Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 24.06.2024 kello 04:17

Rescue.fi

KU-Alepan startegiat 2006-2010


Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Päivän Kauppalehti uutisoi; Keski-Uudellamaalla alkaa mittava turvahanke "Keski-Uudenmaan pelastuslaitos on käynnistämässä paikallisen turvallisuustyön pilottihanketta. Tarkoituksena on luoda malli alueellisen pelastuslaitoksen roolista onnettomuuksien ehkäisyssä.Se liittyy osana paikallisen turvallisuustyön hankesuosituksiin vuosiksi 2006-2010. Keski-Uudenmaan toimialueeseen kuuluvat Hyvinkää,Järvenpää,Kerava,Mäntsälä,Nurmijärvi,Pornainen,Tuusula ja Vantaa. Väestömäärältään viidenneksi suurimmalla vastuualueella on 400000 ihmistä ja rakennuksia liki 80000. Mukana on myös Helsinki-Vantaan lentoasema." Kannattaisiko keskittyä ensiksi sen kaikkein suurimman jo sattuneen onnettomuuden, KU-PELAN syntyhetken,jälkeiseen aikaan, ja siihen onko nykymenolla talo ylipäätään olemassa 2010. Hankeryhmien määrä on sitä luokkaa,että vessapaperin värinmääritystä varten on jo hankeryhmä, ja tilanne on siinä määrin karannut käsistä,että toki hallinto työllistyy tästäkin puuhasta. Tähän tarvitaan varmasti vielä kolme tai neljä hankepäällikköä lisää, mutta operatiivinen toimi ajetaan edelleen ahtaammalle, ja porukkaa on aina vaan vähemmän ja vähemmän jokaisessa punaisessa autossa joka keikalle lähtee. Sitten laitos taas peräänkuuluttaa sitoutumista hankkeeseen, ja ihmettelee kun porukka narisee kun vesi ei keikoilla riitä, ja autoihin ei riitä kuskeja...
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Jaaha. Onkohan hankkeeseen osallistuvien mitalien väristä jo päätetty?
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

kuli

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 07/31/05
Posts: 232
Quote by: Darth Vader

Päivän Kauppalehti uutisoi; Sitten laitos taas peräänkuuluttaa sitoutumista hankkeeseen, ja ihmettelee kun porukka narisee kun vesi ei keikoilla riitä, ja autoihin ei riitä kuskeja...

Tämä nyt ainakin olisi helposti ratkaistava ongelma, kunhan vaan joku hanketyöryhmä ensin sen keksii. Päivällä, jolloin soppareita ei vältäämättä saa liikkeelle ihan niin hyvin kuin iltaisin, on parilla keskeisellä paikalla olevalla asemalla pari ylimääräistä kuskia tukiyksilöille ja 17-6 välisenä aikana ja viikonloppuisin käytetään soppareita. Miksiköhän muuten liikelaitos ei ole keksinyt ulkoistamista? Kaiken maailman hankkeet voitaisiin ihan hyvin ostaa valmiina konsulteilta. Yksi ohjausryhmä pystyisi johtamaan kaikki hankkeet ja suunnittelemisen ammattilaiset hoitava varsinaisen työn. Riittävä ammattitaito löytyy melkein mihin tahansa vaikka omista sopimuspalokunnista. Lähes kaikilla jäsenillä kun jokin koulutus ja ammatti harrastuksen lisäksi. Ainakin minun ammattitaitoni on myynnissä käypää korvausta vastaan.
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by: kuli

Miksiköhän muuten liikelaitos ei ole keksinyt ulkoistamista? Kaiken maailman hankkeet voitaisiin ihan hyvin ostaa valmiina konsulteilta.

Tarkoitat varmaan, että helpommalla päästäisiin kun kukaan ei tekisi mitään. Tilataan homma konsultilta joka ei tee mitään muuta kuin laskun. Laitos maksaa laskun riemusta kiljuen. Lopputulos ja projektin hinta olisivat samat.
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

All times are UTC. The time is now 04:17 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content