Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 24.06.2024 kello 04:24

Tiedotteet

Hyvää Joulua!

 • 24.12.2012 kello 12:00
 • Kirjoittaja:
 • Katselukertoja 2,970
Tiedotteet

Finnish Rescue Network ry toivottaa kaikille käyttäjilleen, lukijoilleen sekä muille tutuille ja tuntemattomille strategisille partnereillemme Hyvää ja Rauhallista Joulua!

 

Huoltokatko 25.2.2009 kello 12.00 - 13.00 - Laitteistopäivitys

 • 24.02.2009 kello 18:47
 • Kirjoittaja:
 • Katselukertoja 4,369
Tiedotteet

Finnish Rescue Network päivittää rescue.fi -palvelimen uuteen keskiviikkona 25.2.2009 noin kello 12.00 - 13.00 välisenä aikana. Tänä aikana palvelut ovat pois käytöstä.

Update: Palvelin on vaihdettu uuteen ja valoilmiöitä saattaa esiintyä mutta pääsääntöisesti palveluiden pitäisi olla pystyssä.

Lisätietoja:
Finnish Rescue Network ry
kirjaamo@rescue.fi

Finnish Rescue Network hankkii uuden palvelimen

 • 12.01.2009 kello 21:53
 • Kirjoittaja:
 • Katselukertoja 3,865
Tiedotteet

FRN on tilannut Delliltä uuden palvelimen varmistaakseen palveluntuotantokykynsä pelastusalan sähköisten palveluiden kysynnän yhä kasvaessa. Uuden palvelimen myötä pystymme tarjoamaan pelastusalan toimijoille, sidosryhmille ja suurelle yleisölle palvelut entistä tehokkaammin ja varmemmin. Teknisesti FRN:n palveluntuotantokapasiteetti yli kolminkertaistuu uuden laitteistohankinnan myötä ja samalla mahdollisuutemme lanseerata uusia palveluita paranevat merkittävästi. Taloudellisesti huomattavan investoinnin myötä nykyinen palvelin siirtyy varalaitteistoksi.

Finnish Rescue Network on johtava pelastusalan verkkopalveluiden tuottaja, joka panostaa korkeaan käytettävyyteen, vikasietoisuuteen ja avoimeen tiedonvälitykseen. Yhdistyksen palvelimet sijaisevat eri laitetiloissa eri puolilla Suomea varmennettujen yhteyksien päässä. Verkkopalvelut perustuvat pääosin avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin, joita on räätälöity tarpeitamme vastaaviksi. Ylläpito on jaettu hallinnolliseen ja tekniseen ylläpitoon, jotka toimivat kiinteässä yhteistyössä yhdistyksen toiminnanohjausjärjestelmän välityksellä. Vierailijoita verkkopalveluissamme on kuukausitasolla riittävästi.

Uuden palvelimen käyttöönotto tapahtuu helmikuun aikana erikseen tiedotettavan aikataulun mukaan.

Lisätietoja:

Finnish Rescue Network ry
kirjaamo@rescue.fi

JÄRJESTELMÄPÄIVITYS

 • 13.04.2007 kello 18:53
 • Kirjoittaja:
 • Katselukertoja 3,407
Tiedotteet Viime yönä siirsimme kaikki verkkopalvelumme uudelle palvelimellemme. Palvelin on oma ja näinollen kapasiteettimme ja mahdollisuutemme tuottaa pelastusalan verkkopalveluita moninkertaistuivat.

Siirto onnistui tämänhetkisen tiedon mukaan hyvin. Jos havaitsette virheitä tai ongelmia, raportoikaa niistä heti. Gallerian osoite on nyt yksinkertaisesti http://www.fireimages.net. Vanhat linkit ohjautuvat kuitenkin edelleen.

Aiheesta myöhemmin lisää.

Lisätietoja:

noc [at) rescue.fi

Oletko vastaanottanut myllykirjeen?

 • 18.03.2007 kello 23:40
 • Kirjoittaja:
 • Katselukertoja 3,596
Tiedotteet

Olemme vastaanottaneet useasta lähteestä tiedon, että eräät valtakunnalliset organisaatiot ovat saattaneet lähetellä pelastusalan kenttäorganisaatioihin myllykirjeitä, joilla on pyritty vaikuttamaan kentän mielipiteisiin, sekä estämään vapaata keskustelua ja mahdollisesti uhkailtu taloudellisten ja toiminnallisten edellytysten menettämisellä tai ainakin niiden vaikeuttamisella.

Simo Tarvaisen ja Esa Aallon vaadittua Pelastustiedossa avointa keskustelua alalle, pyydämme apuanne: oletko saanut myllykirjeen tai onko sinulla muuta tietoa asiasta? Jos omaat myllykirjeen tai vastaavaan asiakirjan, lähetä siitä viipymättä kopio meille:

Finnish Rescue Network ry
PL 77
01301 Vantaa

Email: kirjaamo@rescue.fi
Fax: 09-872 1820

Foorumilla: myllykirjeitä ja avointa keskustelua

Page navigation