Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 08.05.2024 kello 20:55

Rescue.fi

Röyhkeys huipussaan


Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Nimimerkki VPK:n röyhkeys huipussaan Kellokoskelta kirjoittaa Keski-uusimaa lehden yleisön osastolla tämän päivän (26.4.2006) lehdessä seuraavasti:
Kellokoskella on hieno ja iso ns. "VPK:n" talo Jokelantien varressa melkein keskellä kylää. Jos vaikka VPK pitäisi autoaan ja kerhotilojaan alakerrassa, olisi toinen kerros vapaa järjestöille. Missä käytössä se nyt on? Jos siellä on asukas-vuokralainen, löytyy Kellokoskelta muitakin asuntoja. Emme elä missään Utsjoella tai Nuorgamissa, että VPK olisi niin "tärkeä" kylälle. Lähellä naapurissa on paloautoja vaikka kuinka monta. Ellei Kellokosken VPK luovu "runsaista tiloistaan" tulee kuntalaisten ja järjestöjen kääntyä kunnan puoleen, joka talon omistaa.
Mistähän kenkä puristaa?
 Quote

Status: offline

SilentSoul

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 02/15/06
Posts: 238
Location:Valley of the damned..
Keski-iän kriisi pukannut päälle ja pitää leventää elintilaa? Onneksi täälä ei moisia ongelmia ole, kukaan ei meidän ex-navettaa halua asunnoiksi.
~Regional democratic dictatorship since 1987~
 Quote

Status: offline

Tiikeri Puinen

Forum User
Dirika
Registered: 05/14/05
Posts: 632
Location:Qsimaa
Sikäli kun on kyseisesssä mökissä tullut kursseilla käytyä joskus, niin väittäisin että ei sitä tilaa nyt ihan järjettömästi ole. Tuo lehden valitus on kirjoitettu juuri sillä tyylillä, millä asian taustoja tuntemattomat ihmiset kirjoittavat ja itkevät lehtien palstoilla. Tosin jos tälläiset ihmiset taustarisöötsiä harrastaisivat, olisivat lehtien yleisönosastopalstat tyhjiä
"Mutta mitä tekee Volvo-hanskat kirjahyllyssä...?"
 Quote

Status: offline

Pauli Riikonen

Forum User
Hallitopäällikkö
Registered: 04/26/06
Posts: 1
Keski-Uusimaan yleisöosastokirjoitus oli melkoinen yllätys. Jotain tiedusteluja aseman tilojen käytöstä joskus on tullut. Mitään suurempia keskusteluja asian tiimoilta ei ole ainakaan minun korviini kuulunut. VPK ei voi luvata kunnan omistamille ja pelastuslaitoksen vuokraamille tiloille muuta käyttöä. Rakennuksessa oleva asunto on kunnan vuokra-asunto. Tämän hetkinen vuokralainen ei ole vpk:n jäsen. Pelastusaseman tiloja on käytetty UPL:n kursseilla ja paikallisen koulun tilapäisenä luokkana. VPK ei voi kieltää tai sallia tämän tyyppistä käyttöä. Totuus toki on, että emme mielellämme haluaisi tiloihin muita yhdistyksiä. Kovasti ihmetyttää millä tavoin palokuntamme on ollut asiassa huippu röyhkeä. Aika raju keskustelun aloitus. Taustalla tässä on varmaan se, että Kellokoskella eräs yhdistysten käyttämä rakennus on laitettu käyttökieltoon. Tämän vuoksi jotkin alueen yhdistykset ovat jääneet ilman kokoontumistiloja. Vähän ulos asiasta: Huomaatteko kuinka tavallinen kansalainen mittaa pelastustoimen kykyä paloautojen määrällä? Pauli Riikonen Kellokosken VPK (Tämä ei nyt ole yhdistyksen virallinen kannanotto, mutta vastannee hallituksen käsitystä asiain tilasta.)
 Quote

Status: offline

kuli

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 07/31/05
Posts: 232
Tässäpä Kelliksen jäsenistölle oivallinen tilaisuus rahastamiseen. Monet varmaankin muistavat, että Suomen Hiihtoliiton johtoporras sai melkoiset korvauset, kun taannoin oli esitetty syytöksiä siitä, että hiihtoliitto on osallinen eräisiin tapahtumiin. Yleisesti tiedetään, että yhdistykset muodostuvat yksilöistä ja ainakin palokuntien kohdalla yhdistystä kohtaan on monellakin melko vahva tunneside. Yhdistyksen perusteeton syyttäminen aiheuttaa siis ihan oikeasti henkistä laatua olevaa kipua ja särkyä sekä kunnian loukkaantumista. Juridiseen sanahelinään liittyy väite, että kaikki ovat tasa-arvoisia lain edessä, joten kyllä Kelliksen johtoportaalle kuuluu vähintään puolet siitä, mitä hiihtäjien johtoporras sai. Jäsenet ehkä joutuvat tyytymään vähempään. Riittääköhän Keskarilla rahat? Vai maksaisikohan alkuperäinen kirjoittaja korvaukset?
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by: Pauli Riikonen

Vähän ulos asiasta: Huomaatteko kuinka tavallinen kansalainen mittaa pelastustoimen kykyä paloautojen määrällä? Pauli Riikonen Kellokosken VPK (Tämä ei nyt ole yhdistyksen virallinen kannanotto, mutta vastannee hallituksen käsitystä asiain tilasta.)

Hieman asiasta: Paljonko palokuntanne vuokra on? Paljonko sillä rahalla kustantaisi muuta pelastustoimintaa?
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

watti

Forum User
Dirika
Registered: 09/18/03
Posts: 791
Location:Keski-Uusimaa
angry
Kyllä noita röyhkeitä kateellisia aina on ja tulee olemaan jatkossakin ! Esimerkiksi meidän palokuntamme tontilla käy eräs vanhempi mies paskottamassa koiraansa monta kertaa viikossa. Kerran satuin samaan aikaan olemaan aseman pihalla kun tämä hiippaili tontilla taas koiransa kanssa ja tietysti koira juoksi vapaana, lähestyin herraa kohteliaasti ja kysyin millä asioilla hän liikkui pihapiirissämme ? Vastaukseksi sain "vitut tää teidän piha ole täähän on kaupungin tontti" !! Jaaha ja mistäs tuollainen legenda on kotoisin kysyin ? "Hän on soittanut kaupungille ja kysynyt" !! Pyysin varttomaan pariminuuttia että haen lainhuutopaperit vuodelta 1952 mutta haistatteli hetken ja häipyi koirineen sinne mistä tulikin ! Että semmoista ! Muiden naapureiden mukaan sama herra ja koira harrastaa paskanlevitystä edelleen mutta päivällä silloin kun paikalla ei ole ketään. Luuleeko kaikki kateelliset että majailemme ilmaiseksi jossain kaupungin helvatinmoisella tontilla ja ettei omaa ole kun tuulen huuhtomat pelihousut ?? Kateus kuuluu kansalaisoikeuksiin ??
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Lainaus jutusta;"...Jos vaikka VPK pitäisi autoaan...alakerrassa... " Missä ne sitten nyt ovat ,yläkerran komerossako...? Aika karu kommentti, ja jos tosiaan on kylällä mennyt joku kerhotila kiinni,niin kateellisia on maailma täynnä. Ja tuo paloautojen määrä mittarina on ennekin kuultu,ihmiset hahmottavat ,että "isoon"autoon mahtuu aina saman verran väkeä kuin paikallisliikenteen bussiin... Pitäkäähän puolenne siellä Tuusulan takamailla,tuo ei todennäköisesti johda mihinkään muuhun kuin että joku tilansa menettänyt kerhonpitäjä vain purki tuntojaan ja asettuu sitten,tosin tunnot tuotiin julki pahimmalla mahdollisella tavalla.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 08:55 PM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content