Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 19.04.2024 kello 18:19

Rescue.fi

Palokuntien tehtävät lisääntyivät 2005


Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Päivän Teksti-Tv uutisoi: Palokuntien tehtävät lisääntyivät runsaasti vuonna 2005. Tulipaloja oli yli 12800 eli n. 35 kpl joka päivä, kun edellisenä vuonna vastaava määrä oli n.11700 kpl. Mielenkiintoinen yksityiskohta:Räjähdysonnettomuuksien määrä koko maassa kaksinkertaistui ja niita oli 34 kpl. Asun ilmeisesti riskialttiilla alueella, koska meillä niitä oli 8,8% koko maan luvusta eli 3 kpl. Taas kerran voi todeta helsinkiläisen tutkimustuloksen osuvan harvinaisen oikeaan: Kysymykseen : "Pidättekö todennäköisenä että teillä sattuu onnettomuus kuluvan vuoden aikana?" sai muistaakseni n.20% luokkaa olevan myöntävien vastauisten määrän, mutta kysymykseen:"Kuinka todennäköisenä pidätte etä naapurille/työtoverille/yms.tutulle sattuu jotain...?" yli 70% piti tätä erittäin tai melko todennäköisenä. Niin että eihän meille koskaan satu mitään...
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

kuli

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 07/31/05
Posts: 232
Quote by: Darth Vader

Päivän Teksti-Tv uutisoi: Taas kerran voi todeta helsinkiläisen tutkimustuloksen osuvan harvinaisen oikeaan: Kysymykseen : "Pidättekö todennäköisenä että teillä sattuu onnettomuus kuluvan vuoden aikana?" sai muistaakseni n.20% luokkaa olevan myöntävien vastauisten määrän, mutta kysymykseen:"Kuinka todennäköisenä pidätte etä naapurille/työtoverille/yms.tutulle sattuu jotain...?" yli 70% piti tätä erittäin tai melko todennäköisenä.

Tästä voisi päätellä, että vastaajilla on noin kolme naapuria tms. Jos onnettomuuden todennäköisyys yksilön kohdalla olisi tuo 20 % vuodessa, niin viiden hengen ryhmään pitäisi teoriassa osua yksi onnettomuus joka vuosi. Tapahtuman satunnaisuudesta johtuen se ei tienkään ole varmaa, mutta... On siis täysin loogista, että naapureille ja työtovereille yms. sattuu, vaikka itselle ei sattuisikaan.
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Aivan ,toisaalta hommalla haettiin myös sitä kuinka ihmiset varautuvat omalta kohdalta yleisesti ottaen vahinkoon, ja "ei minulle mitään satu"-asenne tuolla lopulla 80% porukalla on se joka meitä useammin työllistää "On siis täysin loogista, että naapureille ja työtovereille yms. sattuu, vaikka itselle ei sattuisikaan. " Juu,niin on,mutta jos viiden porukasta yksi on varautunut ja muut olettaa että juuri sille yhdelle sattuu jotain ja itselle ei,tilanne on meidän kannalta huonoin mahdollinen, sillä asenteella työllisyys on taas taattu pitkäksi aikaa, ja tilastot kasvaa.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 06:19 PM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content