Pro-Grillaajien arvot
- 12.11.2005 kello 00:06
- Kirjoittaja: Admin
- Katselukertoja 4,735
1. Pro-Grillaaja grillaa aina kokolihaa tai makkaraa, mutta syö kokolihan lihana, ei makkarana. 2. Pro-Grillaaja grillaa aina avotulella, ainakin hetkellisesti. 3. Grillaaminen ei saa heikentää Pro-Grillaajan operatiivista toimintavalmiutta. 4. Grillivalmisteiden laadun lisäksi Pro-Grillaajan on huolehdittava myös ruokajuoman korkeasta laadusta, tai ainakin riittävyydestä. 5. Pro-Grillaaja kokeilee ennakkoluulottomasti erilaisia uusia grillaustapoja sekä aineksia. 6. Tiukassakin tilanteessa Pro-Grillaaja luo grilliherkut laadusta ja mausta tinkimättä. 7. Pro-Grillaajan on aina huolehdittava grillaamiseen soveltuvan toimintavalmiuden jatkuvasta ylläpitämisestä. 8. Vaihtelevat sääolosuhteet eivät saa vaikuttaa Pro-tason grillaamiseen. 9. Pro-Grillaaja pyrkii opastamaan kanssagrillaajiaan Pro-tason grillaamisen saloihin. 10. Tärkeintä ei ole se, että vain grillaa ja luulee osaavansa grillata, vaan se mitä ja miten Pro-Grillaaja todella grillaa. 11. Suurempia grillitapahtumia organisoidessa on tärkeää määrätä sessiolle Pro-tason Grillimestari (GP 3) sekä tarvittaessa jakaa sessio kaistoihin, joille määrätään omat johtajansa (GP 5-x). 12. Grillitapahtuman kasvaessa yli naapuruston sietokyvyn rajojen on Grillimestarin tehtävä ilmoitus päivystävälle Grillipäällikölle ja pyydettävä tarvittaessa grilliapua yhteisgrillaustoiminta-alueen muilta Pro-Grillaajilta. 13. Mikäli yhteisgrillaustoiminta-alueen muut Pro-Grillaajat ovat kiinni toisesssa grillauksessa tai heitä ei ole, on syytä harkita vapaaehtoisten grillaajien käyttöä. 14. Pro-Grillaajan on pystyttävä soveltamaan näitä arvoja kaikkiin grillaustilanteisiin. |