Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 28.03.2024 kello 21:53

Rescue.fi

Missä on päivystävä tölkki???

Page navigation


Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by Rautakanki:
K-U laitos ei halua lisätä pohjoisen alueen vpk:iden tölkkejä lähdön esityksiin. Syytä en tiedä. Sitä pitänee kysyä laitokselta.

Tästä häytysohjeasiasta on muistio, jossa on laitoksen ja sopimuspalokuntien neuvottelukunnan edustajien välisissä neuvotteluissa esitetty kanta. Pelastuslaitoksen tiedottaminen ei kuulu varmaankaan meille, joten halukkaat pyytänevät muistion ao. taholta.


Kesäpäivystyksestä saatavalla korvauksella on kompensoitu ruhtinaallista sammutussopimuskorvausta, joka on aktiivisillakin palokunnilla ollut viime vuonna alle 2000 euroa vuodessa. Saa kirjoittaa tänne, josko valtakunnassa vielä halvemmalla joku vpk toimii.


Tuo taulukko on mielenkiintoinen ja menee hetki, jotta sen saa julkaisukelpoiseksi. Pelastusjohtaja on todennut sen olevan julkista tietoa, joten odotelkaa.

Quote by Darth Vader: Se ei saa olla syy kenellekään tehdä idioottimaisia lupauksia ottaa joku tehtävä käytännössä ilmaiseksi.

[quote by = Rautakanki] Onkohan meillä aivan väärät miehet sopimuspalokuntien neuvottelukunnassa?[/QUOTE]

On, todellakin on aivan väärät miehet, ketä oikeasti kiinnostaa kerran kuussa juosta kahvikupin perässä pitkin uutta maata? Viimeksikin tuli kuulemma pää kipeeksi ja aamulla puski hikeä...

Eipä juuri "taustajoukotkaan" uskalla evästää tai kertoa tavoitteitaan. Eihän nyt uskalla vaatia edes hanskoja... Voi jäädä ilman sopimusta... Se siitä kehittämisestä.
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by leinoti:
Tätä Vantaan säiliöauto asiaa ei ole käsitelty sopimuspalokuntien neuvottelukunnassa.
Mutta ehkä tämän viikon torstaina (19.5.2005)?
Asiaa on käsitelty Vantaan sopimuspalokuntien yhteistyökokouksessa (tai mikälie virallisesti onkaan).


Uskoisin, että tuota esittäessä kuulisi klassisen kommentin siitä, minne asia ei ainakaan kuulu.

Pönttöasiaan voi esittää johdannaiskysymyksen siitä, että miten tuo T43 (ex-V33) siirrettiin tuollalailla ihan noin vaan, toisin kuin muut samaan aikaan siirrellyt autot, joissa ainakin muodollisesti kysyttiin esityksiä ja neuvottelukunnan kantaa. Tuossa vaiheessa esimerkiksi tuosta autosta olisi voinut tehdä yhteispäivystyspöntön tai käsitellä säiliöautopäivystys kaikkien palokuntien kesken tai kytkeä jotain velvoitetta "vanhaan hintaan" tähän pönttösiirtoon.

Tästä on hyvä aloittaa keskustelu asioista, jotka saappaassa hiertää. Joillekin tuntuu vaan olevan perin outoa kun asioita käsitellään useammin kuin kerran kuussa ja että julkisista asioista puhutaan julkisesti. Jokainen tietysti värittää omaa mielipidettään, mutta pelastusdirikan sanoja vapaasti muistellen: myös VPK-organisaatioita kannattaa tuulettaa...
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

GSG9

Forum User
Dirika
Registered: 04/22/05
Posts: 515
Olipa tilanne hälyttämisten suhteen mikä tahansa pitäisi Alepan panostaa sisäiseen informaatioon jonkin verran. Jotta edes päivystävät palomestarit tietäisivät käytössään olevat resurssit. Mieleen tulee viime vkon perjantai iltapvän maastopalo Nuppulinnan tiellä Tuusulassa. P3 tarvitsi paikalle lisää vettä......hälytteli tölkkejä sitten joka puolelta ja Keski-uudenmaan hätäkeskuksen ilmoittaess "on kellokokskellakin säiliöauto! vastaukseksi tuli....."en minä kaikkia vepareita ja niiden kalustoja tiedä".

Eikö päällystöpäivystäjällä nimen oman pitäisi olla tieto ja dokumentit vepareiden sijainnista, kalustosta tai edes niiden olemassa olosta!!!! ........tana!
Avaritia prima scelerum mater
 Quote

Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Quote by GSG9: Eikö päällystöpäivystäjällä nimen oman pitäisi olla tieto ja dokumentit vepareiden sijainnista, kalustosta tai edes niiden olemassa olosta!!!! ........tana!

Palomestari tason viranhaltija totesi tähän, että P3silla on listat VPKden kalustoista olemassa.
(Seisoin henkilön vieressä kun ko kommentti kuului virvelistä. Vieressä oli myös Darth ja muuan nuori herra, jolla ikää 7kk)
 Quote

Status: offline

watti

Forum User
Dirika
Registered: 09/18/03
Posts: 791
Location:Keski-Uusimaa
hot
Näin se on mennyt jo vuosia !
Kaikenmaailman listaa ja päivityksiä kyllä pyydellään ja lähetetään, mutta minne ne päätyvät ??
Esimerkkinä kännykkänumeroiden päivitys, ilmoitettu kyllä asioistavastaavalle h:lölle kirjallisesti mutta edelleen hälytykset ei tule läpi !
Sattuipa kerran niin että eräs laitoksen korkea virkamies soitti ja kysyi missäs se teidän asema oikein sijaitsee ?? Vastauksen jälkeen varovasti kysyin että "mihin herra p........ sitä sijaintia tarvitsee" ? Vastaus oli kutakuinkin näin "No kun olen teidän kylää ajellut jo 15 minuuttia ympäri enkä vieläkään ole sitä palokunnantaloa löytänyt"
Kyltti oli kuulemma aivan väärässä paikassa, eihän sinne löydä kukaan ??
Hyvin on löytynyt jo 30-luvulta asti ainakin muille !
Jos sinne perustetaan JSP niin kyllä silloin laitetaan kylttejä niin että varmasti sokeakin löytää.
Herää kysymys onko laitoksen autoissa enään karttoja vai luotetaanko pelkästään satelliittipohjaisiin navigaattoreihin ??
Olen kuullut että halvimmat Viron reissut tehdään navigaattorilla ?? ai että miten ?? No kun laitat navin päälle niin kulkupelisi kuvaruudussa kiitää melkein 250 kmh Viron rannikolla ??
Erittäin luotettavia kunnes hajoavat sanoi maahantuoja !!
Kävi juuri hakemassa tölkkejä saunaosastolle jottei pääse nestehukka yllättämään, kun noi muut selviää känneistään niin silloin otan parit tölkit !!
Mr. Green
 Quote

Status: offline

GSG9

Forum User
Dirika
Registered: 04/22/05
Posts: 515
Palomestari tason viranhaltija totesi tähän, että P3silla on listat VPKden kalustoista olemassa.



Noniin! Mahtaisikohan Alepan sisäiseenkoulutukseen olla tarpeellista sijoittaa muutama oppitunti luetun asiakirjatekstin ymmärtämistä, jotta resurssi papereista saadahan selvää ja oikeat yksiköt menee oikeaan osoitteeseen!!?? Question
Avaritia prima scelerum mater
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by GSG9: Eikö päällystöpäivystäjällä nimen oman pitäisi olla tieto ja dokumentit vepareiden sijainnista, kalustosta tai edes niiden olemassa olosta!!!! ........tana!


Tähän huutavaan informaationjakeluongelmaan kehittelimme Darthin kanssa viikonloppuna Ratkaisua® Lienee syytä tehdä sähköinen palvelu, jossa KU-karttaa klikkaamalla saa esille kunkin alueen/vast. sopimuspalokuntien perustiedot (kalusto ja sijainti ym.). Intternettihän löytyy joka autosta, mutta voihan tuosta rakentaa erillisen tekstipohjaisen version mobiililaitteille. Se miten relevantti systeemistä saadaan, riippuu tietenkin siitä, saadaanko perustiedot koottua asiasta kiinnostuneilta.

Jos jollakulla on soveltuva KU-kartta valmiina ja luovuttaa sen veloituksetta tätä tarkoitusta varten, niin saa meilata....
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Rautakanki

Forum User
Ministeri
Registered: 10/06/04
Posts: 895
Quote by leivote: Tajuuko noi veparit jotka ko. hommaa harjoittavat et sil on mahdollisesti vielä kauas kantoisia juttuja esim. kesureiden palkkaus tai henkilösuhteet Question

On käyty keskusteluja myös ammattiyhdistyksen edustajan kanssa, ja ay:tä ei asia kiinnosta ennenkuin on selkeästi osoitettavissa, että päivystysjärjestelyillä (vuodesta 1969 tai jotain) huononnetaan jonkun palkatun henkilön asemaa tai peräti irtisanotaan työsuhde.

Yhden mielipiteen mukaan eräs ay-henkilö oli vakaasti sitä mieltä, että tölkki pitää ottaa, kun kerran laitos sitä tarjoaa.

Henkilösuhteissä ei pitäisi olla suurempaa vastakkainasettelua, kertokoon joku muuta tietoa, jos näin on.
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Seuraavaksi varmaan saammekin uutisen siitä, kun kaikki avoimet virat ja sijaisuudet yms on täysimääräisinä täytetty ja eläkeikä pudonnut.

Ja mikään ei vaikuta mihinkään, koska se ei ole tehnyt sitä 50 vuoteen... Tuntuu ay-puolellakin olevan vähän useampaa mielipidettä ja näkemystä, olkoon. Nythän eletään wanhojen sopimusten aikoja.

Katsotaan, aika näyttää.
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Olin läsnä tänään klo 8.55 vuoronvaihdossa eräällä Alepan asemalla.Juhlallinen tilaisuus,jossa esimies teki P3 juhlallisesti ilmoituksen:"V...u,se N.N on vielä saikulla,tasataanko Koskelta...?
Iso-P vastasi yhtä reippaasti: No olis se pitänyt arvata,että taas joku puuttuu ja kun toi lavakin on taas lähdössä muualle..."
Eikä sanaakaan ammattikuolun sankarien muistamisesta!
Saatikka päivystävästä tölkistä,jota sain omin käsin koskea,mutta en ajaa ulos,koska se olisi kastunut sateessa, ja mennyt piloille.
Voin autoa hetken tarkastelleena todeta ,että ei ihme että haluavat sen jonkun muun ajoon...
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

lips

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 07/22/04
Posts: 150
Location:VANTAA!
Asioiden selvyyttämiseksi tässä tulee kaikki KU Alepan alueen VPK:t. (Listassa voi olla virheitä, valitukset Tikkurilan poliisille)
Kerava: Savion VPK (KS21, KS23. KS271 ja KS272)
Nurmijärvi: Nurmijärven keskusksen VPK (N21 ja N27) Metsäkylän VPK (N31 ja N33) Perttulan VPK(N41 ja N47)
Mäntsälä: Mäntsälän VPK (M12) Ohkolan VPK (M21 ja M27) Sälinkään VPK(M31 ja M33) Levannon VPK (M51 ja M57)
Järvenpää: Järvenpään VPP (JS21 ja JS27)
Tuusula: Tuusulan VPK (T21,T23 ja T27) Jokelan VPK (T31, T33 ja T37) Kellokosken VPK (T41,T43 ja T47)
Hyvinkää: Hyvinkään VPK (H21,H23 ja H27) Hyvinkään konepajan VPK (H31 ja H37)
Pornainen: Pornaisen VPK (PO1,PO11 ja PO17) Halkian VPK (PO23) Laukkosten VPK (PO31)
Vantaa: *censored*n VPK (VS111,V171 ja VS181) Tikkurilan VPK (VS112) Rekolan VPK (VS113 ja VS137) Asolan VPK (VS114, VS134 ja VS174) Vaaralan VPK (VS115) Sotungin VPK (VS116) Keskon TPK (VS117) Tikkurila OY TPK (VS118 ja VS128) Rajakylän VPK (VS119) Vantaan VPK (VS211 ja VS271) Seutulan VPK (VS212) Frishersin VPK (VS213) Kaarelan VPK (VS214)

Tämä Tekee yhteensä 29 VPK:a, 2 TPK:a, 31 Sammutusyksikköä, 9 Säiliöyksikköä ja 18 miehistönkuljetus yksikköä. Lisäksi VPK:illa voi olla muuta omaa kalustoa kuten museoautoja jne.
Problem of future, today!
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Unohdit Piper Cherokee tsunamiyksikön Malmilla vahvuudella 1+6 / 30 min.
Muuten voi jopa olla lähellä oikeaa...
Friherssin uutta autoa ei tunnuksena tainnut olla,mutta joku kertonee???
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by Darth Vader: Olin läsnä tänään klo 8.55 vuoronvaihdossa eräällä Alepan asemalla.


Oliko mäyräkoira tarjouksessa vai oliko Siwassa halvempaa?
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

watti

Forum User
Dirika
Registered: 09/18/03
Posts: 791
Location:Keski-Uusimaa
hot
Samat on tunnukset uudessa Friherrsin autossa (VS-213)
Lipsillä lipsui tekstiin Frishersin VPK ??
Onks toi joku Fisherin kaveri ??
Mr. Green
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by Darth Vader: Unohdit Piper Cherokee tsunamiyksikön Malmilla vahvuudella 1+6 / 30 min.


Ei taida ainakaan vakio-Cherokeehen mahtua tuota vahvuutta.

Linkki.
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by Rautakanki:
Yhden mielipiteen mukaan eräs ay-henkilö oli vakaasti sitä mieltä, että tölkki pitää ottaa, kun kerran laitos sitä tarjoaa.


Tälle tasolle kun lähdettiin, niin toisen mielipiten mukaan "Vittu, siinä menee meijän ylityöt".
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Ja me ei vakiokoneilla lennetä tietenkään...
Ei näkynyt vuoronvaihdossa mäyrä- eikä muitakaan sotakoiria,ja kaukana oli palosotilaiden menneiden aikojen ryhdikkyys.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

lips

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 07/22/04
Posts: 150
Location:VANTAA!
Quote by watti: Samat on tunnukset uudessa Friherrsin autossa (VS-213)
Lipsillä lipsui tekstiin Frishersin VPK ??
Onks toi joku Fisherin kaveri ??
Mr. Green


Olen aikamoinen kalamies..
Problem of future, today!
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by lips:
Olen aikamoinen kalamies..


Käytetäänkö sinua elävänä syöttinä?
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

lips

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 07/22/04
Posts: 150
Location:VANTAA!
Quote by Clint Eastwood:
Quote by lips:
Olen aikamoinen kalamies..


Käytetäänkö sinua elävänä syöttinä?


Olen aina koukussa johonkin.
Problem of future, today!
 Quote

Page navigation

All times are UTC. The time is now 09:53 PM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content