Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 21.07.2024 kello 01:02

Rescue.fi

Valita KUSI-asiasta


Status: offline

Kuningas

Forum User
Amattilainen
Registered: 05/19/05
Posts: 310
Hyvä kansalainen! Valita tehdystä naurettavasta KUSI-päätöksestä. En voi keksiä tyhmenpää ideaa Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta kuin tämä KUSI tunnus. ->Rahaa, jonka niukkuudesta valitetaan koko ajan menee ajoneuvojen uudelleen merkitsemiseen. -> Kyseessä on päätös, jotta on saatu tehdä päätös. = Jokin "pikku-pomo" on keksinyt idean ja nyt se on pakko jyrätä markkinoillle. Perusteluja on varmasti lisää kun vain käännyt lähimmän palokunnan puoleen ja kysyt. Yksikään oman arvonsa tunteva "LIIKELAILAITOS" EI TEE NÄIN TYHMIÄ PÄÄTÖKSIÄ.
 Quote

Status: offline

palokaivo

Forum User
Hallitopäällikkö
Registered: 10/14/05
Posts: 2
Turhaa ahdasmielisyyttä...
 Quote

Status: offline

watti

Forum User
Dirika
Registered: 09/18/03
Posts: 791
Location:Keski-Uusimaa
freakingout
Quote by: palokaivo

Turhaa ahdasmielisyyttä...

?? Kumpaa tarkoitat KUSi-päätöstä vai sitä ettemme hyväksy eritteen nimeä omistamamme kaluston kyljessä ?? Jos tuo KUSi teippailu toteutuu niin vapaaehtois(VPK)palokunnat Keski-uudellamaalla ovat kasvonsa menettäneet, vai luuleeko joku ettei kukaan huomaa tekstiä KUS-111 tai KUS-112 auton kyljessä ? En usko että noin typeriä juttuja voidaa edes kirjoitella kenenkään autoihin. Voihan tietysti tämä olla salajuonikin ? Ettei kukaan kehtaa ajaa kalustollaan muutakuin pimeällä ?? HöH niin viisaita ei noi laitoksen pölkkypäät ole. Valituksia lähtee ja monta se on varma se !! Ahdasmielisiä ovat mielestäni asiaa väkisin ajaneet nappikallet jotka putket silmillään syöksyvät asiaa sen enempää ajattelematta tekemään typeriä päätöksiä. Nythän he päättivät että tunnukseksi tulee käsittämätön kirjainten ja tunnusten sekamelska ?? Mitäs sanotte kun tunnus on KU-112S tai KU-214S ??? tai KU-714S ?? Näyttääkö hyvältä Rehvakka ?? Ainoana koko maassa tehdään ministeriön ohjeiden vastaisia kyhäelmiä, onkohan tuo edes laillista kyseenalaistaa ministeriön päätöksiä ? Sehän selviää lähiaikoina. Olenkin jo tilannut teippaamosta isot valkoiset kirjaimet takaoviin, niissä lukee "PASKA-1" repikää siitä ahdasmieliset... !
 Quote

Status: offline

SilentSoul

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 02/15/06
Posts: 238
Location:Valley of the damned..
Voinhan minäkin valittaa ja vaikkapa avittaa valittamisessa. 1.) Voin tehdä "lataukset" -sivulla olevasta KUS-tunnus päätös-artikkelin pohjalta Word -vetoomuksen jonka voitte vaikka tulostaa tahi lähettää sähköpostitse isokengille. 2.) Voin tehdä Internet-lomakkeen (sellainen kyselytyyppinen) jonka tulokset lähetetään suoraan ylemmälle johdolle (satavarma menetelmän toiminnasta en ole, mutta jos s-postin saan, niin kaikki lomakkeet jotka täytetään (mahdollisesti myöskin spämmipostit) myöskin saapuvat herrojen postilaaikkoon että heilahtaa. Menetelmän vaarana tosin voi olla jopa lain rikkominen (härinnäksi massapostitus varmaankin lasketaan..) ellei tehdä FRN:n ja minun välistä kirjallista sopimusta jossa FRN vain käyttää minun kotisivutilaani viestitysreittinä.. Jälkimmäinen olisi tietysti hubaisampi koska spämmibotit yleensä osaavat täytellä niitäkin, jolloin Kuspelan postiin suoltuisi Viagramainoksia sekä ilmaisia tietokoneohjelmia mainostavia viestejä.. Itse olen jo laittanut aikoinaan Ku-pelan nettisivujen palaute -sivun kautta henk. koht, mielipiteeni sinnepäin menemään... Että ainakaan toimettomuudesta minua ette kovinkaan paljoa voi syyttää.. Ja watille semmoinen huomio, että muuta se teippaus.Viime vuonna Tuskassakin esiintynyt legendaarinen Paska voisi älähtää, mahdolliset copiraitit nääs.
~Regional democratic dictatorship since 1987~
 Quote

Status: offline

KMT

Forum User
Hallitopäällikkö
Registered: 03/20/06
Posts: 22
Ainoana koko maassa tehdään ministeriön ohjeiden vastaisia kyhäelmiä...? Satakunnan tarkastusautojen tunnuksetkin lienevät menevän ohjeen vastaisesti: SAT101, SAT102, SAT201, SAT301... Siinäkään ei ole mitään järkeä... Tämä KU(S)pelleily/IU kyllä on ihan käsittämätön. Sitä muka puolustetaan, että yksiköitä pystytään lähettämään kuntarajoista riippumatta lähin yksikkö. Tunnuksillako sitä nykyään ajetaan. Kunnat kun ei mihinkää häviä niin on huomattavasti helpompi muistaa että mikä on Tuusulan aseman ykkössammutusatuton numero.
 Quote

Status: offline

209

Forum User
Ministeri
Registered: 02/20/04
Posts: 1287
Suoranaista KUStahan ei nyt viimeisimmän arvonnan mukaan olisi tulossa vaan se ässä olisi siellä tunnuksen perässä. Minkä standardin saatikka ohjeem mukainen tällainen on - sitä pitänee kysyä kolmosaseman alakerrasta - sieltä Lentoparkin puoleisesta kulmasta. Ihan täydellistä KUSimaan alepan kölinalta vetämistä ei KUSimaan alepan sopparienkaan tarvinne katsoa ja kestää. Siksipä miehekäs valitusruljanssi on laitettava pyörimään. Tiedän, että se kyllä v...ttaa muutamaa alepan nappiherraakin, mutta tämä on "yleinen" laitoksen tahtotila - valitettavasti.
Toimii kaljana, autona ja linnana - WARTBURG. Ajat mukavammin - elät leveämmin!
 Quote

All times are UTC. The time is now 01:02 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content