Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 14.06.2024 kello 00:31

Rescue.fi

Porilaisten palolaitos


Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Satakunnan kansa on tänään uutisoinut aiheesta kuten muilta voorumeilta olette varmaan huomanneet. http://www.satakunnankansa.fi/teema/palolaitos/
Porin palolaitoksen hälytysvalmius yksi iso JOS Asta Matikainen Pori Jos talossasi olisi syttynyt tulipalo eilen illalla, siinä olisi käynyt huonosti. Porin palolaitokselta olisi ollut lähettää palopaikalle yksi paloesimies, joka hyvässä lykyssä olisi saanut seurakseen lääkintäesimiehen ja ambulanssin.
ja
Vahvuus välillä 1+0 palo- ja pelastuspuolella.
Huhhuh. Mutta miksihän lehtijutussa ei olepelastusjohtajan tai poliittisten päättäjien kommentteja?
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

GSG9

Forum User
Dirika
Registered: 04/22/05
Posts: 515
Ja täällä päin on talous yhtä kuralla.....saapi nährä!
Avaritia prima scelerum mater
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by: Clint Eastwood

Satakunnan kansa on tänään uutisoinut aiheesta kuten muilta voorumeilta olette varmaan huomanneet. http://www.satakunnankansa.fi/teema/palolaitos/ Mutta miksihän lehtijutussa ei olepelastusjohtajan tai poliittisten päättäjien kommentteja?

http://www.satakunnankansa.fi/teema/palolaitos/2675128.shtml No nyt on kerrottu totuuksia. Neuvottelukunta...
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Ja mikä pahinta ,toimittajan kommentti: "Satakunnan pelastuslaitosta koskeneiden selvitysten kanssa tekemisissä ollut lääninhallituksen virkamies myöntää hiustensa nousseen pystyyn, kun hän näki viimeisimmän selvityksen Porin tilanteesta. Edes *censored* tilanne ei ollut yhtä kehno, vaikka sieltäkin jouduttiin pyytämään selvitystä." Nyt voi J.Sainio taas kertoa tovereilleen että tilanne on hallussa... Ja yllätys yllätys,sielläkin on apulaiskaupunginjohtaja joka sanoo ääneen sen mitä moni muukin ajattelee,varsinkin kun Valtsun tulo siirtyi: "Kaksivuorotyöhön siirtyminen olisi Hannuksen mielestä myös välttämätöntä, sillä eihän kukaan voi olla 24 tuntia vuorokaudessa parhaassa terässä työntekoon. " Pelastusjohtaja Tähtinen ei suhtaudu kaksivuorosysteemiin yhtä varauksettomasti. Hänen mukaansa silloin saatettaisiin joutua väistämättä siihen, että viikkotyöaika lyhenisi ja asemalla olisi entistä vähemmän miehiä. Pyhä lehmä,työaika, alkaa taas kiinnostaa.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Onkohan tämäkin ollut piikissä miehistöpulan takia viime kesältä tähän päivään... 39-446660 18.1.2006 16:52:42 Pori Maastopalo: pieni (n. 2 aaria tai vähemmän)
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

KMT

Forum User
Hallitopäällikkö
Registered: 03/20/06
Posts: 22
Pelastuslaitoksella yhä miehistöpula (21.03 20:31) Uudetkaan huhtikuussa haettavaksi julistettavat virat eivät ratkaise Porin pelastuslaitoksen työvoimapulaa. Välittömästi tarvittaisiin neljä miestä, jotta työtehtävät voitaisiin hoitaa tehokkaasti. Työtehtävät ovat koko ajan lisääntyneet, mutta miehistö vähentynyt. Palomestari Pertti Mäenpää kaipaa selkeitä pelisääntöjä ja toimivaa henkilöstöstrategiaa laitokselle. Pelkillä toimintaohjeiden muutoksilla ei tilannetta onnistuta korjaamaan. Lue lehdestä lisää. Niin ja päällystön työaika siirtyy kahteen vuoroon toukokuusta(?) lähtien
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Juu,näin on kerrottu, mutta asia voidaan tarkistaa,kahteen vuoroon siirtyminen ja yleisestikin työaikojen rukaaminen uusiksi on pyhä lehmä,jota kuntapäättäjät mielellään kokeilevat tulevaisuudessa,keskuskunnan politiikka kun vie aluetta eteenpäin,halusi tai ei.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 12:31 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content