Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 28.03.2024 kello 12:11

Rescue.fi

Kuka kipuaa torniin: kenestä SPEK:lle johtaja?

Page navigation


Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by: kuli

Quote by: Darth+Vader[p Johtoryhmälle rakennettiin kokoustilat Padasjoelle, ja muutenkin valitaan kavereita kavereiden viereen hoitamaan asioita, jottie kukaan ei kysele hankalia, tai anna jotain ikävää kuten oikeita töitä tehtäväksi. [/QUOTE]

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö - Räddningsbranschens Centralorganisation i Finland ry on yhdistys. Yhdistyksissä on aika tavallista, että vaikutusvaltaiseen asemaan päässeet pönkittävät omaa valtaansa valitsemalla ympärilleen omia kavereitaan. Jos yhdistykseen sattuu joku häirikkö, joka oikeasti haluaisi kehittää jotakin uutta, niin aika monessa paikassa saa todeta olevansa ajatustensa kanssa kovin yksin. Parhaimmillaan hallitus kieltäytyy ottamasta kirjallisesti annettua aloitetta käsiteltäväkseen.

Oman ja muutaman kaverin navan palvomisessa on se hyvä puoli, että aikaa myöten nämä häiriköt ymmärtävät asemansa organisaatiossa ja vaihtavat maisemaa. Niin kauan kuin alueelliset toimijat eivät ole hyväksyttäneet pelastusopistolla palokuntakoulutuksen opetussuunnitelmia ja järjestäneet toimivaa koulutusorganisaatiota, ovat palokunnat jossakin määrin riippuvaisia SPEKistä. Jos joku saisi aikaan kilpailevan koulutusjärjestelmän, voitaisiin aloittaa keskustelu otsikolla "mihin tarvitsen SPEKkiä?"



Jotain uudistuksiahan on menossa. Facebookissa pisti terävästi silmään SPEKin märehdintä vapaaehtoistyön korvauksista.


Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö vetoaa ministeriöihin, jotta turhat hallinnolliset esteet purettaisiin vapaaehtoisten öljyntorjunnasta. Selkoa ja yhdenmukaisuutta pitäisi saada muun muassa vapaaehtoisten palkkioihin, matkakorvauksiin ja vastuukysymyksiin.


Lähde: http://www.spek.fi/news/SPEK-haluaa-helpottaa-vapaaehtoisten-osallistumista-oljyntorjuntaan/27263/a6a36915-595e-460c-9545-a33c076a72d1

En vaan jotenkin saa sopimaan palkkiota ja vapaaehtoisuutta samaan lauseeseen.
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Useammassakin keskustelussa on viime päivinä sivuttu sitä, että ei keskustelua Twitteriin, sitä ja tuota ahdistaa jos ja kun, minulla on työpaikka kiinni jos avaan suuni.

Todellakin sitä Yhdessä tekemistä, jota tätä Wanhaa ketjua lukiessa mietin.
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Page navigation

All times are UTC. The time is now 12:11 PM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content