Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 24.06.2024 kello 02:45

Rescue.fi

Pelastustoimen uudet rekrytointikampanjat


Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Koska kaikki toimialat taistelevat yhä pienemmästä tekijäjoukosta, on pelastustoimen myös syytä siirtyä uudenlaiseen rekrytointiin, ja valita alalle henkilöt uusilla menetelmillä. Näin saadaan parhaat esille, ja jännitys säilyy loppuun asti. Opistotestit muutetaan raadiksi, johon valitaan kolmihenkinen joukko eri alojen huippuosaajia. Tämän jälkeen järjestetään ensin aluekarsintoja,joihin tullaan sankoin joukoin taitoja näyttämään. Kokelas saapuu jännittävään testitilaisuuteen, ja esittäytyy vuorollaan raadille. Raadin puh.joht toteaa; "Morjens Pena, sitä on tultu ihan tänne saakka,katsotaas mitä osaat.Mitä olet ajatellu esittää meille?" Ja Pena vastaa" laulan pieni nokipoika vaan, ja teen samalla punnerruksia yhdellä kädellä, ja toisella pidän letkusta..." Jaaha katsotaan, ja Pena punnertaa.15 kertaa täynnä, ja raati keskeyttää, ja antaa arvion;" No niin mitäs sanotaan, olihan se ihan hyvä setti, päästetääkö me poika jatkoon tästä...? Joo, kyllä se oli siinä, onneks olkoon olet jatkossa!!! Ja näin sitä eri alojen taitajista haalitaan alueellisissa karsinnoissa parhaat, ja Pelastaja 2008 -finaali televisioidaan suorana Kuopio-hallista. Parhaat pääsee suoraan mestarikurssille, sitten esimiesluokka täyteen ja lopuksi pelastaja kurssi .Medianäkyvyys on taattu,rehtori Tolppi voi todeta että Petoseen tulee vain valioita,jotka ovat läpäisseet valtakunnan tiukimman rekryseulan ja kaikki ovat tyytyväisiä.Ja taas heti perään uudet aluekarsinnat käyntiin. Näin se homma toimii.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

idi

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 03/21/04
Posts: 212
Toi on hyvä idea täytyy ehdottaa samaa asiaa M.Waitisellekin!
"Idi Amin on loistotyyppi ja kova pelimies, mutta hänen päänsä on umpiluuta ja asiat tulee selittää hänelle lyhyin, yksinkertaisin lausein".
 Quote

Status: offline

watti

Forum User
Dirika
Registered: 09/18/03
Posts: 791
Location:Keski-Uusimaa
Rekrytointi on epäonnistunut muuallakin ! Tuonne pääsee lanssihommiin ilman koulutusta mutta luotiliivit täytynee ostaa itse ! Linkki: http://www.riemurasia.net/jylppy/displayimage.php?album=11&pos=134 Taisi sattua äijää leukaan ?
 Quote

All times are UTC. The time is now 02:45 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content