Subject: Isto esittelee vehkeitään

Posted on: 04/29/07 13:16
By: Whoot

http://www.esaimaa.fi/page.php?page_id=4&news_id=200713371543 Kaikki jotka kykenevät paikalle..itse en aio kyetä. Istolta voi varmaan myös kysellä mukavia.

Re: Isto esittelee vehkeitään

Posted on: 04/29/07 16:38
By: SilentSoul

Lappeenrannan VPK esittelee kalustoansa vappuna LAPPEENRANTA. Vapaaehtoinen palkokunta ry järjestää vappupäivänä avoimien ovien tapahtuman. Esillä ovat palokunnan kalusto ja varusteet sekä toimitilat. Yleisö pääsee tutustumaan myös Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen uuteen nostolava-autoon. Päivän teemana on turvallisuuskoulutus. Palokuntaravintolan kabinetissa on puolen päivän aikaan turvallisuusluento. Sen jälkeen on palokunnan näytös ja käytännön koulutusta. Palokuntalaiset opettavat alkusammutusvälineiden käyttöä. Avoimet ovet ovat Lappeenrannan VPK:n talossa ja sen pihalla osoitteessa Kauppakatu 66 klo 11-14.
Hähä, palkokunta. On muuten hitusen harhaanjohtava otsikko, ainakin minulla tuli mieleen ihan jotakin muuta kuin kalustoesitely.. "Katos, kuinka iso letku palosedällä on kädessään". Joo, poooois. Edit: Eivät ne siellä toimituksessakaan näkäjään pahemmin mieti mitä otsikoita juttuihin laitetaan... Itse repesin ympyröidylle otsikolle vasemmalla:

Re: Isto esittelee vehkeitään

Posted on: 04/29/07 22:49
By: Korson Jeesus

Saavatko osallistujat mitalin?

Rescue.fi - Forum
https://rescue.fi/forum/viewtopic.php?showtopic=9635