Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 14.06.2024 kello 00:14

Rescue.fi

ELS tökkii Espoossa


Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Aisia olikin jo varmaan kaikkien tiedossa, mutta nyt näkyy Iltalehti uutisoivan asiasta: http://www.iltalehti.fi/2006/05/15/200605154520899_uu.shtml Hieno kuva, hyvä kuvateksti.
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Oliko tuo yllätys jollekin... Kun teknikka on ostettu tietoliikenteen kehitysmaasta Saksasta,ei lopputulos voi olla mitään muuta. Seurasin suhteellisen aitiopaikalta saksalaisen yritysmaailman yritystä asettua tänne jokin vuosi sitten. Ehtoja oli enemmän kuin tarpeeksi , ja välillä oli hiukan epäselvää,kuka oli asiakas ja kuka myyjä, sen verran rankkoja olivat saksalaismyyjien mielipiteet siitä mitä asiakas tarvitsee. Tietojärjestelmälasku oli useita satoja tuhansia nykyrahassa,sisälsi mm. satellittiyhteyden luomisen Suomesta Saksaan,koska täällä ei ollut kuulemma saatavilla tarpeellista tekniikkaa...Ohjelmistotalo osti luonnollisesti yhteyden kaverilta markalla ja myi hiukan kalliimmalla. Kun homma sitten meni täysin puihin, ja laskun maksun aika tuli,veloitettiin vielä varmuuden vuoksi hiukan lisää,koska ostaja ei ollut tajunnut olla tarkkana,kaikki laitteet olivatkin vain vuokralla, ja ohjelmat oli veloitettu ensin... ELS on varmaan samalla saksalaisella järjestelmällisyydellä toteutettu; ostitte järjestelmän ainakin periaatteessa, mutta toiminnasta ja varsinaisesta toteutuksesta saatte maksaa erikseen,lukekaa se pienellä painettu papereistanne... Totta kai se löytää myös satelliitin, maksakaa vain 750000 / kk, ja yhteys saksalaiseen satelliittiin, jossa on yhteensopivuus ELS-ohjelmiin aukeaa vartissa, sitä vain ei ole osattu erikseen pyytää, oletettiin vain että näin on. Suomalainen on liian kiltti ostaja, ja luottaa liikaa sanaan sanaa vastaan kaupankäynnissä,veikkaan että taivastelu hitaudesta on perin juurin yllätys saksalaiskumppanille. Saksan Siwa on samaa luokkaa, sen jäätelötilaukset pyörivät vielä faksilinjalla päämajaan, sähköisen tekniikan käyttäminen kun olisi epäluotettavaa...
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Onkohan toi kikkare niillä auki Explorerin selainikkunassa? http://www.novotec.de/produkt_gb/inet.html Mitähän tulis siitäkin jos metsäteollisuus hoitas puunkorjuunsa vastaavalla systeemillä? Onko kukaan käyttänyt työkseen pörssinoteerattujen yritysten logistiikkasysteemejä vai rajoittuuko kokemuksesi MOVEXin tarjoaamiin tunteisiin (viimeisellä ei tiettävästi ole tapettu ketään). Pitääkö pyytää Jussilta audienssia?
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

All times are UTC. The time is now 12:14 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content