Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 16.07.2024 kello 15:30

Rescue.fi

Jouduin yllätystestiin kesken harjoituskauden


Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Tänään , taas satunnaisilta matkoilta palatessani minut yllätti tien päällä testiryhmä, joka ei jättänyt mitään sattuman varaan. "Päivää ,tarkistetaanpa ensin ajokunto", ja pillimehua suuhun,kevyt hönkäys ja koska minusta ei saa irti normaalistikaan mitään positiivista,ei tämäkään näyte irrottanut virkapukuisessa testaajassa tunteenpurkauksia. Luulin että, kiitos ja hyvää matkaa on se perinteinen kommentti, mutta eipäs!!! Seuraavalle luukulle, ja minulle kerrottiin,että juuri minut on valittu yllätystestiin!Kymmenien miljoonien eurooppalaisten joukosta minut valittiin antamaan näyte Kansanterveyslaitoksen tutkimukseen kuljettajien huumaavien aineiden käytöstä liikenteessä.Koko Euroopassa näytteitä annetaan teemaviikoilla kuulemma 40000 ,Suomessa muutama tuhat,joista osa otetaan sairaaloissa kolaripotilailta, ja tässä olis teille pumpulituppoa kielen alle,olkaa hyvä,jos sopii. Ja sopihan se. Mukavia jutteleva tutkijaneiti jatkoi höpinöitään,kun poliisisetä meni jakamaan pillimehuja seuraaville. Sain mukaan paperin, jossa todettiin,että minua ei tietenkään epäillä mistään pilveilystä, vaan kyse on seurantatutkimuksesta,jota Kansanterveyslaitos toteuttaa yhteistyössä muiden tahojen kanssa saadakseen tietoa liikennevirrassa mahdollisesti liikkuvista huumaavien aineiden käyttäjistä. Tiedoksi piti antaa myös ajokilometrit vuodessa, syntymävuosi, ja oma suostumus testitulosten käytöstä vain tutkimuskäyttöön. Tytön jutellessa myhäilin vanutikku kielen alla pari minuuttia, ja kun näytepuikon varsi muuttui siniseksi, sain tuupata tikun tuubiin, viivakoodi kylkeen,minulle lappuun toinen puoli koodista, ja toivotimme toisillemme hyvää päivän jatkoa. Olen siis uhrannut millilitran sylkeä tieteelle,lääketieteen Nobel-palkinto on jo taattu. Pitäisikö muuten vaatia jo valmiiksi B-näytteen tutkimista, kun olen lähes varma että antamani sylkinäyte, joka sisältää päivän lounaaksi nautitun Hesburgerin chilimajoneesiburgerin ja kahvin yhdistelmän sekä pari lakua saattaa sekoittaa värikirjollaan niiden koko Euroopan tulokset...
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Jatkossa tulee myös kolmas luukku, jolla tutkitaan B-rapun näytteet?
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

esanahka

Forum User
Amattilainen
Registered: 02/06/04
Posts: 406
Quote by: Darth+Vader

Tänään , taas satunnaisilta matkoilta palatessani minut yllätti tien päällä testiryhmä, joka ei jättänyt mitään sattuman varaan.

"Päivää ,tarkistetaanpa ensin ajokunto", ja pillimehua suuhun,kevyt hönkäys ja koska minusta ei saa irti normaalistikaan mitään positiivista,ei tämäkään näyte irrottanut virkapukuisessa testaajassa tunteenpurkauksia.
Luulin että, kiitos ja hyvää matkaa on se perinteinen kommentti, mutta eipäs!!!

Seuraavalle luukulle, ja minulle kerrottiin,että juuri minut on valittu yllätystestiin!Kymmenien miljoonien eurooppalaisten joukosta minut valittiin antamaan näyte Kansanterveyslaitoksen tutkimukseen kuljettajien huumaavien aineiden käytöstä liikenteessä.Koko Euroopassa näytteitä annetaan teemaviikoilla kuulemma 40000 ,Suomessa muutama tuhat,joista osa otetaan sairaaloissa kolaripotilailta, ja tässä olis teille pumpulituppoa kielen alle,olkaa hyvä,jos sopii.

Ja sopihan se.


Puhallustestin jälkeen alkaakin se hupi .
Virkavallanedustajat ja testiryhmä saa yllätyksen.
Seuraavalla luukulla kieltäydyt testistä vedoten positiiviseen näytteeseen.

Aikaa kannattaa varata joku tovi edellisen kommentin jälkiselvittelyyn.
Huvinsa kullakin

Sääli on ilmaista. Halveksunta pitää ansaita!!
 Quote

Status: offline

Ron

Forum User
Hallitopäällikkö
Registered: 09/07/05
Posts: 50
Location:Pirkanmaa..
Jos tuossa tosiaan pitäisi testata kuinka paljon huumehörhöjä kaasuttelee liikenteessä niin en malta odottaa vastausta. Kun ensimmäisenä tulisi mieleen että jos on vetänyt muutakin kuin pulkkaa, niin ei suostuisi tuollaiseen testiin. Vaikka kuinka tulokset menisivät vain tutkimuskäyttöön. Vai ovatko aineet sen verran kovia ettei tuollaisesta voi kieltäytyä?

Miten muuten sinne kielen alle näit että puikko muuttui siniseksi?
Sotiminen rauhan puolesta on kuin naiminen siveyden puolesta.. siis t
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Tuossa KTL:n testissä kielen alle tulee sellainen huopalärpykkä ja se siniseksi värjäytyvä osa on sellaisessa muovisäiliössä.

Tyttösen mukaan näytteeksi kerätään 1 ml sylkeä ja kun se on täynnä värjäytyy indikaattori siniseksi.
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

All times are UTC. The time is now 03:30 PM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content