Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 21.07.2024 kello 00:48

Rescue.fi

HS: Alle puolet tunnistaa yleisen vaaramerkin


Status: offline

SilentSoul

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 02/15/06
Posts: 238
Location:Valley of the damned..
Linkki
Suomalaisista vain 44 prosenttia tunnistaa yleisen vaaramerkin, kertoo Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEK. Lisäksi vain noin puolet tietää, että merkin kuuluessa pitäisi siirtyä sisälle. Tiedot perustuvat kaksi vuotta sitten tehtyyn tutkimukseen. Vaaramerkki on yhtäjaksoinen nouseva ja laskeva äänimerkki. Se varoittaa ihmisiä välittömästi uhkaavasta vaarasta, kuten kaasuvuodosta. Pelastusalan keskusjärjestö muistuttaa, että yleisen vaaramerkin kuuluessa ei kannata soittaa yleiseen hätänumeroon, vaan avata radio ja odottaa ohjeita. Puhelimen käyttöä kannattaa välttää, etteivät linjat tukkeutuisi.
Kaksi vuotta vanha tutkimus julkaistaan nyt? SPEKissä on näköjään luettu ihme sivuja ja päätetty julkaista jotakin uutta arkistojen kätköistä.
~Regional democratic dictatorship since 1987~
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Enää en edes epäile,vaan nyt se on varmaa tietoa; tuo Pasilan Kreml tekee uskomattoman määrän ns.nollatyötä. Tuo organisaatio on aivan omassa kastissaan tiedonkulussa. Vaihtoehtoja julkaisuajankohtaan ja sen viivästymiseen on monta; 1.Tutkimus on tehnyt matkaa sihteeriltä sihteerille puhtaaksikirjoitettavana kaksi vuotta. 2.Tutkimusta on pidetty salaisena kaksi vuotta,koska ei ole ollut täyttä varmuutta siitä antaako Pena luvan julkaista sen. 3.Tutkimusta on paranneltu lausuntokierroksella parin vuoden ajan, ja sitä varten mm. henkilökuntaa on pyydetty erottamaan ohi kulkevan junan , juopuneena messuhallin hotelliin saapuvan turistiryhmän ja yleisen hälytysmerkin äänet toisistaan. 4.Tutkimus on ollut pomojen pöydällä pari vuotta, ja se on löydetty sattumalta,kun kahvia kaatui paperipinon päälle, ja pinoa oltiin jo heittämässä pois. 5.Tutkimus on kiertänyt mitalityöryhmästä toiseen, ja ryhmät myönsivät lopulta toisilleen sekä yleiselle hälytyssireenille mitalin ansiokkaasta selvitystyöstä . 6.Hälytyssireeni on riitauttanut tutkimuksen, ja vaati merkin käytöstä tutkimuksessa tekijänoikeusrojalteja joka soittokerrasta.Vasta nyt saatiin rahastosta 5 miljoonan euron määräraha soittaa sireeniä seuraavat kaksi vuotta, ja maksaa takautuvasti rojaltit pois.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 12:48 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content