Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 16.06.2024 kello 12:23

Rescue.fi

Ministeriö aloittaa nettisurffaamisen


Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Sisäministeri Kari Rajamäki totesi tänään puheessaan kriisikokouksessa Lontoossa muunmuassa, että internetin seurantaa korostetaan http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id40813.html Tästä voimme päätellä ministeriön herrojen aloittavan nettisurffauksen "ihme sivuilla". Millähän ihmeellä ne meinaa tuosta selviytyä, kun omien pelastoimen alueidenkaan tilanne tai käytännöt eivät ole selvillä. Mitähän tuostakin seurannasta tulee, kun nykyäänkään ei poliisilla ole ihan selvillä mitä saa selvitellä ja miten. Saako joku nykyisistä pelastusjohtajista palkkioviran Internetliikenteen seurantavirastossa? Jokohan on tiedustelu selvittänyt montako paloasemaa Suomessa on? (Viite: Myllyniemen raportti). Päivän Helsingin Sanomissa aktiivinen ministerimme otti kunniaa Venäjän metsäpalojen sammumisesta:
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Rajamäki on kehittänyt uuden vientituotteen Anna Politskovskajan muistoa kunnioittaen. Digitoday: Rajamäki haluaa auttaa Putinia nettisisältöjen valvonnassa
Sisäministeri Kari Rajamäki haluaa yhteistyössä Venäjän kanssa valvoa ?internet-sivustojen sekä uutis- ja puheryhmien sisältöä?. Lisäksi Rajamäki pitää tietoverkoissa tapahtuvan terroristien salatun viestiliikenteen paljastamista hyvänä keinona terrorismin vastaisessa toiminnassa.
Saako puheryhmiin kuunteluoikeuksia Erillisverkkojen valvomosta? Kari, ulkoista puheiden kirjoittaminen meille, niin saat edes jotain tolkullista niihin jos kerran kopiot ideat täältä.
Viimeksi Venäjään liittyvien internet-sivustojen asiat olivat näyttävästi julkisuudessa kun Supon väitettiin osallistuvan Tshetshenian asioita käsittelevän Kavkaz-sivuston sulkemiseen Suomessa.
Käsittelimme tätä jo elokuussa Internet radikalisoituu ja tilannekuva tarkentuu Ja terveiset vakioporukoille!
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Lähes päivälleen viisi vuotta on kulunut , ja mikä on muuttunut: Olimme jo silloin ottamassa kantaa tapahtumien keskipisteessä, kuten nytkin. Ministerit ihmettelevät samoja asioita, nimi vaan on muuttunut ministeriön postilaatikossa Karista Päiviin. Päivi ei vielä ole varmaan oivaltanut että Venäjän savut kuuluu hänen postiinsa, ja FRF voitaisiin lähettää hosakomppanian muodossa Karjalaan, onhan niillä sentään useampi mönkijä. Karjalassa on tänään nimittäin taas kerran julistettu poikkeustila metsäpalojen leviämisen vuoksi, ja Lappeenrannan alueella ja muuallakin on odotettavissa lähipäiville savuja idästä, viikonlopun aikan niitä voi levitä kaikkialle eteläiseen Suomeen. Ja sitten se nettivalvonta... Sen Erkki ehti jo hoitaa omalla kommentillaan, hallitus on ilmeisesti kaivanut edeltäjien lausunnot arkistosta, vaihdetaan oma nimi ja päiväys juttuun, ja annetaan viiltävä analyysi aiheesta kuin aiheesta... Viis vuotta , metsä Venäjällä palaa aina joka vuosi heinäkuun ajan, kesälomalla olevat ministerit laukovat vanhojen uutisten lämmittelyjä arkistojen kätköistä, ja ongelmat on ratkaistu. Päivi voisi tosin soittaa Putinille uudelleen, jos vaikka naisellinen kosketus toimisi paremmin kuin Karin tiukka kirje, Putin sentään on tunnettu Suomen ystävä. Palataan aiheeseen taas viiden vuoden kuluttua... Ja todellakin, terveiset vakiojoukoille...
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 12:23 PM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content