksissä tyytyväisinä, sillä RAY julkaisi vuoden avustusrahat.Viidelle yhdistykselle on luvassa avustuksia,suurin yksittäinen saaja on Medi-Heli, n. 2.3 miljoonaa. http://www.ray.fi/avustustoiminta/avustuskohteet/avustus2008.php?l1=9

Rescue.fi - Forum
https://rescue.fi/forum/viewtopic.php?showtopic=9345