Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 16.07.2024 kello 15:08

Rescue.fi

Maakunta"uudistus" tulee - reservit riiviin


Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Tänään oli taas yksi ilon ja onnen päivä, kun palokuntakollega tiedotteli kuka on mahdollisesti tulossa Uudenmaan maakunnan pelastustoimen valmistelijaksi juuri jäätyään eläkkeelle pelastusjohtajan pallilta. Tunnelmat olivat aika monimietteiset kun galaksien väinen bongorumpumme päivitti tilannekuvaa iltapäivästä.

Hetkin sitten julkaisi Yle uutisen
<br /> https://yle.fi/uutiset/3-10126868]Harrastajapalokuntien hälytystoiminta pyörii veitsenterällä – työssäkäyvien vaikea irrottautua päiväkeikkoihin

Jutussa lausuntoa antavat niin vanha tuttumme Isto kuin Arikin. Osaltani voin sanoa, että ongelman olen tuntenut niin kauan kuin olen itse alalla ollut. Keskustelu käydään samoilla argumenteilla, mutta oikeasti sopimuspalokuntien asemassa ei tapahdu mitään muutosta vuosikymmenestä toiseen. Joillakin alueilla tässä on onnistuttukin, mutta useasti muutos jätetätään tekemättä, koska se vaatisi virkamiehistöltä vuosikymmeniä kestäneen "virhetilanteen" myöntämisen ja täyskäännöksen.

Tähän kun yhdistetään tuleva valmistelijaehdokas Olavi Itä-Uudeltamaalta niin avot, vepareilla on ruusuinen tulevaisuus.
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Suihkuputki

Forum User
Hallitopäällikkö
Registered: 05/12/16
Posts: 48
Taivahan talikynttilät.

Homma alkaa vahvasti vaikuttaa viimeiseltä taistolta jossa punnitaan kaikki tähän asti opittu ja viimeisetkin sotilaat kaivetaan naftaliinista rintamalle.

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua jossa palkintona on nykyisen viran pitäminen mikäli kaverit onnistuvat tuomaan viestikapulan maaliin. Valta on katoamassa maalaiskuntien palopäälliköiden jälkeläisiltä kun sitä siirretään maakuntaan sekä valtiolle. Hiekkalaatikkoleikit ovat takana, ellei Vapaavuori saa keikautettua venettä itselleen.

Taisteluun on nyt ryhdyttävä. Yhdessä rintamassa. Joukot on kasattava ja vanhat erimielisyydet unohdettava. On toimittava kuin keskimaassa, jossa eri heimoihin kuuluneet niin kääpiöt, haltijat kuin ihmisetkin yhdistivät voimansa suurta pimeyttä vastaan. Tällä hetkellä odotamme vain suurien porttien aukeamista josta virkamiesten armeija pyyhkäisee yli maan tekemällä kunnallisista toimintamalleista valtakunnallisia. Jolloin varsinainen uudistus onkin se, että yksinäisen Uusimaalaisen maalaiskunnan toimintamallit ovatkin euroopan suurimman pelastuslaitoksen toimintamallit.

Kuulostaa varsin toimivalta ratkaisulta, erityisesti kun pääasiassa on tälläkin kertaa uudistaa jotakin.
 Quote

All times are UTC. The time is now 03:08 PM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content