Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 25.04.2024 kello 09:52

Rescue.fi

Jäntti möykkää


Status: offline

kekkonen

Forum User
Amattilainen
Registered: 02/02/04
Posts: 424
Mistä lähtien nuorisotyön johtajan VELVOLLISUUS spekkiä,upl:ää,ja jopa omaa palokuntaasa kohtaan on täyttää joku toimintatilastolippulappu?? Minkälainen sanktio uhkaa henkilöä joka unohtaa/ei halua moista lappua lähetellä? Onko upl:llän puolelta kyseessä laiton uhkaus?
 Quote

Status: offline

Rautakanki

Forum User
Ministeri
Registered: 10/06/04
Posts: 895
Jos en nyt ihan väärin muista, niin kekkosella oli vain oikeuksia. Nyttemmin niitä on karsittu eduskunnan toimesta... Ettet vaan kuulu samaan joukkoon silvion kanssa. Nimittäin aivan sama kuka pyytää kirjallisesti vastausta palokunnalta jostakin palokuntaan liittyvästä asiasta. Ehkäpä toiseen muistutukseen vaivaudutaan vastaamaan, jos silloinkaan. Kukin taaplaa tyylillään.
 Quote

Status: offline

Kuningas

Forum User
Amattilainen
Registered: 05/19/05
Posts: 310
Eihän tässä vapaaehtoistyössä ole mitään pakko tehdä. Minäkin muistan kun teimme kuninkaallisen laivastomme kanssa laivastovierailun Seinäjoen satamaan....
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by: Rautakanki

Ettet vaan kuulu samaan joukkoon silvion kanssa. Nimittäin aivan sama kuka pyytää kirjallisesti vastausta palokunnalta jostakin palokuntaan liittyvästä asiasta. Ehkäpä toiseen muistutukseen vaivaudutaan vastaamaan, jos silloinkaan.

Vapaaehtoistyössä ei varmaankaan ketään voida velvoittaa. Virkamiehen virka taas saattaa velvoittaa jonkintyyppiseen toimintaan. Ja eihän amatööriä ja amattilaista ole ennenkään rinnastettu toisiinsa, joten miksi tässäkään asiassa. Tiedän, ettei silvio (ellei kyseessä ole Berlusconi) ole mikään virkamies, vaan Kauniaisten Jeesus. Mutta edellä mainituin tuloksin noita kirjallisia kyselyjä on lähetetty aiemmin lähinnä virkamieille.
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

Tiikeri Puinen

Forum User
Dirika
Registered: 05/14/05
Posts: 632
Location:Qsimaa
Quote by: *censored*n Jeesus

Tiedän, ettei silvio (ellei kyseessä ole Berlusconi) ole mikään virkamies, vaan Kauniaisten Jeesus.

Nytkun tuli puheeksi, niin meinaavat varmaan Granissa ostaa oman höökinsä palokuntansa käyttöön. Sikäli kun on kait myynnissä ja olivat sen itse koeajaneet...taisiis tämän käsityksen sain uusimmasta Sopimuspalokuntalainen-lehdestä
"Mutta mitä tekee Volvo-hanskat kirjahyllyssä...?"
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Taitaa Granissa olla pian tunkua talliin, kun aluksi ei laitoksen niille ostaman tölkin toimitusaikaa oltu luvattu ennen viikkoa 13-14, ja nyt se kuulemma tulee heti vuoden vaihteen jälkeen... Joku autoista jää kadulle,tai onhan siinä pihassa tilaa. Eivät varmaan heti ole hankkimassa höökiä itselleen,varsinkin kun liikelaitos näyttää todellisen luontonsa vasta vuoden vaihteen jälkeen. Tulossa olevan tölkin koosta,sun muusta ei ole vielä muuta tietoa kuin että kolmiakselinen ja punainen,edes se mahtuuko se talliin ei ole varmaa. En usko että tekevät mitään ennen kuin laitos on omansa esittänyt. Sinänsä mielenkiintoista muuten tämän edellämainitun tarinan luonne,vapaapalokuntalaista voi ilmeisesti kouluttaa samalla tavoin kuin koiraa eli käyttöön otetaan uhkailu, lahjonta tai kiristys. Oikeasti metsä vastaa niin kuin sinne jne...Voiko kyseiseen toimeen valita vaaleilla,vai ovatko ne kenties jo tänä keväänä Jotain mainoksia on jo levitelty ainakin meidän kotiplaneetalla.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 09:52 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content