Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 24.02.2024 kello 00:35

Rescue.fi

SPAL:in pj julkisuudessa


Status: offline

ELS/GEOFIS

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 08/14/05
Posts: 202
SPAL haluaa eritellä vapaaehtoiset ja ammattilaiset Nikula ei ole huomioinut, että pelastusalan ammattilainen ei suoraan ole pelastusviranomainen. Pelastuslaki 26§ kertoo pelastusviranomaiset. Näin ollen Nikula haluaa suurimmalle osalle ammattipalomiehistäkin erilaiset asusteet kuin oikeille pelastusviranomaisille, sopparijengistä puhumattakaan. SSPL hiukan kritisoi SPAL:in lausuntoja. Jos kerran erotella pitää, niin voihan ammattiväelle = SPAL:in mielestä siis palkkatyöläisille viranhaltijoille pienempänä kustannuseränä hankkia vaikka kanankeltaiset virkapuvut, sekä violetin väriset pelastusajoneuvot. Kyllä kansa erottaa sen jälkeen. OIKEILLA pelastusviranomaisilla voisi edelleen olla nykyiset virka-asusteet, kun ne on juuri uusittu. SUMMA SUMMARUM: Oikeasti pelastusala ei kestä tuommoista pöllöilyä yhtään. Vaikka julkisuuskuva on kohtuullisen hyvä, niin euron toimiessa konsulttina, voi alkaa palkkatyöläisillä ankeat ajat lähiaikojen säästöissä, joissa muut vaativat vähintään samoja lomautuksia ja irtisanomisia myös pelastuslaitosten henkilöstölle kuin muillakin toimialoilla.
Saksalainen insinöörikään ei osaa aina ratkaista ELS-ongelmaa.
 Quote

Status: offline

209

Forum User
Ministeri
Registered: 02/20/04
Posts: 1287
Yhtä perusteltuahan olisi merkata palomies-sairaankuljettajat ambulanssissa jotenkin oikeista terveydenhoitoalan ammattilaisista. On edelleen aika surullista, ja tavallaan myös käsittämätöntä, että Nikulalta ja SPAL:lta tulee aika-ajoin tällaisia sammakoita. Miksei tällaista naurettavuutta kuulu ikinä USA:sta, Saksasta tai Itävallasta, jotka oikeasti ovat yhteistoiminnassa aivan eri tasolla kuin Suomi. Kyse lienee molemminpuolisesta arvostuksesta ja kunnioituksesta.
Toimii kaljana, autona ja linnana - WARTBURG. Ajat mukavammin - elät leveämmin!
 Quote

Status: offline

Rautakanki

Forum User
Ministeri
Registered: 10/06/04
Posts: 895
Olen pohtinut, että moniko SPALin jäsenistä tuntee myötähäpeää noista puheenjohtajan ulostuloista? Kun kerran kaveri on oikea ajatusten Tonava ja vaatii, että kaikki pelastusalan päätösten pitää perustua tutkittuun tietoon (mikä oikein onkin), niin voisiko hän selvittää omalta jäsenistöltään, mitä mieltä he mahtavat olla esim. viimeisimmästä puheenjohtajan blogista? Olisi siinä myös alku tutkittuun tietoon SPALin taholta.
 Quote

All times are UTC. The time is now 12:35 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content