Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 20.05.2024 kello 00:39

Rescue.fi

Talous tiedettä?


Status: offline

Vanilli

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 03/16/04
Posts: 154
Vertailu vuosi 2007 toteutuneet: Rahat kiloeuroina Kusmaa 9 asemaa, päivävahvuus 1+2+9+36 (arvio) 31 sopparia Liikevaihto 26500 investoinnit 621 tulos -40 Lusmaa 12 asemaa, päivävahvuus 1+3+12+43 43 sopparia liikevaihto 27700 investoinnit 2700 tulos +3 Voisko joku viksumpi selittää miksi Espoossa eurolla saa enemmän kuin Vantaalla. Onko kenties Kusmaan hallinnossa puolet pätevämpiä ja siten myös puolet kalliimpia henkilöitä vai häh. Lähteet: ko. laitosten toimintakertomukset.
 Quote

Status: offline

Kuningas

Forum User
Amattilainen
Registered: 05/19/05
Posts: 310
Aika kallista... Elämä on
 Quote

Status: offline

209

Forum User
Ministeri
Registered: 02/20/04
Posts: 1287
Kallista, ja erityisesti ihmetyttää miten LU hoitaa tilanteen noinkin hienosti. Investointeja nelinkertainen määrä KUSimaahan nähden, soppareiden tilannetta jatkuvasti parannetaan, luodaan uusia hyviä toimintamalleja ja käytäntöjä, pidetään yllä palokuntahenkeä ja puhalletaan kirjaimellisesti yhteen hiileen. Mutta LU-alueellapa yritetäänkin saada joka vakanssiin paras mahdollinen työntekijä. Kuulemma kiinteistöasioitakin hoitamaan palkattiin RAKENNUSALAN ammattilainen jolla on OSAAMISTA kyseiseen tehtävään. Sitä ei ole sälytetty jollekin palopäällikölle tai palomestarille, jolle ei ole muuta vakanssia laitoksesta enää löytynyt.
Toimii kaljana, autona ja linnana - WARTBURG. Ajat mukavammin - elät leveämmin!
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Erot niin henkilöstöön kun hankintoihin liittyvien asioiden valmistelussa alueiden välillä ovat tähtitieteelliset. Ei uskoisi että molemmilla on sama tehtävä, palo-ja pelastustoimen järjestäminen omalla alueellaan, sen verran erilaiset intressit ovat. Toinen tuottaa hallintopalveluita hallintoa eli itseään varten, toinen tuottaa niitä yhteisen edun ja koko talon toimivuuden vuoksi. Voitte itse arvailla kumpi on kumpi. Mutta mitä me näitä suremaan, kohta ainakin Keski-Uudellamaalla on vähemmän hallinnoitavaa riesanaan kun hankalat ja kalliit sopimuspalokunnat saadaan kuriin ja herran nuhteeseen.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 12:39 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content