Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 20.05.2024 kello 00:19

Rescue.fi

Elämä on - KUSalepa halpa!


Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Rahansa voi lotota tai totota. Tilannetta voi hallita tai johtaa, valintoja tekee itse kukin. Kuulin huhun, että esimerkiksi tänään KUSalepan 78 henkilön(?) tavoitavahvuudesta oli rivissä noin 70 ja ilman ylityömiehiä olisi puuttunut toistakymmentä. Asiasta on väännelty kättä puolin ja toisin. Tarinan opetus on sama kuin KUS-tunnushölmöilyssä, eli päätöksiä ei löydy mistään jos niitä kysyy ja kukaan ei asioita ole valmistellut "ne vaan tupsahtavat". Siviilissä tätä kutsuttaisiin munattomuudeksi, mutta palokunnassa se lienee hallintokulttuuria, jossa joku (kuuluisa) kolmasmultipersoona tai dirika on sen "sanonut" ja joillekin jollakin tavalla, jolloin on syntynyt päätös: "kun päällikkö on tehnyt päätöksen, vaikka kyse olisi kalustohallin lattian maalauksesta, pulinat pois ja niin toimitaan" -eettiset arvot esitelmöitsija, *censored* 1996. Päivään sopii tapahtumaa jos jonkinlaista. Kekkonen valaisi allekirjoittanutta seuraavasta uutisesta: http://www.vantaa.fi/i_uutinen.asp?path=1;129;43023
Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön lisätiloja Tilakeskuksen johtokunta vuokraa Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön 469m2 lisätilaa. Sopimus neuvoteltiin ajalle 1.5.2006 - 31.12.2009, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi. Lentokentän kupeessa sijaitseva Pelastuskeskus on kehittynyt sijaintinsa ja nykyaikaisen rakennusteniikan ansiosta Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen hallinnolliseksi ja tukipalveluita hyvin palvelevaksi keskukseksi. - Tilojen ahtaus on koettu ongelmaksi. Pulaa on erityisesti toimisto- ja varastohuoneista. Kaksi pientä toimistohuonetta ei riitä alueellisen pelastustoiminnan hallinto- ja tukipalveluihin eikä Vantaan pelastuslaitoksen käyttöön suunnitellut paloasematilat ole kovin helposti muokattavissa uudelleen, sanoo vs. pelastusjohtajana toimiva Kimmo Kohvakka. Pelastuskeskuksen sijainti lentoasemalla tarjoaa monia logistisia mahdollisuuksia kansainväliseen ja kansalliseen materiaalin ja osaamisen keskittämiseen. Nopeat kulkuyhteydet ilmateitse luovat mahdollisuuden kehittyä logistiseksi koko Suomen pelastustoimen pelastuskeskukseksi, joita nyt vuokratut toimisto- ja varastotilat tukevat. - Nyt vuokratut tilat tukevat hyvin vuonna 2004 käynnistynyttä toimintaa. Lisäksi ne palvelevat myös pelastustoiminnan johtokeskuksen tarpeita olosuhteissa, joissa ei tarvitse suojautua väestönsuojaan, korostaa Kimmo Kohvakka. Toimisto- ja varastotilavaraus osoittautunut liian pieneksi Pelastuskeskus toimii Lentoasemakiinteistöt Oy:ltä vuokratuissa tiloissa Teknikontie 4:ssä Vantaalla. Sen suunnittelu aloitettiin vuoden 2001 aikana Vantaan pelastuslaitoksen tarpeita varten. Silloin ei vielä voitu ottaa huomioon alueellisen pelastustoimen kaikkia tilatarpeita. Suunnitteluvaiheessa varattiin pelastuskeskukseen kaksi pientä toimistohuonetta alueellisen pelastustoimen tarpeisiin ja korjaamotilat tehtiin ammattimaiseen ajoneuvohuoltoon soveltuviksi. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos aloitti toimintansa 1.1.2004. Alueellista pelastustoimea suunniteltiin vuoden 2002 aikana, jolloin ei vielä pystytty ennustamaan, minkälaisiin alueisiin Etelä-Suomen lääni ja tarkemmin Uudenmaan maakunta jakautuu. Laki pelastustoimen alueista annettiin 13.12.2001 ja valtioneuvoston päätös pelastustoimen alueista annettiin 7.3.2002. Vantaan kaupungin tilahallinta on neuvotellut Lentoasemakiinteistöt Oy:n kanssa lisätilojen vuokraamisesta pelastuslaitokselle. Birgitta Kervinen viestintäpäällikkö

Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Vantaan YKKÖNEN

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 12/23/05
Posts: 110
Täällä nimenomaisella foorumilla on ollut puhetta "hanskoista" jospa k.o. tila on HANSKA-varasto. On palo- , kumi- , muovi-, jne. hanskoja! Eli sieltä vaan hanskoja ruinaamaan , siellä niitä on! PS. Porukalla vetämään hanskaan KU:n nimissä?
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by: Clint EastwoodPäivään sopii tapahtumaa jos jonkinlaista. Kekkonen valaisi allekirjoittanutta seuraavasta uutisesta: http://www.vantaa.fi/i_uutinen.asp?path=1;129;43023 Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön lisätiloja Tilakeskuksen johtokunta vuokraa Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön 469m2 lisätilaa. Sopimus neuvoteltiin ajalle 1.5.2006 - 31.12.2009, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi.
Varmaan ihan normikuvio tehdä määräaikainen soppari, joka jatkuu toistaiseksi.
Lentokentän kupeessa sijaitseva Pelastuskeskus on kehittynyt sijaintinsa ja nykyaikaisen rakennusteniikan ansiosta Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen hallinnolliseksi ja tukipalveluita hyvin palvelevaksi keskukseksi.
Noistako se hallonnollinen keskus johtuu? Tukipalvelut? Käsi ylös siellä jossain...
- Tilojen ahtaus on koettu ongelmaksi. Pulaa on erityisesti toimisto- ja varastohuoneista. Kaksi pientä toimistohuonetta ei riitä alueellisen pelastustoiminnan hallinto- ja tukipalveluihin eikä Vantaan pelastuslaitoksen käyttöön suunnitellut paloasematilat ole kovin helposti muokattavissa uudelleen, sanoo vs. pelastusjohtajana toimiva Kimmo Kohvakka.
Kun Kimmo sanoo, niin se on jämpti.
Pelastuskeskuksen sijainti lentoasemalla tarjoaa monia logistisia mahdollisuuksia kansainväliseen ja kansalliseen materiaalin ja osaamisen keskittämiseen. Nopeat kulkuyhteydet ilmateitse luovat mahdollisuuden kehittyä logistiseksi koko Suomen pelastustoimen pelastuskeskukseksi, joita nyt vuokratut toimisto- ja varastotilat tukevat.
Onko meillä tosiaan joku vuoto? Sori paali+kaverit, homma on jo hoidossa ihan siinä lähellä.
- Nyt vuokratut tilat tukevat hyvin vuonna 2004 käynnistynyttä toimintaa. Lisäksi ne palvelevat myös pelastustoiminnan johtokeskuksen tarpeita olosuhteissa, joissa ei tarvitse suojautua väestönsuojaan, korostaa Kimmo Kohvakka.
Kts edellinen kohta.
korjaamotilat tehtiin ammattimaiseen ajoneuvohuoltoon soveltuviksi.
Ja enää puuttuu ammattimainen... [/QUOTE]
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by: *censored*n Jeesus

Varmaan ihan normikuvio tehdä määräaikainen soppari, joka jatkuu toistaiseksi.

Yritysmaailmassa asiat ovat sopimuskysymyksiä. Tuo vaihtelee onko jatko toistaiseksi vai uudestaan määräaikaisena. Bisnis as usual.
Noistako se hallonnollinen keskus johtuu? Tukipalvelut? Käsi ylös siellä jossain...
Tästä on kuluvalta viikoltakin esimerkkejä. Asianomaiset eivät varmasti kerro lisää, mutta etsikkoaika on mennyt jo. Management and Support Servicen pitäisi olla olemassa ja upandrunning muuallakin kuin juhlapuheissa.
Onko meillä tosiaan joku vuoto? Sori paali+kaverit, homma on jo hoidossa ihan siinä lähellä.
On ja muistaakseni tolle on backupkin ja viimeksi Hotellilla oli tarjolla lisää logistiikkaa, vai mitä Vanilli? Suunnittelimme SPEK:n menestyneiden hakemusten johdosta hakevamme PSR-avustusta omaan Herculekseen. Ei ole kellään ja kuka kiistää tarpeen? Jos Torni lentelee omillaan kansainvälisiin kriiseihin ja toinen on huollossa, milläs sitten mennään?
korjaamotilat tehtiin ammattimaiseen ajoneuvohuoltoon soveltuviksi.
Ja enää puuttuu ammattimainen... [/QUOTE]

[/QUOTE] Ostetaan Kahdelta Kovalta Koolta: Kaivokselasta tai Konalasta?
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by: Clint Eastwood Ostetaan Kahdelta Kovalta Koolta: Kaivokselasta tai Konalasta?

Vai peräti Konelasta?
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Quote by: Clint Eastwood

Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön lisätiloja Keski-Uudenmaan pelastuslaitos aloitti toimintansa 1.1.2004. Alueellista pelastustoimea suunniteltiin vuoden 2002 aikana, jolloin ei vielä pystytty ennustamaan, minkälaisiin alueisiin Etelä-Suomen lääni ja tarkemmin Uudenmaan maakunta jakautuu. Laki pelastustoimen alueista annettiin 13.12.2001 ja valtioneuvoston päätös pelastustoimen alueista annettiin 7.3.2002. Vantaan kaupungin tilahallinta on neuvotellut Lentoasemakiinteistöt Oy:n kanssa lisätilojen vuokraamisesta pelastuslaitokselle. Birgitta Kervinen viestintäpäällikkö

Terveisiä B.Kerviselle,olen todistettavasti nähnyt 20.12.2001 vantaalaisen viranhaltijan esittelevän ylpeänä uutta aluejakoa,ja toteavan että saatiin sentään se oma pelastustoimen alue Keski-Uudellemaalle,ymmärsivät tuolla että Vantaa on järkevää tehdä omaksi alueeksi.Kartassa oli silloin ensimmäistä kertaa näytillä nykyinen malli,johon KU-Alepa oli tehty,aiemmin kun alueita oli ollut alkuperäisessä esityksessä 21 eikä nykyinen 22. Ja ns. virallinen päätös varmaan annettiinkin tuolloin 7.3.2002,mutta kyllä jako oli ollut selvillä jo pitkään ennen sitä.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
PS. valtakunnan laajin lähdeaineisto,josta asiat voi oikeasti tarkistaa, löytyy sitten täältä foorumilta,ihan vaan viestintäpäällikölle tiedoksi jatkossa.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 12:19 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content