Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 24.06.2024 kello 04:22

Uutiset

Ignis sytyttää maailman

 • 05.10.2005 kello 22:40
 • Kirjoittaja:
 • Katselukertoja 3,562
Uutiset Juuri ennen alepan vallanvaihtumista Valtsulle tulee Ignis ja pelastaa Suomen ellei peräti koko maailman. Suomen kuuluisin jääkaappi tullee siis kohtamaan voittajansa?Trainers' Housen, ei Igniksen, lehdistötiedote asiasta
http://www.trainershouse.fi/yritys/uutiset/ignishaku/

Lienee selvää, ettei huomiotalouden ykkösyrityksellä ole nettisivuja.

Korjaus: www.ignis.fi -verkkotunnus vie nyt sivustolle, jossa on interaktiivinen älykkyystesti, jossa palikkaa siirtämällä voit luoda lipuntapaisen, sen jälkeen pääset klikkaamaan hakulomakkeeseen.

Hakulomakkeen voit täyttää täällä
http://www.trainershouse.fi/ignishaku/

Taustatietoa mm. Bisnespaja Oy:n blogissa
http://www.bisnespaja.fi/blog/archives/markkinointi/

Lienee selvää, että projekti on osaltamme kesken. Hallinto-oikeuksissa on kuulemma vuosien jono.

FRN:
Ignis.fi

http://www.rescue.fi/forum/viewtopic.php?forum=8&showtopic=1938


Tikkurilan VPK:lle uutta kalustoa

 • 13.08.2005 kello 18:19
 • Kirjoittaja:
 • Katselukertoja 5,709
Uutiset Tikkurilan VPK on panostanut viime kesäisten tulvien kokemusten perusteella uuteen pumppukalustoon.

Palokunta hankki oman varainhankinnan turvin talven aikana hydraulikäyttöisen uppopumpun kapasiteetiltaan 5000 l/min. Samassa yhteydessä hankittiin 150 mm letkukalustoa.

Ammattikoulun palosta 10 vuotta

 • 18.05.2005 kello 13:53
 • Kirjoittaja:
 • Katselukertoja 8,099
Uutiset Tänään 18.5.2005 tulee kuluneeksi 10 vuotta Tikkurilan ammattikoulun palosta. Ammattikoulun palo oli yksi historian suurimmista tulipaloista ja sitä onkin verrattu mm. Rooman paloon.

Ammattikoulun sammutustöitä on kuvailtu mm seuraavasti: "Viime vuosien suurin sammutustehtävä oli Tikkurilan ammattikoulun palo. - Sitä paloa sammutettiin toista vuorokautta.".

Ammattikoulun keikalla ansioituivat useat palokuntalaiset ja sammutustöihin osallistuneille on suunniteltu jopa mitalia.

"Ammattikoulun sankarit ovat aikamme sotaveteraaneja. Sotien jälkeen kesti kymmeniä vuosia, ennen kuin jälkipolvet ymmärsivät sotaveteraanien tekojen arvon. Nyt ammattikoulun sankarit ovat samassa tilanteessa ja vasta vuosien kuluttua meitä ja meidän sankaritekojamme osataan arvostaa ja kunnioittaa niille kuuluvalla arvolla.", kommentoi sammutustöissä ansioitunut U. Kekkonen.

Ammattikoulun palon 10-vuotisparaati järjestetään Tikkurilan ammattikoulun pihalla tänään klo 18.00. Varustuksena tumma puku, isot kunniamerkit.

PäIVITYS 19.50: Lue lisää -linkin takaa kuvakollaasia Ammattikoulun paraatista.

K-U Alepa siirtää toimintojaan vapaaehtoissektorille yksipuolisella päätöksellä

 • 03.05.2005 kello 21:52
 • Kirjoittaja:
 • Katselukertoja 3,868
Uutiset Vantaalaisia sopimuspalokuntia on tänään lähestytty Uudenmaan Pelastusliiton kautta sähköpostiviestillä, jossa kerrotaan niiden sammutussopimuksen mukaisen viikonloppupäivystyksen laajentamisesta.

Sammutussopimuksen mukaisen 1+3-vahvuisen sammutusyksikön lisäksi sopimuspalokuntien tulee tulevan kesän viikonloppupäivystysten yhteydessä miehittää pelastuslaitoksen säiliöyksikkö vahvuudella 0+2. Varsinaista viranhaltijapäätöstä tai suoraa yhteydenottoa palokuntiin ei ole tullut.

Tieto tuli sopimuspalokuntiin yllätyksenä, eikä siitä ole neuvoteltu etukäteen. Ensimmäisten päivystysten on määrä alkaa ensi viikonloppuna.

Pelastuslaitos on irtisanonut kaikkien sopimuspalokuntien sammutussopimukset Keski-Uudellamaalla viime joulukuussa. Tätä taustaa vasten irtisanottujen sopimusten laajentamisen tarkoitusperät vaikuttavat mielenkiintoisilta.

Tätä kirjoitettaessa, ei ole tiedossa se, onko alepan henkilöstöä (= eli ammattilaisia) informoitu säiliöautovalmiuden muuttumisesta sopimuspalokuntavetoiseksi. Pahimmassa tapauksessa tiedottamattomuus muuttaa asenteita entisestään "nesyömeidänleipää"-suuntaan.

Säiliöautopäivystyksistä ei ole luvattu mitään korvauksia.

Aluepelastuslaitoksen pyrkimykset siirtää ammattipalomiesten työtehtäviä korvauksetta ja ilman neuvotteluja sopimuspalokuntien hoidettaviksi, eivät ole tätä lausuntoa varten tavoitettujen sopimuspalokuntien etujen eivätkä tavoitteiden mukaisia.

Mahdollisia lisätietoja julkaisemme tilanteen kehittyessä, tämä lausunto on ensikäden tietoa epämääräisen huhumyllyn välttämiseksi. Mahdolliset yhteydenotot tämän lehden toimitukseen.

Page navigation