Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 21.11.2024 kello 13:11
Rescue.fi
Ahventa sipulipedillä
Status: offline
Clint Eastwood
Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Illan ruokavinkki:
250 g ahvenfileitä
voita
2-3 sipulia, tuoretta
suolaa
yrttejä
valkoviiniä
Suolaa ahvenfileet kevyesti ja mausta yrteillä. Laita perunat kiehumaan odotellessa.
Pilko sipulia parhaaksi katsomasi määrä. Laita paistinpannu tulille ja reilusti voita. Kypsennä sipulit ja perunoiden kypsyttyä heitä voisulan keskelle ahvenfileet ja kypsennä. Juuri ennen tarjoilua luraus valkoviiniä sekaan.
Suolan määrä maun mukaan.
Kuka omistaa prosessin?
250 g ahvenfileitä
voita
2-3 sipulia, tuoretta
suolaa
yrttejä
valkoviiniä
Suolaa ahvenfileet kevyesti ja mausta yrteillä. Laita perunat kiehumaan odotellessa.
Pilko sipulia parhaaksi katsomasi määrä. Laita paistinpannu tulille ja reilusti voita. Kypsennä sipulit ja perunoiden kypsyttyä heitä voisulan keskelle ahvenfileet ja kypsennä. Juuri ennen tarjoilua luraus valkoviiniä sekaan.
Suolan määrä maun mukaan.
Kuka omistaa prosessin?
15
13
Quote
Status: offline
Darth Vader
Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Ruokajuomaksi sitten näin:
Valkoinen Sangria
Pullollinen (75 cl) kuivaa tai puolikuivaa valkoviiniä
5-10 cl sitruslikööriä
20-30 cl kivennäisvettä
omenamehua maun mukaan,n 30 - 50 cl
puolikas sitruuna ohuina viipaleina
15-20 kpl vihreitä viinirypäleitä
jääpaloja
Laita jäät ,sitruunasiivut ja rypäleet jotka on halkaistu ja kivet poistettu, n.1,5 litran kannuun.
Kaada juomat joukkoon ,sekoita hyvin,jäähdytä kunnolla ja tarjoile kylmänä.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
Valkoinen Sangria
Pullollinen (75 cl) kuivaa tai puolikuivaa valkoviiniä
5-10 cl sitruslikööriä
20-30 cl kivennäisvettä
omenamehua maun mukaan,n 30 - 50 cl
puolikas sitruuna ohuina viipaleina
15-20 kpl vihreitä viinirypäleitä
jääpaloja
Laita jäät ,sitruunasiivut ja rypäleet jotka on halkaistu ja kivet poistettu, n.1,5 litran kannuun.
Kaada juomat joukkoon ,sekoita hyvin,jäähdytä kunnolla ja tarjoile kylmänä.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
10
16
Quote
Status: offline
kekkonen
Forum User
Amattilainen
Registered: 02/02/04
Posts: 424
Kesäinen savupiippu-kilju.
Tehdään normaali kilju.Käymisastia pitää olla pitkulainen tai kuitenkin sellainen,joka mahtuu savuhormiin.(sovita ennen töihin ryhtymistä)
Lasketaan köyden varassa vähintään metrin syvyyteen hormissa ja annetaan käydä pariviikkoa.
Lisää makua saat pitämällä pientä tulta tulisijassa esim hanskoista saat täyteläistä makua antavaa savua.
Kahden viikon päästä voit sitten kertoa muijalle alkavasi tarkistaa piipunpellityksen saumojen vesitiiviyttä.Tässä vaiheessa vesilukon voi korvata pitkällä pillillä.
Tehdään normaali kilju.Käymisastia pitää olla pitkulainen tai kuitenkin sellainen,joka mahtuu savuhormiin.(sovita ennen töihin ryhtymistä)
Lasketaan köyden varassa vähintään metrin syvyyteen hormissa ja annetaan käydä pariviikkoa.
Lisää makua saat pitämällä pientä tulta tulisijassa esim hanskoista saat täyteläistä makua antavaa savua.
Kahden viikon päästä voit sitten kertoa muijalle alkavasi tarkistaa piipunpellityksen saumojen vesitiiviyttä.Tässä vaiheessa vesilukon voi korvata pitkällä pillillä.
18
13
Quote
Status: offline
Clint Eastwood
Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Löysin sattumalta varsin originaalilta vaikuttavan reseptin.
Lapinmiesten salainen resepti
Kuka omistaa prosessin?
Lapinmiesten salainen resepti
Kuka omistaa prosessin?
15
6
Quote
All times are UTC. The time is now 01:11 PM.
- Normal Topic
- Sticky Topic
- Locked Topic
- New Post
- Sticky Topic W/ New Post
- Locked Topic W/ New Post
- View Anonymous Posts
- Anonymous users can post
- Full HTML Allowed
- Censored Content