Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 20.05.2024 kello 00:53

Rescue.fi

SSPL ja KUSimaa


Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Kolmansien multipersoonien kautta olemme saaneet kuulla, että suhtaudumme täälläpäin nuivasti SSPL:ään ja kritisoimme suotta alamme johtavaa edunvalvojaa. Omasta puolestani, joitain neuvotteluja erinäisten viranomaisten kanssa läpivieneenä totean, että en ainakaan itse ole ole kieltänyt SSPL:ää parantamasta tilannettamme tai tuomasta meille lisää rahaa. Onko joku? Saa tänne tulla toimittamaan NÄYTTÖJÄ! Partaan osaamme mumista kaikki kasvatettuamme sellaisen. Yleensä organisaatio, joka haluaa jäseniä tai vaikuttaa asioihin, todistaa pätevyytensä teoilla ei mitaleilla. Ai saatana, unohdin että pelastusdirikan mukaan tätä saittia ei lue kukaan, meen saunaan ottaan kellonkorjaussarjaa ja itkemään.
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by: Clint Eastwood

Ai saatana, unohdin että pelastusdirikan mukaan tätä saittia ei lue kukaan, meen saunaan ottaan kellonkorjaussarjaa ja itkemään.

Miksi lukisi? Tämähän on "joku ihme sivu".
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Kävin itse ihme sivuilla http://www.sspl.fi/fin/ajankohtaista/puheenjohtajan_palsta/?id=35 Viimeisessä kappaleessa se taas tiivistyy:
Esitänkin, että perustetaan työryhmä alueellisten pelastustoimien hallitun kehittämisen takaamiseksi. Työryhmän jäsenet koottaisiin Sisäasiainministeriön toimesta, Kuntaliitto olisi työssä vahvasti mukana samoin alueellisten pelastustoimien ja heidän yhteistyökumppaniensa edustus. Työryhmän työn lopputulos ei saa olla pelkkä raportti kehityssuosituksista vaan eri osapuolten yhdessä hyväksymä sitova sopimus alueellisten pelastustoimien kehittämisestä hallitusti.
Itse esitän Suomen Neuvottelukuntien ja Työryhmien Liittoa, jonka tehtävä on hallita jatkuvasti paisuvaa organisaatiota ja ohjata uusien kokkoustenpitoryhmien perustamista tavoitteenaan 1000 uutta seuraavan 10 vuoden aikana. Lyhenteeksi tottakai SNTL ja kas Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liittohan se siellä...
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

All times are UTC. The time is now 12:53 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content