Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 03.10.2023 kello 20:37

Rescue.fi

Ilmatilan loukkaus


Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Venäläinen Antonov-72 lentokone on ilmeisesti käynyt tänää klo 13.51-13-52 Porvoon edustalla n. kilometrin verran Suomen ilmatilassa. Rajavartiosta on aloittanut tutkinnan. Onko Porvoon vpkt hälytetty maanpuolustusjärjestöjen kanssa tehtyjen sopimusten mukaisesti ulkoluodolle ilmavalvontaan?
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Sain käsiini kiertokirjeen:
"Varsin hyvin on pysynyt salassa se tosiasia, että Suomella on ollut toimiva ydinase jo kohta 30 vuotta. Aseen kehitys käynnistettiin aikoinaan Kekkosen toimesta salaisena projektina Kilpisjärven erämaassa. Ei Kekkonen sinne huvikseen hiihtelemään mennyt vaan seuraamaan atomiaseen koeräjäytyksiä Mudduksen tiettömässä erämaassa. Nykyisen Urho Kekkosen kansallispuiston alueella suoritettiin Suomen keskipitkän matkan ohjuksen koelaukauisut. Alue saastui niin pahoin, että se piti rauhoittaa julistamalla kansallispuistoksi. Urkki II ohjus yltää viemään ydinaseen aina Moskovaan asti yliäänen nopeudella. Saana-tunturin sisään on louhittu salainen ydinohjusasema. Helsingin yliopiston biologinen tutkimusasema Kilpisjärvellä on vain silmänlumetta. Oikeasti ne kaverit on pitkälle koulutettuja ydinaseteknikkoja. "

Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Mielenkiintoista,täytyy tarkastaa sukulaismieheltä,se oli ulkoministeriössä Kekkosen aikaan, ja Lapin maja tuli kyllä tutuksi...
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

SilentSoul

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 02/15/06
Posts: 238
Location:Valley of the damned..
Kysäisepä samalla, onko sillä tietoa hanskoista tai kypäristä...
~Regional democratic dictatorship since 1987~
 Quote

Status: offline

kippari

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 09/26/05
Posts: 172
Mikähän perskeleen hätätilakampanja meillä nyt on oikein meneillään kun venäläisten "malinki problem" suunnistuksessa on saanut tämmösen haloon. Ryssän perskeleet on loukanneet meidän aluevesi- ja ilmatilaa vuosikymmenet ilman että niistä on saatu entisaikoina lukea päivälehtien lööpeistä. Onko meneillään pelottelukampanja jotta meidät saadaan NATOn jäseniksi. Eipä sitä ainakaan ryssät yhtään helpommaksi voi tehdä tempuillaan. Tosiasia kuitenkin on ettei venäläisten koneissa toimi autopilotit ja ne joutuu lentämään käsipelillä. Kyseinen pieni rajaloukkaus syntyy kun noilla nopeuksilla irroitetaan ote sauvasta jotta repäisykorkillinen votkapullo saadaan auki, eli ei siinä käynyt kuin pieni heilahdus jonka pilotti korjasi heti ensimmäisen kulauksen jälkeen.
Rapulan parantaminen ryypyllä on lähes yhtä tarkkaa puuhaa kuin ripulin parantamien pieremällä!
 Quote

All times are UTC. The time is now 08:37 PM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content