Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 20.05.2024 kello 00:48

Rescue.fi

Kolme palomiestä loukkaantui rivitalopalossa

Page navigation


Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/ Kotimaa lyhyesti osastolla:
JÄRVENPÄÄSSÄ kolme Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen palomiestä on loukkaantunut rivitaloasunnon tulipalon sammutustöissä. Yhden vammat ovat erittäin vakavia. Loukkaantumiset sattuivat, kun talon katto sortui palomiesten alta kesken sammutustöiden. Heidät on kuljetettu sairaalahoitoon. Ilmeisesti saunasta alkunsa saanut tulipalo ei vaatinut muita loukkaantumisia.
Kaleva
Kolme palomiestä loukkaantui tulipalon sammutustöissä Kolme palomiestä loukkaantui rivitalon sammutustöissä Järvenpään Vehkatiellä iltapäivällä. Kaikki kuljetettiin palovammoja saaneina sairaalahoitoon, kaksi Töölön sairaalaan ja kolmas Hyvinkäälle. Yhden palomiehen tila oli illalla kriittinen, toinen oli pääsemässä Helsingissä kotihoitoon. Hyvinkäälle kuljetetun palomiehen vammat eivät olleet yhtä vakavia. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos hälytettiin sammuttamaan Vehkatie 28:ssa syttynyttä tulipaloa kello 16.29. Palo oli alkanut rivitalohuoneiston saunasta ja levinnyt asunnon yläpohjan rakenteisiin. Ryhmä palomiehiä oli talon katolla sammutustöissä. - Yhden palomiehen alta pettivät rakenteet ja hän jäi roikkumaan hartioistaan. Muut kaksi auttoivat häntä. Tässä tilanteessa ilmeisesti palokaasuja pääsi suojavaatteiden alle ja ne saivat aikaan useita palohaavoja. Vaikeimmin loukkaantui rakenteiden läpi pudonnut, kertoi pelastuslaitoksen riskienhallintapäällikkö Leif Johansson. Loukkaantuneet palomiehet saatiin alas katolta ja kuljetettiin ensiavun jälkeen sairaalahoitoon. Tulipalo tuhosi pahoin yhden rivitalohuoneiston. STT
 Quote

Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Talon asukkaan kertoman mukaan viereisten huoneistojen asukkaita ei varoitettu palosta, vaan asia paljastui kun sattui huomaamaan säpinää ikkunasta ja tuli ulos ihmettelemään tilannetta.(palokunnan ollessa jo paikalla) Eniten ihmettelen hälytyksen tehneen henkilön toimintaa (ja osittain myös hätäkeskuksen, joka voi ja pitää antaa soittajalle neuvoja miten toimia tilannepaikalla): miksei varoitettu samassa rakennuksessa olevien muiden huoneistojen asukkaita? Saamieni tietojen mukaan palaneessa huoneistossa ei ollut asukkaita paikalla.
 Quote

Status: offline

GSG9

Forum User
Dirika
Registered: 04/22/05
Posts: 515
Ainakin yksi palaneessa rakennuksessa asuneista ihmisistä meni useita kertoja asuntoonsa takaisin palohenkilöstön kielloista huolimatta. Lopulta mies poistettiin asunnosta. Palaneessa huoneistossa ei ollut ketään kotona lisäksi ainakin yksi asunnoista oli vailla paikalla olevaa asujamistoa.
Avaritia prima scelerum mater
 Quote

Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Helsingin Sanomat
Tutkintalautakunta selvittää palomiesten loukkaantumisen Järvenpäässä Julkaistu: 11:59 Sisäministeriö perustaa maanantaina tutkintalautakunnan selvittämään palomiesten vahingoittumista Järvenpään lauantaisessa tulipalossa. Edellinen vastaava tutkinta tehtiin Myyrmannin räjähdyksestä vuonna 2002. Ministeriö aloitti palonsyyntutkinnan jo lauantai-iltana haastattelemalla sammutushenkilöstöä. Haastatteluja jatkettiin sunnuntaina ja palopaikkapaikkatutkinta oli käynnissä. "Tutkintalautakunnan tehtävänä on selvittää tapahtumien kulku ja palomiesten vammautumiseen johtaneet tekijät", kertoi ylitarkastaja Ari Vakkilainen sisäministeriöstä. Lautakunta tekee tarvittaessa ehdotuksia toimintamenetelmiin työturvallisuuden edelleen kehittämiseksi. Tutkintalautakunnan puheenjohtajaksi nimitetään pelastusylitarkastaja Ilkka Heinonen Etelä-Suomen lääninhallituksesta. Lauantaina Järvenpään Vehkatiellä syttyi neljän perheen rivitalon saunatiloissa tulipalo, joka levisi rakennuksen yläpohjarakenteisiin. Pelastusyksiköt saivat hälytyksen kello 16.03. Ensimmäisenä paikalle tuli Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen Järvenpään pelastusyksikkö, ja siihen kuuluvat palomiehet aloittivat sammutuksen asunnon sisällä. Seuraavana kohteeseen tulleet Tuusulan paloaseman palomiehet nousivat katolle aukaisemaan rakennuksen kattorakenteita. Katteena ollut Minerit-kattolevy petti palomiehen alla. Hän putosi yläpohjatilaan, jossa palo riehui. Palomies sai vakavia palovammoja. Häntä auttamaan menneen toisen palomiehen alta petti niin ikään kattolevy. Tämä palomies sai palovammoja käsiinsä ja jalkoihinsa. Katolla ollut paloesimies hengitti palokaasuja ja oli sunnuntaina sairaalahoidossa. Palomiehiä loukkaantuu vakavasti tulipaloissa nykyään harvoin. STT
 Quote

Status: offline

Whoot

Forum User
Hallitopäällikkö
Registered: 09/26/05
Posts: 37
Quote by: leinoti

Eniten ihmettelen hälytyksen tehneen henkilön toimintaa (ja osittain myös hätäkeskuksen, joka voi ja pitää antaa soittajalle neuvoja miten toimia tilannepaikalla): miksei varoitettu samassa rakennuksessa olevien muiden huoneistojen asukkaita? Saamieni tietojen mukaan palaneessa huoneistossa ei ollut asukkaita paikalla.

Kerran olen joutunut soittamaan naapurissa sattuneen "huoneistopalon" vuoksi HÄKEEN ja ehdottelin että voisin varoitella naapureita niin HÄKE-täti sanoi ettei yöaikaan kannata alkaa herättelemään....
 Quote

Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Tutkintalautakunta saanut raportin valmiiksi?
Järvenpään palomiehet loukkaantuivat väärän oletuksen vuoksi Julkaistu: 9:32 stt Väärä oletus johti kolmen palomiehen loukkaantumiseen rivitaloasuntopalossa lokakuussa Järvenpäässä. Tutkijaryhmän mukaan sammutustaktiikaksi valittu kattotyöskentely perustui olettamukseen, että asuntojen välillä olisi ullakolla pitävä palo-osastointi. Katemateriaali petti palomiesten alla. Pahimmin loukkaantunut palomies oletti katon olevan tiilestä, ja kate olikin sementtikuitulevyä.
Lähde: Helsingin Sanomat
 Quote

Status: offline

GSG9

Forum User
Dirika
Registered: 04/22/05
Posts: 515
On saamut valmiiksi. Luovutus ministeriölle ollut 9.30 alkaen. Sähköistä versiota odotellessa.
Avaritia prima scelerum mater
 Quote

Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Tiedote aiheesta Sisäasiainministeriön sivuilla. Sieltä löytyy myös linkki itse raporttiin.
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Linkki Hesariin Pari lainausta:
Kunnollisen varustuksen hankkiminen palomiehille ei ole Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen päällikön Tapio Hietaniemen mukaan rahakysymys. ”Satojatuhansia kunnollisten viestintälaitteistojen hankintoihin varmaan menee, mutta kun ne eivät sittenkään toimi kunnolla. Digitekniikka ei ole vielä valmista vaativiin sammutusoloihin. Sitä pitäisi vielä testata ja kehittää.”
Holopaisen mukaan opittavaa lokakuisesta palosta on. ”Huomiota kannattaa kiinnittää esimerkiksi palomiesten alusvaatteisiin. Nyt tuli pääsi yhden palomiehen lahkeesta sisään ja tuli kauluksesta ulos. Alusvaatteet paloivat kuin hormissa. Alusvaatteiden palonestoon on olemassa menetelmiä.”
Myönnetäänkö Hietaniemen kommentissa rivienvälistä lukien, että varusteissa ja kalustossa saattaa olla puutteita, jotka eivät aiheudu rahapulasta vaan jostakin aivan muusta? Eli nyt alkaa tulemaan kaikille varusteita ja uutta rautaa. Ei tarvitse kenenkään katsella kateellisena Scania-jonon kuvia Sammuttimen pihalta, nyt Kusimaallekin alkaa pukkaamaan! Varusmestarikin pääsee helpommalla kun hankitaan kunnon varusteita, niin ei tarvitse singeriä laulattaa ja ommella tuliteriä sammutuspukuja uusiksi!
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Koko tarinan läpilukeneena voi todeta että ,sinne päin,sinne päin... Koko juttu on toki tosissaan varmasti tehty,mutta kun raportti alkaa heti kättelyssä aika ratkaisevalla virheellä eli loukkaantuneiden määrä on yhden liian pieni,toisin sanoen kerrotaan kolmesta kun oikea luku on neljä,voi vain kysellä miten tieto on oikein kulkenut, ja kuinka tietoa on oikein kerätty. Tietysti tekstistä saa juuri sellaisen kuin haluaa, ja kun jatkoa lukee,löytyy samanlaisia kupruja pitkin matkaa.Yksikköjen lähtöpaikka on esimerkiksi oletettu olleen paikka A,vaikka todellisuus on muuta, ja se olisi ollut helppo Prontosta tarkistaa.Toki se vaatii sisälukutaitoa... Muutama muukin aika hämmentävä yksityiskohta löytyy , ja tämä on yksi parhaista; Hyvä esimerkki löytyy kohdasta,jossa radiolaitteet on lähetetty valmistajalle tarkastettavaksi, ja todettu Insalkon toimesta että "hyvin toimivat siihen asti kun piuhat suli..." Miten on mahdollista että puolueellinen taho,eli valmistaja itse arvioi vahingon jälkeen oman laitteensa toimintaa ja kestävyyttä... Kukaan valmistaja ei varmasti sano ääneen,että tuota ei oltu otettu huomioon,eli esimerkiksi kaapeli, joka noissa olosuhteissa altistuu varmasti kuumuudelle, ja sen tulisi olla sen mukaisesti valmistettu ,ei nyt vaan ollut sellainen. Ja kun se nyt vaan suli ja meni oikosulkuun,niin se meni, ja sillä hyvä. Vrt. Esim Copterlinen servotutkinta; jos servo olisi annettu vain valmistajan tutkittavaksi,niin kommentti joka on jo kuultu julkisuudessa toistuvasti eli "kaikki toimii" olisi nyt virallinen kanta, ja kaikki olisivat tyytyväisiä. Sen sijaan ulkopuolinen ,riippumaton tutkinta on todistanut toisin, ja juttu julkistetaan muutaman viikon kuluessa.Toki mittasuhteet vahingossa ovat erilaiset,mutta käytännössä vain valmistajan oma vakuutus lausunnon pohjana ei ole kovin luotettava pohja. Tietysti ulkopuolinen testauslaitos olisi varmaan velottanut työstään, ja sehän olisi ollut ylimääräinen kulu,joita ei tietenkään saanut tulla. Mikään itseään kunnioittava organisaatio ei hyväksy normaalisti tuon tason tutkintaa ja lausunnon tasoa,eli kysytään suurin piirtein tutulta radiokauppiaalta "katotko toimiiko tää..." mutta tämä raportti onkin tehty vain palomiesten turvallisuutta ajatellen,ei mitään sen tärkempää... Koko raportti on varsin mittava nippu paperia ja sitä varmasti luetaan hartaasti,tuleehan tämän tyyppisiä juttuja todella harvoin(onneksi),mutta kuitenkin sisällöltään sieltä täältä se on vain olettamuksia täynnä ja epätarkka.OK,on sentään paikkakunta ja osoite oikein... Olisi suonut,että näin tärkeää asiaa olisi tutkittu mahdollisimman neutraalisti, ja haettu osaamista mahdollisimman laajalta pohjalta.Nyt homma on toteutettu kotikonstein, ja jälki on sen mukaista.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

GSG9

Forum User
Dirika
Registered: 04/22/05
Posts: 515
Quote by: Darth+Vader

Koko tarinan läpilukeneena voi todeta että ,sinne päin,sinne päin... Koko juttu on toki tosissaan varmasti tehty,mutta kun raportti alkaa heti kättelyssä aika ratkaisevalla virheellä eli loukkaantuneiden määrä on yhden liian pieni,toisin sanoen kerrotaan kolmesta kun oikea luku on neljä,voi vain kysellä miten tieto on oikein kulkenut, ja kuinka tietoa on oikein kerätty. Tietysti tekstistä saa juuri sellaisen kuin haluaa, ja kun jatkoa lukee,löytyy samanlaisia kupruja pitkin matkaa.Yksikköjen lähtöpaikka on esimerkiksi oletettu olleen paikka A,vaikka todellisuus on muuta, ja se olisi ollut helppo Prontosta tarkistaa.Toki se vaatii sisälukutaitoa... .

No tuota lähtöpaikka juttua ei vältt'ämättä saa selville PRONTOSTA. Kyseinen yksikköhän oli raportin mukaan myrskytehtävältä palaamassa, kuitenkin ko. yksikkö vapautettiin myrsky päivystyksestä klo.9.00 tuona 28.10-06 pvänä. Joten hivenen ihmetyttää.
Avaritia prima scelerum mater
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by: Darth+Vader

Vrt. Esim Copterlinen servotutkinta; jos servo olisi annettu vain valmistajan tutkittavaksi,niin kommentti joka on jo kuultu julkisuudessa toistuvasti eli "kaikki toimii" olisi nyt virallinen kanta, ja kaikki olisivat tyytyväisiä.

Vihjailetko, että piuhan katkoi se sama trombin aiheuttama vesipatsas, joka pudotti kopterin?
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

GSG9

Forum User
Dirika
Registered: 04/22/05
Posts: 515
Quote by: GSG9

Quote by: Darth+Vader

Koko tarinan läpilukeneena voi todeta että ,sinne päin,sinne päin... Koko juttu on toki tosissaan varmasti tehty,mutta kun raportti alkaa heti kättelyssä aika ratkaisevalla virheellä eli loukkaantuneiden määrä on yhden liian pieni,toisin sanoen kerrotaan kolmesta kun oikea luku on neljä,voi vain kysellä miten tieto on oikein kulkenut, ja kuinka tietoa on oikein kerätty. Tietysti tekstistä saa juuri sellaisen kuin haluaa, ja kun jatkoa lukee,löytyy samanlaisia kupruja pitkin matkaa.Yksikköjen lähtöpaikka on esimerkiksi oletettu olleen paikka A,vaikka todellisuus on muuta, ja se olisi ollut helppo Prontosta tarkistaa.Toki se vaatii sisälukutaitoa... .

No tuota lähtöpaikka juttua ei vältt'ämättä saa selville PRONTOSTA. Kyseinen yksikköhän oli raportin mukaan myrskytehtävältä palaamassa, kuitenkin ko. yksikkö vapautettiin myrsky päivystyksestä klo.9.00 tuona 28.10-06 pvänä. Joten hivenen ihmetyttää.

Mutta nuo tiedot olisi ilmeisesti voinut saada Vantaan keskusvalvomosta joka pyöritti tuota VPK:tien myrskyvaurio tehtävien välitystä jne.
Avaritia prima scelerum mater
 Quote

Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Quote by: GSG9

Quote by: GSG9

Quote by: Darth+Vader

Koko tarinan läpilukeneena voi todeta että ,sinne päin,sinne päin... Koko juttu on toki tosissaan varmasti tehty,mutta kun raportti alkaa heti kättelyssä aika ratkaisevalla virheellä eli loukkaantuneiden määrä on yhden liian pieni,toisin sanoen kerrotaan kolmesta kun oikea luku on neljä,voi vain kysellä miten tieto on oikein kulkenut, ja kuinka tietoa on oikein kerätty. Tietysti tekstistä saa juuri sellaisen kuin haluaa, ja kun jatkoa lukee,löytyy samanlaisia kupruja pitkin matkaa.Yksikköjen lähtöpaikka on esimerkiksi oletettu olleen paikka A,vaikka todellisuus on muuta, ja se olisi ollut helppo Prontosta tarkistaa.Toki se vaatii sisälukutaitoa... .

No tuota lähtöpaikka juttua ei vältt'ämättä saa selville PRONTOSTA. Kyseinen yksikköhän oli raportin mukaan myrskytehtävältä palaamassa, kuitenkin ko. yksikkö vapautettiin myrsky päivystyksestä klo.9.00 tuona 28.10-06 pvänä. Joten hivenen ihmetyttää.

Mutta nuo tiedot olisi ilmeisesti voinut saada Vantaan keskusvalvomosta joka pyöritti tuota VPK:tien myrskyvaurio tehtävien välitystä jne.

Niin ja kyseisten palokuntien edustajilta ei tietenkään kannata kysyä mitään. Nehän voi jopa vastata
 Quote

Status: offline

kuli

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 07/31/05
Posts: 232
Quote by: GSG9

Quote by: GSG9

Quote by: Darth+Vader

Koko tarinan läpilukeneena voi todeta että ,sinne päin,sinne päin... Koko juttu on toki tosissaan varmasti tehty,mutta kun raportti alkaa heti kättelyssä aika ratkaisevalla virheellä eli loukkaantuneiden määrä on yhden liian pieni,toisin sanoen kerrotaan kolmesta kun oikea luku on neljä,voi vain kysellä miten tieto on oikein kulkenut, ja kuinka tietoa on oikein kerätty. Tietysti tekstistä saa juuri sellaisen kuin haluaa, ja kun jatkoa lukee,löytyy samanlaisia kupruja pitkin matkaa.Yksikköjen lähtöpaikka on esimerkiksi oletettu olleen paikka A,vaikka todellisuus on muuta, ja se olisi ollut helppo Prontosta tarkistaa.Toki se vaatii sisälukutaitoa... .

No tuota lähtöpaikka juttua ei vältt'ämättä saa selville PRONTOSTA. Kyseinen yksikköhän oli raportin mukaan myrskytehtävältä palaamassa, kuitenkin ko. yksikkö vapautettiin myrsky päivystyksestä klo.9.00 tuona 28.10-06 pvänä. Joten hivenen ihmetyttää.

Mutta nuo tiedot olisi ilmeisesti voinut saada Vantaan keskusvalvomosta joka pyöritti tuota VPK:tien myrskyvaurio tehtävien välitystä jne.

Ja käsittääkseni myös Kiven puheryhmänauhoitteelta. Tapanahan on ollut ilmoittaa hätäkeskukseen, että me lähetään nyt kotiin/töihin... Kaiketi näin toimittiin tälläkin kertaa, joskaan tätä en voi varmasti tietää. Ilmoituksen unohtuminen/kirjaamatta jääminen kyllä selittäisi tapahtuneen. Onhan ilmeistä, että jos yksikkö jää vapaa-statukselle, niin se on paluumatkalla vielä useiden tuntienkin päästä. Statuksissahan ei voi olla virheitä...
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Ja käsittääkseni myös Kiven puheryhmänauhoitteelta. Tapanahan on ollut ilmoittaa hätäkeskukseen, että me lähetään nyt kotiin/töihin... Kaiketi näin toimittiin tälläkin kertaa, joskaan tätä en voi varmasti tietää. Ilmoituksen unohtuminen/kirjaamatta jääminen kyllä selittäisi tapahtuneen. Onhan ilmeistä, että jos yksikkö jää vapaa-statukselle, niin se on paluumatkalla vielä useiden tuntienkin päästä. Statuksissahan ei voi olla virheitä...
Vaan kun näin ei tällä kerralla toimittu ... Varmaan voisi sieltä vanhan Kiven eli nykyisen Heikin nauhoitteilta jotain löytyäkin,jos niitä tuolta yöltä olisi olemassa. Varsinaisen hätäkeskuksen ruuhkautumisen estämiseksi kaikki myrskytehtävät välitettiin tuona yönä Vantaan valvomon kautta,eli hätäkeskus tuuppi niitä ensin Teknikontielle, ja se antoi ne vpkoille edelleen.Näin palokunnat eivät asioineet suoraan hätäkeskukseen koko yön aikana yhtään kertaa,jotta sinne ei syntyisi ruuhkaa jatkuvista tulo-ja menoilmoituksista.Kaikki keikat antoi Vantaan valvomo, ja ilmoitukset lähdöistä ja vapaana olosta tehtiin siis suoraan Vantaan valvomoon,ja siksi myös status-tietoja ei käytetty,vaan liikenne hoidettiin Vantaan virveli-kanavalla. Tämän takia tietoja kyseisistä myrskytehtävistä ei myöskään ole Prontossa tänä päivänäkään, vaikka ne on pariinkin otteeseen pyydetty lisäämään kuntien tehtäviin.Tiedot ovat jääneet roikkumaan,kun kukaan ei ole osannut sanoa kenen ne olisi pitänyt syöttää Prontolle.Tehtäviä koko yönä oli kaiken kaikkiaan koko alueella muutamia kymmeniä, joillakin kunnilla vain 1-2,toisilla 6-7,joten suunnaton urakka ei ole kyseessä,jos vain olisi joku sen kerralla tehnyt. Joten kyseinen tuohon tehtävään osallistunut vpk ei ole roikkunut "vapaana" tai "radiolla" missään langoilla haamuna, vaan lähti normaalisti tekstiviestihälytyksen saatuaan tehtävään.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by: kuli

Ja käsittääkseni myös Kiven puheryhmänauhoitteelta. Tapanahan on ollut ilmoittaa hätäkeskukseen, että me lähetään nyt kotiin/töihin... Kaiketi näin toimittiin tälläkin kertaa, joskaan tätä en voi varmasti tietää. Ilmoituksen unohtuminen/kirjaamatta jääminen kyllä selittäisi tapahtuneen. Onhan ilmeistä, että jos yksikkö jää vapaa-statukselle, niin se on paluumatkalla vielä useiden tuntienkin päästä. Statuksissahan ei voi olla virheitä...

Quote by: Darth+Vader

Varmaan voisi sieltä vanhan Kiven eli nykyisen Heikin nauhoitteilta jotain löytyäkin,jos niitä tuolta yöltä olisi olemassa.

Tässähän on loistava tilaisuus pyytää hätäkeskukselta kyseisen keikan puheryhmänauhoitteita, jos vaikka saataisiin samalla selvyys niiden julkisuudesta.
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

SilentSoul

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 02/15/06
Posts: 238
Location:Valley of the damned..
Nyt joku tippui katolta Virroilla.. Ei tosin ilmeisesti läpi vaan ohi. Linkki
Palomies selvisi putoamisesta säikähdyksellä 11.4.2007 7:45 Palomies koki kauhun hetkiä pudottuaan omakotitalon katolta Virroilla Pirkanmaalla keskiviikon vastaisena yönä. Sammutustöissä mukana ollut henkilö astui katolla harhaan voimakkaassa savuverhossa, mutta selvisi tapahtuneesta lopulta lievin ruhjein. Ensihavainnon palosta hieman puolenyön jälkeen teki talossa asunut mies, joka onnistui poistumaan rakennuksesta. Hän sai kuin saikin pelastettua myös kissansa liekkien keskeltä. Poliisi tutkii syttymistä Pelastuslaitoksen mukaan Vaskivedentiellä sijaitseva noin 150 neliömetrin suuruinen rakennus kärsi merkittäviä palo- ja savuvahinkoja. Poliisi tutkii palon syttymissyytä. STT

~Regional democratic dictatorship since 1987~
 Quote

Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Aika kuluu ja rakennukset korjataan. Niin tässäkin tapauksessa. Huomenna loppuu ainakin yhdeltä asukkaalta liki yhdeksän kuukauden evakkomatka.
 Quote

Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Aika parantaa haavat Saamani tiedon mukaan "palanut mies" Mikko on palailemassa työelämään tällä viikolla. Tsemppiä Helsingin Sanomat julkaisi 28.10.2007 jutun otsikolla "Muuttuiko mikään?" Saman kysymyksen voisi edelleen esittää...
 Quote

Page navigation

All times are UTC. The time is now 12:48 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content