Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 21.07.2024 kello 00:56

Rescue.fi

Valoa pimeyteen!


Status: offline

Wilhemi

Forum User
Hallitopäällikkö
Registered: 05/11/05
Posts: 5
Yleisesti tunnettua on, että etsivä löytää, muttei sekään ihan kaikkea. Tähän mennessä minulle on jo selvinnyt, että nolla-linja kulkee todennäköisesti Padasjoen kautta ja sen aikataulua luetaan alkossa. Lähimmän pysäkin sijainnissta tahi linjan määränpäästä ei oletetusta aikataulusta huolimatta ilmeisesti tietoa kuin korkeintaan FRN Intelligence Division:lla, jos silläkään. Koska minulla ei ole aikomustakaan matkustaa nolla-linjalla mihinkään, on mahdollinen asiaan liittyvä lisäinformaatio tervetullutta lähinnä muiden valaistumattomien käyttäjien näkökulmasta.

Itselleni on tähän menessä jäänyt täydelliseen pimentoon heinäpaalien historia. Koska työterveyshoitaja on suosittanut minulle heinien yms. kaniinin ruokavalioon kuuluvien tuotteiden jyrsimistä, olen suunnattoman kiinnostunut samaan selville, mitä kaikkea liittyy näihin heinäpaaleihin, joista kaikkialla puhutaan ja kirjoitetaan. Miten minun kannattaa perustella esimiehilleni tarve tilata toimipaikkaamme heinäpaaleja? Entä onko jostakin saatavissa ylijäämäheiniä edullisesti? Ja miten tämä etusivulla mainittu kadettikurssi 75 liittyy pelastustoimeen? Niiden heinien kauttako?
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Asiaan vihkiytymätön saattaa tosiaan olla hiukan heinäpölyn peitossa,kun tämä tarina lähti liikkeelle puolivahingossa eräässä tilaisuudessa KU-PEn toimesta.
Tässä muiden luvalla historia lyhyesti:
Eräässä tilaisuudessa joitakin aikoja sitten oli läsnä monenlaista edustajaa palokunnista ,joillain rautaa olalla viran puolesta ,joillain ei.Tunnelma oli tiheämpää kuin Lontoon sumu ja näytti tihentyvän entisestään kohti loppuhuipennusta.
Tapahtumien kulku on tämän jälkeen vain harvojen tiedossa ,mutta tämän tilaisuuden aikana syntyi ehdottoman virallinen kanta jossa mittayksikköna tietyille laitoksessa tehtäville asioille on hyväksytty 1 heinäpaali/ mitattava yksikkö.

Padasjoki liittyy hyvinkin olennaisesti tapahtumiin sillä sieltä tilaamamme paalikuorma joutui ilmeisesti sissi-iskun kohteeksi,vaikka virallinen versio kertoo pikkupojan polttaneen kasat tupakilla.
Asia on viety C.S.In tutkittavaksi ja sinivalolla löydettiin paikalta viisaudenhampaan purujälki paalinarusta ,ja terveyskeskuksen hammaskeiju tunnisti jäljen kuuluvan henkilölle joka on korkealla Alepan organisaatiossa.
Paaleilla oli tarkoitus suoriutua eräästä tarkkaa mittausta vaativasta tehtävästä,joka näin siirtyy tulevaisuuteen.
Sinun on syytä tilata välittömästi esimieheltäsi heinäpaalikuorma,sillä koskaan ei voi tietää milloin joudut tilanteeseen jossa ne ovat elintärkeä osa suoritettavaa tehtävää.
Tulevissa sopimusneuvotteluissa painotetaan erityisesti kykyä varastoida paaleja ennalta arvaamattomien tarpeiden kattamiseksi.
Kun luet oikein tarkkaan niin kyselyt kuin muutkin jutut ,vastaus tulla tupsahtaa heinäkasan takaa pikemmin kuin arvaatkaan.
Kadetit on muuten hienoja miehiä, ja Vanni norsu etsii edelleen kotia.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 12:56 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content