Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 13.04.2024 kello 00:24

Uutiset

HENGITYSLAITTEEN KOMPOSIITTIPULLO RäJäHTI TäYTÖN YHTEYDESSä

  • 18.08.2004 kello 21:24
  • Kirjoittaja:
  • Katselukertoja 2,763
Uutiset Ranskassa on sattunut palomiehen kuolemaan johtanut onnettomuus, jossa savusukelluksessa käytetty hengityslaitteen komposiittimateriaalista valmistettu paineilmapullo räjähti täytön yhteydessä. Ongelma on tiedostettu aiemmin myös Suomessa ja on todellinen. Kyseisen tyyppisiä pulloja on runsaasti käytössä ympäri Eurooppa ja myös Suomessa. Valmistajien ja maahantuojien ohjeita noudattamalla pullojen täyttäminen on turvallista.
LINKKI Tukesin sivuille

Karhulan Ambulanssit Oy lopettamassa

  • 03.07.2004 kello 12:43
  • Kirjoittaja:
  • Katselukertoja 2,900
Uutiset \"Karhulan Ambulanssit Oy:n tilalle miehittämätön bensa-asema.

Sairaankuljetus-yritys lopettaa toimintansa Karhulassa ja liittyy osaksi Anjalankoskella toimivaa Haimi ky:tä.

Eilen tuli tieto, että sunnuntaina pitää kaikkien tavaroiden olla poissa täältä. Meillä loppuu työaika tänään muutaman tunnin päästä, eikä ole vielä mitään tietoa siitä, minne menemme maanantaina tullessamme töihin, ihmettelivät Karhulan Ambulanssi Oy:n ambulanssimiehet Atte Virolainen ja Sami Tuhkanen perjantaina puolen päivän aikaan yrityksen Tikankadun toimipisteessä.

Sairaankuljetusyritys on vuokrannut tilojaan Teboililta, jolta tuli tiistaina tyly sähköpostiviesti. Viestissä todettiin, että paikalle nousee miehittämätön bensiiniasema, ja paikalla tällä hetkellä olevan rakennuksen purkutyöt alkavat maanantaina. Sitä ennen vuokralaisen on syytä olla häipynyt, eli aseman on oltava tyhjä.

- Vuokrasopimuksemme oli määrä loppua joskus kesäkuun jälkeen. Nyt meille ei kuitenkaan jää edes kuukautta toiminnan lopettamiseen. Meillä ei ole mitään paikkaa minne mennä, eikä autolle ole vielä saatu säilytyspaikkaa edes viikonlopuksi, kertoo Karhulan Ambulanssin toimitusjohtaja Hannu Haimi.

Teboilin edustaja Jaana Syrjänen kieltäytyy kommentoimasta asiaa, koska Haimi on pyytänyt jatkoaikaa korkeammalta taholta.

- Tämä on vuokralaisen ja vuokranantajan välinen asia, jota ei ole tarpeen käsitellä lehtien palstoilla.\"

Lisää aiheesta voi lukea : http://www.freewebs.com/simov/kaambu.htm

Page navigation